Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet dınlen kuzum boşver sıcak tut kendını üşütmemeye bak cnmcım sıcak tutarsan agrıların hafiler cnmcım
bende bi yandan esra erola bakıyorum dalmıs kalmısım

evet dınlen kuzum boşver sıcak tut kendını üşütmemeye bak cnmcım sıcak tutarsan agrıların hafiler cnmcım
bende bi yandan esra erola bakıyorum dalmıs kalmısım

öle kuzucumm sıcak tutarımm valla alırım şimdi pikeyi üzerime vurur yatarım gerçi itler vadisi var bugün yine otururum pc başına yoksa geçmez zaman canım benim çıkıyorum ben eşim şimdi girer içeri yarına görüşürüz olurmu kendine iyi bakk balımm öpüyorummmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkk

tut kuşum sen,gayret..
bak bende 6da yapıcam testi,deli gibi sıkıştım bende ya

off yaa levent bey sınav görevinde öğrenci işçi ayarladık akşam için kim görürse 17.30 da gelmesi lazımdı yok daha. Levent bet ben söyledim dedi ama gelir inşallah şimdi öğrenci dolu burada haftaya sınavlar var ders çalışıyorlar müdüre söylesem sen kal diyecek ben 20.30 a kadar nasıl kalırım ya.. Gelir herhalde yani inşallah bir de ovuda güme gider o saate kadar tutamam. Daha gidicem mecburi halbet var duş alcam, yemek yicem evi toparlıcam cumartesi arkadaş gelecek nişanlısıyla her işim yarın akşama kalsın istemem yanii...

tmm cnmm benımm bende çıkarım brazdan öpüyorum senı kocamannn cnmcımmm
dr dan gelır gelmez yaz emı kuzumm muckkkkkks

tmm cnmm benımm bende çıkarım brazdan öpüyorum senı kocamannn cnmcımmm
Dr dan gelır gelmez yaz emı kuzumm muckkkkkks

tmm canım yazarım mutlaka sabah gidicem ama aksilik olmazda erken biterse öğlene burda olurum canımm yok olmazsam anlayınki mevzu derinn ama akşama mutlaka özelden yazarım canımıniçi tekrar öpüyorumm seni seviyorum aşkummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bol bol gönder

biz çok dikkat etmekten kafayı yicezzzzzzzz

ben adetin 4. gününden beri içiyorum :)
ya bu psikoloji cok kötü bee sanki her an hamileymişim gibi yaşıyorum allahım bi an önce ver de bari gerçek olsun

kız sen önce bi yazını değiş istersen gözlerimize kramp giriyo okurkeneeeee
bende koymak istiyorum gebe adayı olarak ben sıfırdan başlıcam olur muu
bakın bu gebelikten bilmem kaçıncı aydaki göbüşümdü filan diyeee

Seninki normal canım bata 6 gün kala demişsin normall Ben halvetten sonra aaaaaaaaaaaa ben ağır kaldıramam az önce hamile kaldım diyodummm
eminemcimm öpüyprum seniii evet biz potansiyel hamileleriz bize iyi davranmaları lazım

ay şekercim valla bende öyle düşünüyorum sanki hemen olucak gibi ama bu 3. ay daha bişey yok .
ama yok ben her an hamileymişim gibi düşünüyorum hahaahha

he bu arada 4 gün üst üstte valla iyi çalışmışsınız, artık bu ayı bitirirsiniz ...
bizimde 2 gün üst üste oldu dün akşamda olucaktı sanırım ama hoop dedim noluyoz her akşam diye bi kavga cıkardım yattım uyudum:))))

Son düzenleme:

bende seni çoook seviyorum cnmm kuzum benımmm
temem olmadı özelden yazarsın kuzucumm
öpüyorum senı tkrdan kocamaaaann

Canım duyguca hamiş değil o 6 yıllık birinin hikayesini alıntı yapıp yazdı onun durumuna benzer birinin hamiş kalması onuda umutlandırdı bizlerle paylaştı bilgin olsun istedim

ben geldim nasilsiniz...

hoşgeldin canım. Gittinmi doktora

kızlar artık 4 yıllık evli olcam . aralık ayında doktora gitmeye basladım .o ay yumurtalarıma baktı doktorum .rahim kanallarım tıkalıymıs onun ilacla acılmasını sagladı.artı esimden sperm testi istedi . her seyi normale aldıkdan sonra aralık ayında ilişki verdi ama dun adetim geldi.ve bunalımdayım.doktorla ilk denememdi.ama inanın hapların etkisimidir nedir anlayamadım mide bulantım vardı ama sonu hüsran oldu benim icin .bi ay daha normal ilişkiyle denemeyi onerdi.olmadı asılama yaparız dedi doktorum.ama inanın cok kotu bi durummus bu.resmen bunalıma girdim cok korkuyorum artık..ya bebeğim olmazsa diye durup dusunmekden kendimi alamıyorum

yok canim carsamba iste.. sen naptin nasil gidiyor ?? gittin mi doktora

hmm aklımda öyle kalmış canım kusura bakma. Avatarına bayıldım bu arada.
Ben de yarın sabah bebeğimle ilk buluşmam olucak. İnşallah gidince 3-5 milimcik bir fasülye ve içinde atan bir kalp görürüm.

selam canim
bence hic moralini bozma.. biliyorum bebek olana kadar ayri yorucu bir durum olunca daha baska seyler onun icin hayirlisi demek lazim rahatlat kendini.. doktorun dedikleri gayet olumlu bence olmazsa asilama yaparsiniz strese sokma kendini bence.. olur bebisin insaallah..

canim benim yarin hayirli sonuclarla don insaallah..
sen dedin ben tuhaf oldum inanki.. insaallah guzel olacak hersey..

hoşgeldin ttlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…