bir sorun olmaz canım. Gebe kalınca doktorun yeniden başlar sana
cnm folik asit vücutta depo edilen bi vitamin değil ondan her ay içiyoruz ya bebiş varsa diye
bence içmeye devam et tatlım asıl şimdi iççenki bebike hazırlık olsun
bende gene yemek yedim tv de geziniyorum bi de pc de
saolun kızlar soruma cevap vermediğiniz için
saolun kızlar soruma cevap vermediğiniz için
yoooooooooook uyumam kuzuucummm heç uyurmuyum zaten yarın burda olamıycamm zaten pazara da sen yoksun pufffffffffffffffffffffffff
Canım gözünüz aydın birazda geriden geliyorum ama ancak işim bitti..Eki Görüntüle 330374
Kızlar biz geldik, sıpan kendini kesenin ucuna sıkıştırmışBen göremedim ama doktor kalp atımını gördük. 5+6 çıktık ultrasonda.
hah eminim evde az sinir krizleri gecirmiyodur yapsın yapsın 3 . dünyanın kaç bucak olduğunu görücektir sen kafana takma şekercim öyle kolay değil 2 cocuga hele 3 cocuga bakmak...yarın eşimin ailesinden birinin bebeğinin kırkı mevlütü var bende gidicem. eşimin kuzeninin eşide gelicek onun 2 çocuğu var . benim bulunduğum ortamlarda hep ayy çocuk çok seviyorum 3. yü doğurcam filan diyo hep kahkahalar atarak yani benim üzerime eşim ceketini bıraksa hamile kalıyorum filan diyor hep. çocukları biri 4 diğeri 2 yaşında. 2. çocuğa hamile olduğunu öğrendiğinde ağlamıştı istemiyorum diye. şimdi üçüncüyü doğurcam diye bağıara bağıra bana bakara fian söylüyor hep. yarın mevlütte oda olcak yine öyle konuşcak diye korkuyorum sizce bana bebek sorduğunda yada doktora gitsene bebek için filan dediğinde ona ne cevap vereyim ben
kızlarrr ben sizin duygunuzunm haaa yabancı deglmmmmmm suesue yeni nickkk
cnm ya bazen kaçırıyorum yazılanları sana zahmet olmazsa ne yazmıstın acep
evet iki gun ayrı kalıyoruz kuzumm senın kociş c.tesi evde benımkide pazar evde olunca denkleşemiyoruz haftasonu
ama p.tesi buluşuruk kuzumm benımmmm
heee canımm öle oluyo olsun can sağolsun ne yapalım sewdamda yok bugünn
çok kafam karışıyo bu yüzden genelde yeşil yapraklı sebzelerde varmış bende sebze çok severim bol salata yerimm ama bilmiyorum işte 2.5 senede çok içtim olmayınca bıraktım bende :85::85::85::85::85:
ohh afiyett olsunn canım benimmm ne yedin bakalım
Kızlar yazdıklarınızı alıntı yapmıştım ama kapadım sayfayı gitti o arada. Hilal inşallah hamilesindir canım ovulara güven olmaz ama koyu olunca da umut daha çok oluyor..Hayırlı haberler ver inşallah..
Gülbebek senin de koyu çıkmış iki haber gelebilir yani bu ay..
Dhc canım tatile girmişsin dinlen güzelce ohhh keyif yap...
80. koltuğu ben istiyorum kimse oturmasın boş bırakın ya da oturan beni de kucağına almaya razı olur ona göre..
aynen öyle cnm benımm
evet sevdamız yok bugun belkim annesine gitmiştir yine
ne guzel annesı ablası felen orda o da gidip gelıyo onlara kuzum
Canım gözünüz aydın birazda geriden geliyorum ama ancak işim bitti..
mercimek işte yaaa
cnm evt yeşil sebzelerde oluyo ama onlar ne kadar doğal işte orası tartışılır geçen tv de bi adam vardı trt de prof.bi ünide
bi örnek verdi piyasadan 30 tane adaçayı ot toplatmışlar sadece 5 i adaçayı yapısındaymış aynı şey ıspanak salata hepsi için geçerli diyodu ben organik almaya çalışıyorum çokta düştü artık fiyatları ama onlara bile tam güvenmiyorum
cnm ben spoiller yapamıyorum hamişler var canları çekmesin sen göstersene yapmayı öyle yazayım
bende hep ilk 100 diyodum hayırlısı cnm inş.
ne güzell işte bizde böle yalnızz kalıyoruz saatler sürüyor memleket gidemiyoruz yazdan yaza işte sewdam şanslı o konuda
ben 80 e taktım fena ama çok zor hatta imkansız..
ben 80 e taktım fena ama çok zor hatta imkansız..
canım bizim kızlar alırlar kucağına sen o kadar sıkma canını
ben alrım canım sıkma canını
kızlar çok fena belim ağrıyo
benim adet olduğum gün belim ağrır sadece inşallah bu bebek ağrısıdırrrr
aynen üle kuzum şanslı sevdamız
bizim Allahdan 5 6 saat kadr ama herzaman fırsat olmuyo tabi
şimdi bebişde var artık dogduktan sonra giderim
o arada annemler gelır zati buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?