bişeycik olmaz.. bunlar bitkisel çünkü..
yumurtlamaya kadar kuru incir,yumurtlamadan itibaren havuç suyu..[/QUO
tamam o zaman onada basliycam ama havuc suyunu yumurtlama tarihime yakin basliycam demi simdi icmiycem havucu
kocişim sandviç istemiştide kusura bakmayın kızlar yapıp geldim ama hemn
Tapılacak kadın maşallahben bu saatte hayatta yapmazdım ama tabi ruh halime göre değişir ağrın nasıl oldu özocum daha iyi misin ki?
iyi geceler sohbetinize katılmaya geldim ama eskilerden tanıdığım kimse yok
eski gece kuşları artık erken mi yatıyorlar ki:26:
ayyy ağzını burnunu yerim hunim ben onun yaaa bi sadviçin lafımı olcakağrı değilde böyle batma sıkışma gibi devam ediyo
pat diye daldım ama sayfayı açar açmaz bu mesaj takıldı gözüme
ben öyle kürlerle filan hiç uğraşmış biri değilim 2ay önce bir denemişliğim oldu kk herkesin ağzında bu kür herkez çok faydasını gördüğünden bahsediyor bir birlerine tavsiye ediyorlardı bende denedim ve 8 senedir hiç kistim olmamıştı bu kurü denediğim ay 5cm. kistim olmuş doktor yumurtanın fazla büyüyüp çatlayamadığından kiste dönüştüğünü söledi şükürler olsun geçti kistim ama bu karışımı tavsiye edenler oluşan yumurtanın nasıl çatlayacağınıda söyleselerde benim gibi bir sorun yaşamasa deneyenler
iyi geceler sohbetinize katılmaya geldim ama eskilerden tanıdığım kimse yok
eski gece kuşları artık erken mi yatıyorlar ki:26:
aaa yapamam valla alıştımı gerisi gelio benimkinin utanmasa beni wc ye götür der sonrahayra çıksın inşallah canım ya kıyamam ... :109:
valla benimkide ben ne zaman odanın önünden geçsem aşkım bi sırtımı kaşırmısın diyo. geçen dedimki bana bak sen bana uyuzmu oluyosun beni görünce kaşınmaya başlıyosun
ahhahah çok iyi demişsinnnnbitmez zaten o kaşınmalar omzumu ovsanalarr falanlar filanlar
zevkle canım 26 yaşındayım 8 senelik evliyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim(bu topik ilk açıldığı gün yine böyle tanışıyorduk isolde diye bir arkadaş bu espirimden rahatsız olmuştu ama sonra çok iyi arkadaş olduk üstelik hemşerim çıktıtanışırız canım bizimle sohbet et noolucakki
hoş bulduk eski yeni diye ayırdığım için değilde ben eskisi gibi buraya uğramadığım için yenileri tanımıyorum amaaaaaa tanışırızEskiler yoksa biz varız bizde eskiriz hem böylecehoşgeldin canım :109:
yapma canim ya korkutma simdi beni aklima gelmedi degil ama bunu ben 10 arkadastan birinde duydum kisti yani digerleri gebe kalabilmis , simdi benim bu ay asilamam olucagi icin yumurta takibimde basliycak ya dr umarim görürde catlatma ignesi yapar yandik yoksa
ben aradabir sırtım ağrıyo ovarmısın diyincede hele bi sen benim üstümde göster bakıym nasıl ovmamı istiyosun diyo benimde tepem atıyo bırakıp gidiyorum
merhaba canım bende istanbulluyum eşim elazığlı 24 yaşındayım 3 ayllık evliyimzevkle canım 26 yaşındayım 8 senelik evliyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim(bu topik ilk açıldığı gün yine böyle tanışıyorduk isolde diye bir arkadaş bu espirimden rahatsız olmuştu ama sonra çok iyi arkadaş olduk üstelik hemşerim çıktı)
hoş bulduk eski yeni diye ayırdığım için değilde ben eskisi gibi buraya uğramadığım için yenileri tanımıyorum amaaaaaa tanışırız
valla dr. görür görmez bilemem ama ben bidaha denemedim bu kürü özellikle tedavi aşamalarımda arı poleni haricinde hiç bişey kullanmadım ben. tedavi aşamasında sende kullanma bence
Sen işini biliyosun vallaaabende azıcık ovuyorum sonra ama benim ellerim küçücük senin sırtına yetmiyo sen benimkini ov senin ellerin kocaman diyoruuummm ihale ona kalıyo
zevkle canım 26 yaşındayım 8 senelik evliyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim(bu topik ilk açıldığı gün yine böyle tanışıyorduk isolde diye bir arkadaş bu espirimden rahatsız olmuştu ama sonra çok iyi arkadaş olduk üstelik hemşerim çıktı)
hoş bulduk eski yeni diye ayırdığım için değilde ben eskisi gibi buraya uğramadığım için yenileri tanımıyorum amaaaaaa tanışırız
valla dr. görür görmez bilemem ama ben bidaha denemedim bu kürü özellikle tedavi aşamalarımda arı poleni haricinde hiç bişey kullanmadım ben. tedavi aşamasında sende kullanma bence
merhaba canım bende istanbulluyum eşim elazığlı 24 yaşındayım 3 ayllık evliyim
yok yok benimki az maymun değil. benimde ellerimde küçük yetmiyo ovmaya bide utanmadan geniş al diyo
Sizin diyaloglarınıza bayıldım yaageniş al demekkiiiii iyiymiş
oooo sen daha ne gördünki cem yılmaz halt etmiş kocişin yanında gelen gitmek istemiyo çok güldürüyo beni yaa
ben de memnun oldum daha çok yenisin tutturursunuz yakında boş ver hesabı filan kafanıza göre takılın bebişin gelir yakında papatya demişti dersinMemnun oldum canım bende 10 aylık evliyim tam doğru hesap tutturamıyorum bu konuda amabizde yeni karar verdik bebiş yapmaya deneme aşamalarındayızzz :)) İzmirliyim 23 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara bende başarılar dilerim o zaman
merhaba canım bende istanbulluyum eşim elazığlı 24 yaşındayım 3 ayllık evliyim
memnun odum canım sendaha çiçeği burnunda evlisin yakında gelir bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?