- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
kızlar bugun çok yorldm yarın da sabah erken vercz karneleri...iki gun annmlere gtcm pazar görşrzz orda net yok ne yazık ki sizi çoook özlücemmmmbyeeee ii gecelerrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar ben yatayım,herkese iyi geceler
kızlar bugun çok yorldm yarın da sabah erken vercz karneleri...iki gun annmlere gtcm pazar görşrzz orda net yok ne yazık ki sizi çoook özlücemmmmbyeeee ii gecelerrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar kalanlara iyi sohbetler iyi gecelerBen bu ay çok çalışmam lazım belki aşılamaya gerek kalmaz
Hayırlısıyla inşlalah bu aşılamanda tutar.Bende pko falan yok daha doğrusu görünürde hiçbir sorun yok ama 3 yıldır bebekte yok.6ay yumurta takibi yapıldı.Şubattada aşılama dedi dr. um bakalım iğnelerle çok sayıda yumurta gelişmesinden korkuyorum açıkcası çoğul gebelikten.Ama bir yandanda diyorum amann olsunda çoğul olsunDr iğneyi benim tercihime bırakmadı şansı arttırmak için herkese sorun olmasada iğne tedavisi uyguluyorlar.Hakkımızda hayırılısını nasip etsin rabbim.
Kızlar kalanlara iyi sohbetler iyi gecelerBen bu ay çok çalışmam lazım belki aşılamaya gerek kalmaz
sen ortalama bişey söyle,sonra duruma göre değiştiririz encılcım..
o zamaaaannn şubat 21 canım
amin canim allahim aratmasin daha fazla insallah, igneyi demek herkese veriyorlar hayret ettim simdi ben pkolulara saniyordum ama bir bildikleri vardir mutlaka yanliz ben en cok bu kadar yüklenmeye en cok kistlerden korkuyorum bu igneler ilaclar otlar bende kafam gibi bir kist yapmasinda allahim artik ceresizlikten herseye sarilir oldum deneme tahtasi gibiyim
tamamdır
uğur getirsin inşallah liste
kuru incir,yumurta geliştiriyor..
havuç suyu yada havucun kendisi,yumurtanın çatlamasına yarıyor..
incirleri ikiye böl de koy zeytinyağına canımm..
duygucum elisim iyi geceler canlarım
bakın kızlar şimdi eğiliyorum laptopa yazmak için sol tarafımda bişi batıyo sanki orda bi top var sıkışıyo
adımı görünce heyecanlandımtşk ederim megcim hadi hayırlısı :109:
Evet canım dr. una göre değişiyor bazı dr. lar klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama yapıyor.BAzı dr. ise iğnelerle geliştiriyor yumurtayı.Benim dr. umda bende sebepsiz infertilite olmasına rağmen iğne ve çatlatma iğnesi kullanalım dedi.
Rabbim en kısa zamanda hepimize anneliği tatmayı nasip etsin.Tekrar iyi geceler
bende de var o durum..
hayırlısı özlemcim..
kızlar ben azcık editörlük yapiim,uğrarım arada
ama ben bal tarcin cörekotuda yiyorum sonra tüm yumurtalarim kafam gibi olmasinnnnnn ama catlatma icin havuc iyi fikir büyürsew nasil catlatirim diye aklima gelmedi degil
ama ben bal tarcin cörekotuda yiyorum sonra tüm yumurtalarim kafam gibi olmasinnnnnn ama catlatma icin havuc iyi fikir büyürsew nasil catlatirim diye aklima gelmedi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?