ben daha yapacam ya offff
slm cnm hoşgeldinözel sektörmü cnmcım
Selam herkeseee
Meg bende sana bakmak için girdim ne alemdesin diye silikte çıksa sakın üzülme o kadını düşün silikleşip 19.gün tekrar kızarmıştı...Bugün eşim evde pek giremem ben...
elifcim,
sen bugün adet oldun dimi?
şubat ayında ne zaman adet bekliyo olucaksın,o tarihi yazıcaz listemize..
tsk canım ya az da olsa ıcıme su serptın asılama yaptırdım bugun 4. gunu pek de umutlanmak ıstemıyorum ama ;(
valla bende rahatımm bugünn kuzucum eşimin dışarda işi varı yemişler bende ya dışardan söyler yada yaparım birşeyler artık bakalım
kızlar benım koca geldi yarınnn goruşuruzzzzasembcim elfcim öpüyorummm sizi cokk sevimmmm
yemek sepetinden sipariş verdim canım. Orda hatta 3 tane farklı semtten servis vardı
ne yazdın görmedim dejavum?
kuzucumm ama sen kendini çok yordun bugün birde o çamaşır suyunu bırak lütfen bak sen birşey olmaz hesabına yapıyosun ama nasıl zararları oluyo farkında dedğilsin bebeğim bırak eşin yapsın o tür işleri idaresini edin kuzucumm bebeğe çok zararlı
kızlar benım koca geldi yarınnn goruşuruzzzzasembcim elfcim öpüyorummm sizi cokk sevimmmm
aranıza yeni geldim .buranın acemisiyim .daha oncede form sitelerinde hic takılmadım .umarım dogru yere yazmısımdır. bende cocuk sahibi olmak istiyorum .bu yüzden aranızdayım .hayıt yazmıssınız bu bi hap mı otmu ne amaclı kullanıyorsunuz .tesekkurler .
hadi inşallah gelir bebişin sana cnmcım içini sıkma boşyere akıntı çoook ama çok normal gebelikte
Hee iyiymiş kuzucumm dışardan süle gitsin
Heç uğraşma bugunde hergun yap yap nereye kadar demi
dedim ki benim tuvalet tutma olayı berbat inadına çok geliyor öğle tatilinden sonra özellikle gidiyorum ve birşey de içmiyorum sonra ama öğle tatilinde içtiğim sonra etki ediyor galiba neyse 15 dk felan kaldı yaa dayancam artık.
Bu arada ben fena nezle oldummm :2::2:dışarıda çıkmadım bu araa
Bu arada ben fena nezle oldummm :2::2:dışarıda çıkmadım bu araa
aranıza yeni geldim .buranın acemisiyim .daha oncede form sitelerinde hic takılmadım .umarım dogru yere yazmısımdır. Bende cocuk sahibi olmak istiyorum .bu yüzden aranızdayım .hayıt yazmıssınız bu bi hap mı otmu ne amaclı kullanıyorsunuz .tesekkurler .
öyle vallaha kuzucumm zaten iş yaptım ki belimde ağrıyo yorgunum midem bulanıyo yiyicek durumumda yokk başlar kusmalarım artık benim adetimm beter oluyoki sorma
oo senın zor geçiyo demekki kuzucumm benımde hep midem bulanırdı
bide geç geldi belkim daha ağrılı olur ama inşallah hafif geçer kuzumm benımm
sen dışardan soyle gıtsın ugraşma bişey yapcam dıye canımın içiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?