Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben daha yapacam ya offff

kuzucumm ama sen kendini çok yordun bugün birde o çamaşır suyunu bırak lütfen bak sen birşey olmaz hesabına yapıyosun ama nasıl zararları oluyo farkında dedğilsin bebeğim bırak eşin yapsın o tür işleri idaresini edin kuzucumm bebeğe çok zararlı

Selam herkeseee
Meg bende sana bakmak için girdim ne alemdesin diye silikte çıksa sakın üzülme o kadını düşün silikleşip 19.gün tekrar kızarmıştı...Bugün eşim evde pek giremem ben...

saat 6da yapıcam testi bebekim..
bende meraktayım.. hayırlısı haklarımızda..

sağol kuşum..

kızlar benım koca geldi yarınnn goruşuruzzzz asembcim elfcim öpüyorummm sizi cokk sevimmmm

elifcim,
sen bugün adet oldun dimi?
şubat ayında ne zaman adet bekliyo olucaksın,o tarihi yazıcaz listemize..

heee anladımm kuzucumm ama benimki hiçç belli olmazki aylarca gelmiyo sen en iyisi yazma beni adetlerim düzene girsinde ona göre yzarız artık şimdi ben bekliyorum ama gelmiyoki günlerce adtim biliyosun megimmm yarın doktorora idicem inşş sorun çıkmazda düzene girer artıkk canım benimmm

aranıza yeni geldim .buranın acemisiyim .daha oncede form sitelerinde hic takılmadım .umarım dogru yere yazmısımdır. bende cocuk sahibi olmak istiyorum .bu yüzden aranızdayım .hayıt yazmıssınız bu bi hap mı otmu ne amaclı kullanıyorsunuz .tesekkurler .

tsk canım ya az da olsa ıcıme su serptın asılama yaptırdım bugun 4. gunu pek de umutlanmak ıstemıyorum ama ;(

hadi inşallah gelir bebişin sana cnmcım içini sıkma boşyere akıntı çoook ama çok normal gebelikte

valla bende rahatımm bugünn kuzucum eşimin dışarda işi varı yemişler bende ya dışardan söyler yada yaparım birşeyler artık bakalım

hee iyiymiş kuzucumm dışardan süle gitsin

heç uğraşma bugunde hergun yap yap nereye kadar demi

yemek sepetinden sipariş verdim canım. Orda hatta 3 tane farklı semtten servis vardı

hmm anladım direk komagenden versek sipariş gelmiyor mu acaba. 45 dk da mı gelecek dedin. Of çok canım çekti yaaa..

ne yazdın görmedim dejavum?

dedim ki benim tuvalet tutma olayı berbat inadına çok geliyor öğle tatilinden sonra özellikle gidiyorum ve birşey de içmiyorum sonra ama öğle tatilinde içtiğim sonra etki ediyor galiba neyse 15 dk felan kaldı yaa dayancam artık.

yapmıcam artıkk cunku şimdi cok kotu oldumm tatlımm hıc bişey bebişimden daha onemlı degıl

Bu arada ben fena nezle oldummm :2::2:dışarıda çıkmadım bu araa

kızlar benım koca geldi yarınnn goruşuruzzzz asembcim elfcim öpüyorummm sizi cokk sevimmmm

tmm cnm benımm kendıne dikkat et öpüyorum seni kocamannn

bende seniçok seviyorum cnm benımmmmm

mrb cnm hoşgeldın aramıza

doğru yerdesın cnm hayıt hem hapı var hemde aktardan alıp suyunu içebiliyosun cnm
yumurtlamaya iyi geliyo

hadi inşallah gelir bebişin sana cnmcım içini sıkma boşyere akıntı çoook ama çok normal gebelikte

Hee iyiymiş kuzucumm dışardan süle gitsin

Heç uğraşma bugunde hergun yap yap nereye kadar demi

öyle vallaha kuzucumm zaten iş yaptım ki belimde ağrıyo yorgunum midem bulanıyo yiyicek durumumda yokk başlar kusmalarım artık benim adetimm beter oluyoki sorma

tut kuşum sen,gayret..
bak bende 6da yapıcam testi,deli gibi sıkıştım bende ya

mreba canım hoşgeldin aramıza kendinden bahsedermisin biraz bize

öyle vallaha kuzucumm zaten iş yaptım ki belimde ağrıyo yorgunum midem bulanıyo yiyicek durumumda yokk başlar kusmalarım artık benim adetimm beter oluyoki sorma

oo senın zor geçiyo demekki kuzucumm benımde hep midem bulanırdı
bide geç geldi belkim daha ağrılı olur ama inşallah hafif geçer kuzumm benımm
sen dışardan soyle gıtsın ugraşma bişey yapcam dıye canımın içiii

AYNEN ÖLE VALLAHA KUZUCUM AĞIR GEÇECEĞİ KESİNN AMA ARTIK ÇEKİCEM YAPICAK BİRŞEYİM YOK SÖYLERİZ DIŞARDAN CANIMINİÇİ ARTIK BENİM HERÜFE KALIR İŞLER NE YPALIM aLLAHTAN İŞLERİMİ YAPTIM RAHATIM ŞİMDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…