Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet kuzucum öyle yaparsınız daha iyi olur tabi
bugun yemek yapmıycam kahvaltı turu yaparız
hiç cnm istemiyo yemekle ugraşmak

hee yapma kuzucummm valla bende turşu kavurdumm senin patates kavurmasından yaptımm kahvaltılıkk yiyicez canım benim

hehe afiyet bal şeker olsun cnmcım
hiç duymamıstım yalancısını milföy hamurundan felenmı yapılıyo
sahi ilda gitcekti dr a ama gerçi ya cuma ya c.tesi giderim diyodu
merak ettim bende şimdi

ben bugün gitck diye biliyordum ama inşallah bebişni kutluyordur.

Milföyden değil yufkadan yapılıyor ama içine önce soğanı kavur sonra havuç rendele kavur ve en son konserve mantar ile garnitür ekle kabur sonra ayrı bir kaba kaşar rendele. Yufkayı ortadan böle içinde malzemeden düz olarak koy sonra kıvır kapat yufkayı rulo yaparak, yumurtaya ordan galete ununa ordanda kızarmış yağa çok nefis oluyor.

evet birsumum yaptırmıştık...
ama çok oldu cnm ilk aylarda yaptırmıştık sanırım 6 ay oldu...
bizimde 2.olucak..

hee yapma kuzucummm valla bende turşu kavurdumm senin patates kavurmasından yaptımm kahvaltılıkk yiyicez canım benim

ohh mis gibi cnmcım bugunde öyle yapak ne var dimi

inşallah öyledir cnm

hımm gayet güzele benziyo bi ara yaparım içimden gelırse yapmak
pek üşengecimde bu aralar

ayy turşu kavurmasımı ben hiç acımam 1 ekmek yerim turşu kavurmasıyla

aynen öle kuzucumm bende hiç acımam valla rejim falan umurumda değil artık engel olamıyorum kaç gündür ekmek yemiyim diye erteliyodum ama artıkın yaptım gel birilikte yiyelimm pufummm

inşallah öyledir cnm

yapalım canım zatii her zmanda aynı yemekler olmuyo bıkıyo insan valla ki benim herüf hafta içi kahvaltı etmediği için bayılır böle şeylere o yönden rahatım yaniii

inşallah öyledir cnm

bende iş yapmadığım için iyice tembelleşiyorum ama önce bebem gelir o yüzden yapmıyorum 1,5 -2 ay daha .
evimin karşısı yufkacı dün girerken aklıma geldi, hemen yaptım. Herşeyi hazırladım banyoya girdim. eşimde gelmiş o arada onada melemen yaptım Allahım ben yemek için hiç üşenemiyorum. ÇÇok seviyorum ya yemek yemeği. Allah zayıf hamile kaldım. Bu akşam tartılıcam bakalım. Gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce 51 dim, 1 hafta sonra 53 olmuştum. Şimdi ne olcak bilmiyorum

yapalım canım zatii her zmanda aynı yemekler olmuyo bıkıyo insan valla ki benim herüf hafta içi kahvaltı etmediği için bayılır böle şeylere o yönden rahatım yaniii

aynen bizimkide kahvaltı etmez kuzum pazardan pazara birlikte kahvaltı ederiz
dediğin gibi oyuzden akşamları arada yapınca iyi oluyo

ben alrım canım sıkma canını
kızlar çok fena belim ağrıyo
benim adet olduğum gün belim ağrır sadece inşallah bu bebek ağrısıdırrrr
inşallah öyledir cnm

inşallah bebekdendir kuzum benimde 1 haftadır çok ağrım oluyor belimden
aynen ya bende var pufim

inşallah hamilesindir cnm bencede batıın geçmesin bekle

aynen öle kuzucumm bende hiç acımam valla rejim falan umurumda değil artık engel olamıyorum kaç gündür ekmek yemiyim diye erteliyodum ama artıkın yaptım gel birilikte yiyelimm pufummm

çok teşekkür ederim bebikim. Yemiş kadar oldum. İşteyim ya ben ondan gelemiyorum.
Ama akşam kayınvalideme sipraiş veriyim yapsın. Bu akşam onlara gidiyoruzda bebikimizi göstermeye, Halaları çok merak ediyor

ohh ne güzel valla ben üşenir oldum kuzum hem yemek yapmaya hem iş yapmaya
tembelleştim iicene
bende 70 le başladım bugun sabah tartıldım 67,900 çıktım
dr um da dedı zaten kilo alma 4. aya kaa dedi
ondan sonra alcaksın zaten bol bol dedı :44:

sabah gebe eğitimi vardı bende girdim azıcık, kilo almayın dedi. Bende demedim kilo alıyorum diye

kız yine mi avatar değiştirdin
tanıyamıyorum seni

maşallh kuzum sana ne güzel gitmiş kilo
ben regliyim bu hafta agırdan aldı gör olmayasıca
bu hafta 500 gitti ama hafta sonu anasını ağlatmıştım yemenin
4günde 500gitti
regli sonunda esaslı bi düşüş beklıyorum

hepsi gidecek cıtır olcez
hafta sonu cozutmassam iyi olacak
aysun ama ben bu hafta spor yapmadım ya
sadece 1gün koşubandında yürüdüm o kadan

aynen bizimkide kahvaltı etmez kuzum pazardan pazara birlikte kahvaltı ederiz
dediğin gibi oyuzden akşamları arada yapınca iyi oluyo

evet canım ben çıkıyorujm eşim geldi yaruında görevliymiş girerim artıkk görşürüz fıstığımm öpüyorum kendine iyi bak canımıniçi

aynen öyle kilolarımızda yakınmış tatlım bende 68 le hamile kaldım, benim arkadaşımda 75 le hamile kaldı hamileliğinde 9 kilo aldı kızını doğurdu şimdi kız 67 kilo normalde toplu bir kadındı ama başlangıç kilosunun altına düştüyani emzirirken baya veriliyormuş aman boşver kilolalır bebiş doğunca gider zaten:) bide zayıf insanlar gebelikte daha çok kilo alırlarmış ..:) bizde kendimizi avutalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…