hmm aklımda öyle kalmış canım kusura bakma. Avatarına bayıldım bu arada.
Ben de yarın sabah bebeğimle ilk buluşmam olucak. İnşallah gidince 3-5 milimcik bir fasülye ve içinde atan bir kalp görürüm.
canim benim yarin hayirli sonuclarla don insaallah..
sen dedin ben tuhaf oldum inanki.. insaallah guzel olacak hersey..
hoşgeldin ttlım
çok şükür iyi gidiyo şimdilik cnmcım inşallah böyle dvm eder
senınde inşallah kendılıgınden gider cnm peşinede sağlıklı bi bebişin gelir inşallah
pufim insan merak ediyor ya hic aklımdan çıkmıyor benimdeşu 3 ayı bir atlatsak sağılıkla inşalalh.
canım yüreğindeki güzellikle meleğin sana sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah. Rabbim en hayırlısını hayırlı olan zamanda versin. Kalbimde dualarımdasın inanki
hosbulduk canim nasilsin.. tebrik ederim hamile listesinde gordum ismininasil gidiyor
masallah canim benim..
hayirlisi canim ya ben kendimi bilmiyorum. midem tam duzeldi diyorum yine bozuldu bu sabah kotu oldum.. bu beta hormonunun dusmesi zaman alacak sanirim.. onemli degil artik napim beklicem..
tesekkur ederim canim benim
sizin gibi ben heyecanlaniyorum yani insaallah guzel olacak..
ben Allah nasip ederse biraz zamana ihtiyacim var turkiyeye de gidip gelsem yazin.. nasip olursa o zaman baslarim heralde calismalara ama bilemiyorum valla.. hic birseyi planlamamak gerekiyor hayatta ya.. ne olacagi belli de olmuyor.. bisey demeye korkuom inanki..
HAKLISIN TATLIM,biraz rahat olmak lazım ,sen gebelik haftasını son adetine göremi hesaplıyorsun. cnm
evet canım hiç sorma hep korku ama kendimi hiç kasmıyorum. Daha önceki düşüklerimde çok korkuyordum, bide ilk düşüğümde ilaç kullanmıştım ama ikinci kendiliğinden 5. haftada düştü. Kendimi teselli ediyorum. Bak bu bebeğim büyüyo sağlıklı beni rahatsız ediyor demekki o iyi diyorum. Bir görseydim daha rahat olucam tabi.
Sanki kendimizi rahat bırakınca oluyor gibi. İnşallah 3 ayı çok güzel bir şekilde atlatırız canım.
hosbulduk canim nasilsin.. tebrik ederim hamile listesinde gordum ismininasil gidiyor
masallah canim benim..
hayirlisi canim ya ben kendimi bilmiyorum. midem tam duzeldi diyorum yine bozuldu bu sabah kotu oldum.. bu beta hormonunun dusmesi zaman alacak sanirim.. onemli degil artik napim beklicem..
ben çıkıyorum canlarım öpüyorum hepinizi kocamaaan
HAKLISIN TATLIM,biraz rahat olmak lazım ,sen gebelik haftasını son adetine göremi hesaplıyorsun. cnm
hoş bulduk. tesekkur ederim .. ilac falan kullanıyorum .normal ot falan tavsi ederseniz onlarıda denemek isterim.mucizevi ot bilen var mı:) bebek bekleyen arkadaslarda sağlıklı bir sekilde bebişlerinizi kucaklarına alırlar inşallah.darısı basımıza inşallah..
evet canım sata göre hesaplıyoruz doktorda öyle hesaplıyor sonra ultrasonla bakıcak uyumlumu diye
hoş bulduk. tesekkur ederim .. ilac falan kullanıyorum .normal ot falan tavsi ederseniz onlarıda denemek isterim.mucizevi ot bilen var mı:) bebek bekleyen arkadaslarda sağlıklı bir sekilde bebişlerinizi kucaklarına alırlar inşallah.darısı basımıza inşallah..
hayıt tohumunu deneyebilirsin canım
herkese de yeniden merabalar
yemeğimi yedim geldim
ozaman benimki 5 hafta 2günlük, ben 26 sında gidicem ozaman kaç haftalık olduğunu tam söyler heraldezaten beslenme listesi falan vericem dedi. geldiğinde
maşallah ya sen yoru nerdeyse yolu yarıladın allahım sağlık sıhat versin.bebek görünene kadar yine sata göre hesap yapılıyor
bebek göründükten sonra crl yani bebeğin baş-popo mesafesi ölçülüp ona göre haftan çıkıyor
ee biyerden sonra da baş popo ölçülmüyor o zaman da kafa çapı uyluk kemiği falan ölçülüyor
artık benim bebiş 20 cm falan o aletin görüntüsüne sığmıyor
kızlar şimdi geldim eve annemden..
daha yemek pişirmedim..
ovucanı yaptım 5. kere koyu 2. çizgi var :18:
birazdan gelirim..
foto da koyarım..
kızlar şimdi geldim eve annemden..
daha yemek pişirmedim..
ovucanı yaptım 5. kere koyu 2. çizgi var :18:
birazdan gelirim..
foto da koyarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?