Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar dönüyo midem yine :111:

turşudan sonra galon galon su içiyorum şimdi de

azcık uzanıyım öpüyorum siziii

gergin olma rahat ol yaa. herşeyin güzel olucağını düşün canım. pozitif bakmak lazım herşeye. ben inanıyorum sonuçlarınız çok güzel olucak.

inşallah cnm bnm nasib..
kızlar dönüyo midem yine :111:

turşudan sonra galon galon su içiyorum şimdi de

azcık uzanıyım öpüyorum siziii

görüşürüz ildacım..aman dikkat..bak bnmde canım çekti bende yiyim azıcık..

kızlar size bir sorum olacak. cevaplayın sorumu ama. cevap veren ilk kişiye kocaman bir öpücük. ben preseed jel aldım şimcik onu ne zaman ve nasıl kullanıcam.

ben geldiiimm yine ovucan yaptım yine ikinci kırmızı çizgi belirdiiiii ne tuhaf adete bugünü saymazsak 5 gün kaldııı:44::44: bu ne şimdi ben yumurtluyormuyum yinee yoksa hamilemiyim benim bat ne zaman gelcek kafam karıştıııı:44::44::44:

bebekim,foto ekle bakiim?

süpermiş
ne diyeceğimi bilemiyorum
test yap diyesim var ama etkilenirsin
bilemedimmmmm

kızlar size bir sorum olacak. cevaplayın sorumu ama. cevap veren ilk kişiye kocaman bir öpücük. ben preseed jel aldım şimcik onu ne zaman ve nasıl kullanıcam.

ovucanda çift koyu çizgiyi görünce,3 gün boyunca halvette kullan..

Simdi benim bat 10 ocakti ya ben 17 ocakta kan tahlili yaptirdim sonuc 3.0 cikti. Bi kac arkadasim gec dollenme olabilir testi bi kac gun sonra yenile dedi sizcede olabilirmi boyle benim gibi olan oldumu kafam karisti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…