Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canım sen de
adama bugün herkes gıcık oldu valla
eşime anlattım o da delirdi resmen
herkes sinirlenme diyor da elde mi ki
gamze de diyordu ya sinirli stresli olunca bebek hiç oynamıyo
bugün çok az oynadı zaten

slm kızlar hepınızı cok ozledım bılg.bozuldu annemlere gelmısken hemen actım benım kırmızılar geldı yenı bat 15 şubatkendınıze ıyı bakın bılg yapılsın hemen gelıcem
evet uzun zaman oldu
bir an önce yaptır pcyi bekliyoruz
inşallah 15 şubatta gelmesin kırmızılar

oynamamak degil kuzum benimki saklaniyo resmen icimde yavrummm simdiden korkuyo anneden kaka anne (ben)

aklına getirme hiç
aklına geldikçe hemen başka bir şey düşünmeye başla
bebek eşyalarına filan bak
benim arkadaşım çok sakin bir hamilelik geçirdi
ve bebişi cidden çok uysal sakin şuan
o gıcık adam için bebişi daha fazla etkilemeye gerek yok

evet uzun zaman oldu
bir an önce yaptır pcyi bekliyoruz
inşallah 15 şubatta gelmesin kırmızılar

inşallah canım ya ama ınann artık hıc umudum yok aşılamayıda ertelemedım bu ay hıc bısey ıstemıyorum zaten 10gun sehır dısına cıkıyorum esım yanımda olmıcak oyuzden bu ay kafa dınlıcez kendınıze ıyı bakın meger ne buyuk yer kaplıyomus kk benım hayatımda sızsız tadı tuzu yok yenı bebiş varmı merak ettım bı bakıyım hosçakalıon kızlar kendınıze ıyı bakınnnnnn

yoluzun çabuk yaptır makinayı özledikkk

kızlar yazamıyorum
çünkü turşu yiyorum :125:

slm kızlar ben yeni gelebildim eve.gelirken alsancak vapur iskelesinde bi adam vapurdan inen sevgilisine evlenme teklifi etti
ay görseniz çok güzeldi kırmızı halı semiş böyle yüksek kokteyl masası üzerinde şampanya çiçekler halının kenarında havai fişekler balonlar pankartlar gitar çalan biri vs.vs.ayyyyyy çok romantikti kız vapurdan indi şok oldu resmen herif diz çöktü fln.kameraya da alıyodu biri.benimde gözlerim doldu eski günler geldi aklıma

biraz dolandım bugün hava çok soğuktu amaçanta aldım kendime çok sevimli bişey

merhaba kızlar..nasılsınız??
salı sabahı tahlile gidiyoruz randevumuzu aldık..üroloğada görünüyoruz önümüzdeki perş. durumumuz netleşecek..
dua edin lütfenn

hoş geldin canım :)
romantikmiş gerçekten hayırlı olsun çantan bu arada :)

miyaba herkese
ben fatmagülgillerdeyim

dejavum,yaptın mı ovucanı?

salı sabahı tahlile gidiyoruz randevumuzu aldık..üroloğada görünüyoruz önümüzdeki perş. durumumuz netleşecek..
dua edin lütfenn

hoşgeldin birsum bende yeni geldim inşallah herşey güzel çıkacak dualarımız seninle önümüzdeki hafta duyguda kocişle doktora gitcekti ona da etcez tabi

hoş geldin canım :)
romantikmiş gerçekten hayırlı olsun çantan bu arada :)

hoşbulduk cnm çok romantikti hakkaketen çantamı koltuğun üstüne koydum sanki bayramlık gibi

ay sorma yaa o kadar tuttum eve kendimi zor attım yaptım ovucanı ama ne oldu hiçbirşey çıkmadı tek çizgi var diğer sıfır. İkü gündür silikte olsa vardı hiç olmazsa öyle çıkar diyodum çünkü 35 günde oluyorsam bu ay yine o zaman pazartesi gibi koyuyu bekliyordum da dün silik çıktıysa bugün nasıl birşey çıkmadı yaa tuttuğumla kaldım moralsizlikten halvette yapmadım ne oluyor bilmem.

yoluzun çabuk yaptır makinayı özledikkk

kızlar yazamıyorum
çünkü turşu yiyorum :125:

ohhh afiyet olsunn..

ay ne hoşş yaa.. Ben evlenme teklifi almadım biliyor musun. Bırak böyle romantiz mi teklif bile yok. O kadar ani oldu ki direk annemle tanıştı ve anneme söyledi benimle evlenmek istediğini bende o zaman duydum işte annemle tanıştığı zaman öyle gümbürtüye gitti yaa öküzmüş benim koca bak şimdi daha iyi anladım..

dua edin lütfenn

İnşallah iyi çıkar hayırlısı olur canım benim...

hoşbulduk bitanem..
hayırlısı hepimiz için..bakalım ne çıkıcak?
Allahım herkesin kucağını doldursun..sen nasılsın?

miyaba herkese
Ben fatmagülgillerdeyim

Dejavum,yaptın mı ovucanı?
miyaba qııııız :)
iyi seyirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…