bende çok pis bi huy var sevmedimmi sevmiyorum yani görünce yüzüm düşüyo o yüzden çok gidip gelmiyorumkeşke yakın olsaydık ya çevrem bekarlarla dolu şöyle evli çiftlerle gelip gtmek görüşmek istiyorum ama yok herkes evde kalmış anam burda
merhaba canım bende istanbulluyum eşim elazığlı 24 yaşındayım 3 ayllık evliyim
memnun odum canım sendaha çiçeği burnunda evlisin yakında gelir bebişim
ben de memnun oldum daha çok yenisin tutturursunuz yakında boş ver hesabı filan kafanıza göre takılın bebişin gelir yakında papatya demişti dersin
merhaba canım bende istanbulluyum eşim elazığlı 24 yaşındayım 3 ayllık evliyim
memnun odum canım sendaha çiçeği burnunda evlisin yakında gelir bebişim
İnşallah papatyacım yok germiyoruz henüz kendimizi bakalım sıradaki denemeden sonra gerekirse gerilirimmm:))
bende çok pis bi huy var sevmedimmi sevmiyorum yani görünce yüzüm düşüyo o yüzden çok gidip gelmiyorum
ben de memnun oldum daha çok yenisin tutturursunuz yakında boş ver hesabı filan kafanıza göre takılın bebişin gelir yakında papatya demişti dersin
amin inşallah canım
Ohoooo benim ev han gibi geleni gideni eksik olmaz hepside benim çevrem eşimin pek gelip gideni olmaz zaten
iyi geceler canım ben de memnun oldumkızlar sizlerle tanıştığıma memnun oldum
ben çıkıyorum malum uykum geldi sizlere keyifli sohbetler
Ohoooo benim ev han gibi geleni gideni eksik olmaz hepside benim çevrem eşimin pek gelip gideni olmaz zaten
iyi geceler canım ben de memnun oldum
benimde kardeşimle sözlüsü gelir en çok film seyrederiz sabaha kadar battaniyeler üstümüzde tabi kociş manyağı battaniyenin altından çaktırmadan tacizzz
Eeee kaçamakların tadı başka tabii sizi yaramazlar sizi
bak gene yakaladım gizli gizli keçiboynuzu pekmezi içiyo yine
abartıyo ama delineyse hunim ya ben yatıyorum çok çok öptüm seni
Çamaşır astım dondum yaa ellerimi hissetmiyorum
çamaşırı niye dışarı asıyosunki kurumaz kurusada çok sert olur
PEKİİ AZ YİRİM
cnm acele etme stres yapma sen,bazen insan kendi kendi şartlandırıyor öyle olmasını istediği için zihnimiz oyun oynayabiliyor .ama inş gebesindir
ya niye yumurtlamaya yoruyosunuz tanıdığım bisürü insan adetinin son günü hamile kaldı belkide meg hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?