Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy süper bi şey yaaaa bayıldımmm
çanta da hayırlı olsun canım
Ilda turşu kabının içine düşmüş sanırım :)
gibi hala yiyorummm :125:

merhaba kızlar..nasılsınız??
salı sabahı tahlile gidiyoruz randevumuzu aldık..üroloğada görünüyoruz önümüzdeki perş. durumumuz netleşecek..
dua edin lütfenn

ii haberlerle döneceksin inşallahhhh

hoşbulduk bitanem..
hayırlısı hepimiz için..bakalım ne çıkıcak?
Allahım herkesin kucağını doldursun..sen nasılsın?

aminnnnnnnn cümleminiz inş.iyiyim cnm bugün dolandım biraz malum bata az kaldı bide hastalancakmışım gibi belirtilerim var
çanta aldım kendime çok tatlı

BİRSUM hakkkınızda hayırlısı olsun dualarımız seninlee :)

dejavuuuu editörlüğün hayırlı olsun qı :)

ayy süper bi şey yaaaa bayıldımmm
çanta da hayırlı olsun canım

gibi hala yiyorummm :125:

ii haberlerle döneceksin inşallahhhh

BİRSUM hakkkınızda hayırlısı olsun dualarımız seninlee :)

dejavuuuu editörlüğün hayırlı olsun qı :)

inşallah canlarım çok teşekkür ederim..
Allahım kucağımızı boş bırakmasınn

aminnnnnnnn cümleminiz inş.iyiyim cnm bugün dolandım biraz malum bata az kaldı bide hastalancakmışım gibi belirtilerim var
çanta aldım kendime çok tatlı

hilalim belirtilere takılma hayatım..herkeste farklı biliyorsun..
çantanda hayırlı olsun tatlişimm

sedoş cnm senin adam direk mevzuya girmiş seni almak için kaleyi baştan fethetmişya cnm biliyosun benimde periyodum uzun o yüzden sen bir ay mümkünse hergün yap ovucanı ben mesela bu ay17-18.gün yumurtladım

Kizlar aklima yolda geldide yatmadan once soyliyim dedim. Belki hatirlayaniniz vardir. Ben bu ay regl bitceyi gun yaki yapistirip iki yada uc gun sonra cikartmistim. Bu bebek yari hayit yari yaki bebesimi oluyor o zaman:26:
Bununla ilgili acilmis konular var bakarsaniz ben bu ay yapmistim bi daha regl olmadim iste bi bakin isterseniz yarin konusuruz ben yatiyorum mucks

iyi diyelim iyi olalım cnm..
tahlile gidiyoruz salı günü gerginim azıcık..sen nasılsın??

gergin olma rahat ol yaa. herşeyin güzel olucağını düşün canım. pozitif bakmak lazım herşeye. ben inanıyorum sonuçlarınız çok güzel olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…