Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bir sorun olmaz canım. Gebe kalınca doktorun yeniden başlar sana

cnm folik asit vücutta depo edilen bi vitamin değil ondan her ay içiyoruz ya bebiş varsa diye

bence içmeye devam et tatlım asıl şimdi iççenki bebike hazırlık olsun

çok kafam karışıyo bu yüzden genelde yeşil yapraklı sebzelerde varmış bende sebze çok severim bol salata yerimm ama bilmiyorum işte 2.5 senede çok içtim olmayınca bıraktım bende :85::85::85::85::85:

saolun kızlar soruma cevap vermediğiniz için

cnm ya bazen kaçırıyorum yazılanları sana zahmet olmazsa ne yazmıstın acep
yoooooooooook uyumam kuzuucummm heç uyurmuyum zaten yarın burda olamıycamm zaten pazara da sen yoksun pufffffffffffffffffffffffff

evet iki gun ayrı kalıyoruz kuzumm senın kociş c.tesi evde benımkide pazar evde olunca denkleşemiyoruz haftasonu
ama p.tesi buluşuruk kuzumm benımmmm

Kızlar yazdıklarınızı alıntı yapmıştım ama kapadım sayfayı gitti o arada. Hilal inşallah hamilesindir canım ovulara güven olmaz ama koyu olunca da umut daha çok oluyor..Hayırlı haberler ver inşallah..

Gülbebek senin de koyu çıkmış iki haber gelebilir yani bu ay..

Dhc canım tatile girmişsin dinlen güzelce ohhh keyif yap...

80. koltuğu ben istiyorum kimse oturmasın boş bırakın ya da oturan beni de kucağına almaya razı olur ona göre..

Eki Görüntüle 330374
Kızlar biz geldik, sıpan kendini kesenin ucuna sıkıştırmış Ben göremedim ama doktor kalp atımını gördük. 5+6 çıktık ultrasonda.
Canım gözünüz aydın birazda geriden geliyorum ama ancak işim bitti..
mercimek işte yaaa

hah eminim evde az sinir krizleri gecirmiyodur yapsın yapsın 3 . dünyanın kaç bucak olduğunu görücektir sen kafana takma şekercim öyle kolay değil 2 cocuga hele 3 cocuga bakmak...
ablamdan biliyorum

kızlarrr ben sizin duygunuzunm haaa yabancı deglmmmmmm suesue yeni nickkk

canımcım aaa benim normalde sue nickim ama buraya daha önce suenes olarak kayıt olmuştum ama onu iptal edince bu isimle kayıt oldum belki yine suenes olurum değiştirirlerse ve kullanan yoksa:)
şimdi bi garip oldum başkasında görünce hehe
"S u E" ben ve kocamın birleşmesidir

heee canımm öle oluyo olsun can sağolsun ne yapalım sewdamda yok bugünn

heee canımm öle oluyo olsun can sağolsun ne yapalım sewdamda yok bugünn

aynen öyle cnm benımm
evet sevdamız yok bugun belkim annesine gitmiştir yine
ne guzel annesı ablası felen orda o da gidip gelıyo onlara kuzum

çok kafam karışıyo bu yüzden genelde yeşil yapraklı sebzelerde varmış bende sebze çok severim bol salata yerimm ama bilmiyorum işte 2.5 senede çok içtim olmayınca bıraktım bende :85::85::85::85::85:

cnm evt yeşil sebzelerde oluyo ama onlar ne kadar doğal işte orası tartışılır geçen tv de bi adam vardı trt de prof.bi ünide
bi örnek verdi piyasadan 30 tane adaçayı ot toplatmışlar sadece 5 i adaçayı yapısındaymış aynı şey ıspanak salata hepsi için geçerli diyodu ben organik almaya çalışıyorum çokta düştü artık fiyatları ama onlara bile tam güvenmiyorum

ohh afiyett olsunn canım benimmm ne yedin bakalım

cnm ben spoiller yapamıyorum hamişler var canları çekmesin sen göstersene yapmayı öyle yazayım

bende hep ilk 100 diyodum hayırlısı cnm inş.

aynen öyle cnm benımm
evet sevdamız yok bugun belkim annesine gitmiştir yine
ne guzel annesı ablası felen orda o da gidip gelıyo onlara kuzum

ne güzell işte bizde böle yalnızz kalıyoruz saatler sürüyor memleket gidemiyoruz yazdan yaza işte sewdam şanslı o konuda

ben 80 e taktım fena ama çok zor hatta imkansız..

ne güzell işte bizde böle yalnızz kalıyoruz saatler sürüyor memleket gidemiyoruz yazdan yaza işte sewdam şanslı o konuda

aynen üle kuzum şanslı sevdamız
bizim Allahdan 5 6 saat kadr ama herzaman fırsat olmuyo tabi
şimdi bebişde var artık dogduktan sonra giderim
o arada annemler gelır zati buraya

kızlar ben çıkayım biraz sabahtan beri burdayım radrasyon manyağı oldum dayanamaz gelirim gene

aynen üle kuzum şanslı sevdamız
bizim Allahdan 5 6 saat kadr ama herzaman fırsat olmuyo tabi
şimdi bebişde var artık dogduktan sonra giderim
o arada annemler gelır zati buraya

seninde yine iyi kuzucum benim 18 saat ama uçakla daha az oluyo işte oda aktarmalı direkt değil yanii benimde babam geliyo kardeşimle işte yazın biz gidiyoruz derken idare ediyoruz canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…