Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tapılacak kadın maşallah ben bu saatte hayatta yapmazdım ama tabi ruh halime göre değişir ağrın nasıl oldu özocum daha iyi misin ki?

ayyy ağzını burnunu yerim hunim ben onun yaaa bi sadviçin lafımı olcak ağrı değilde böyle batma sıkışma gibi devam ediyo

iyi geceler sohbetinize katılmaya geldim ama eskilerden tanıdığım kimse yok
eski gece kuşları artık erken mi yatıyorlar ki:26:

ayyy ağzını burnunu yerim hunim ben onun yaaa bi sadviçin lafımı olcak ağrı değilde böyle batma sıkışma gibi devam ediyo

aaa yapamam valla alıştımı gerisi gelio benimkinin utanmasa beni wc ye götür der sonra hayra çıksın inşallah canım ya kıyamam ... :109:

yapma canim ya korkutma simdi beni aklima gelmedi degil ama bunu ben 10 arkadastan birinde duydum kisti yani digerleri gebe kalabilmis , simdi benim bu ay asilamam olucagi icin yumurta takibimde basliycak ya dr umarim görürde catlatma ignesi yapar yandik yoksa

aaa yapamam valla alıştımı gerisi gelio benimkinin utanmasa beni wc ye götür der sonra hayra çıksın inşallah canım ya kıyamam ... :109:

valla benimkide ben ne zaman odanın önünden geçsem aşkım bi sırtımı kaşırmısın diyo. geçen dedimki bana bak sen bana uyuzmu oluyosun beni görünce kaşınmaya başlıyosun

valla benimkide ben ne zaman odanın önünden geçsem aşkım bi sırtımı kaşırmısın diyo. geçen dedimki bana bak sen bana uyuzmu oluyosun beni görünce kaşınmaya başlıyosun

ahhahah çok iyi demişsinnnn bitmez zaten o kaşınmalar omzumu ovsanalarr falanlar filanlar

tanışırız canım bizimle sohbet et noolucakki
zevkle canım 26 yaşındayım 8 senelik evliyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim(bu topik ilk açıldığı gün yine böyle tanışıyorduk isolde diye bir arkadaş bu espirimden rahatsız olmuştu ama sonra çok iyi arkadaş olduk üstelik hemşerim çıktı)
Eskiler yoksa biz varız bizde eskiriz hem böylece hoşgeldin canım :109:
hoş bulduk eski yeni diye ayırdığım için değilde ben eskisi gibi buraya uğramadığım için yenileri tanımıyorum amaaaaaa tanışırız

valla dr. görür görmez bilemem ama ben bidaha denemedim bu kürü özellikle tedavi aşamalarımda arı poleni haricinde hiç bişey kullanmadım ben. tedavi aşamasında sende kullanma bence

ben aradabir sırtım ağrıyo ovarmısın diyincede hele bi sen benim üstümde göster bakıym nasıl ovmamı istiyosun diyo benimde tepem atıyo bırakıp gidiyorum

Sen işini biliyosun vallaaa bende azıcık ovuyorum sonra ama benim ellerim küçücük senin sırtına yetmiyo sen benimkini ov senin ellerin kocaman diyoruuummm ihale ona kalıyo

merhaba canım bende istanbulluyum eşim elazığlı 24 yaşındayım 3 ayllık evliyim
Sen işini biliyosun vallaaa bende azıcık ovuyorum sonra ama benim ellerim küçücük senin sırtına yetmiyo sen benimkini ov senin ellerin kocaman diyoruuummm ihale ona kalıyo

yok yok benimki az maymun değil. benimde ellerimde küçük yetmiyo ovmaya bide utanmadan geniş al diyo

Son düzenleme:

Memnun oldum canım bende 10 aylık evliyim tam doğru hesap tutturamıyorum bu konuda ama bizde yeni karar verdik bebiş yapmaya deneme aşamalarındayızzz :)) İzmirliyim 23 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara bende başarılar dilerim o zaman

yok yok benimki az maymun değil. benimde ellerimde küçük yetmiyo ovmaya bide utanmadan geniş al diyo

Sizin diyaloglarınıza bayıldım yaa geniş al demekkiiiii iyiymiş

oooo sen daha ne gördünki cem yılmaz halt etmiş kocişin yanında gelen gitmek istemiyo çok güldürüyo beni yaa

keşke yakın olsaydık ya çevrem bekarlarla dolu şöyle evli çiftlerle gelip gtmek görüşmek istiyorum ama yok herkes evde kalmış anam burda

ben de memnun oldum daha çok yenisin tutturursunuz yakında boş ver hesabı filan kafanıza göre takılın bebişin gelir yakında papatya demişti dersin
memnun odum canım sendaha çiçeği burnunda evlisin yakında gelir bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…