bende bilmiyordum varmis bie evde bebek sekeri yapiyoruz canim arkadasim aradi kizi icin yaparmisisn dedi yapicaz icinede kina koyucaz ayni kina geceesiicin hazir kinalar varya onun gibi yapicaz sadece bebek sekerine benzeticez suslu olacak sasirdim valla acayip
ablamda kızı için yapmıştı 3 ay önce doğumdan sonra gelenlere vermek için aynı nikah şekeri gibi yaptı bebek felan koydu o oğlu içinde 1. yaş gününde yapmıştı yarın resmini çekip koyarım buraya ama o içine kına değil lavanta koydu buzdolabı süsü yaptı
maşallah sana ve bebişine canım...kızlareve yeni geldik
sabah giremedim midem fena oldu çoksonra akşam 4 te dr gittim,koca da oraya geldii
Rabbim korusun O nu
günümüz tam çıktı 6+2 ve pıt pıtları da duyduk
daha kesemi görür görmez ağlamaya başladımannelik bööle bişii galiba
Allahım her isteyene yaşatsın en hayırlısını versin sağlıklı salih çocuklar olsun inşallahh
bu arada beslenmemi ii buldu bol su içmem çok iiiymişş.hurma ve pekmez yiyorsan folik asit alma dedi. zaten almıyorum dedim .mide bulantını arttırır zaten dedi
ama şuana kadar 18 kivimi yiyorum
sağol tatlım darısı başına en kısa zamanda inşselam kızlarrrr..
kahve içmeye gittim komşuma şimdi geldim...
prenses88 cnm oğlun olacakmış hayırlı olsun..
sağol tatlım darısı başına en kısa zamanda inş
ilda kız gördün keseni demekki maşallah..Allahım bizede yaşatsın inşallah
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bu bebeğimden tam bir sene önce düşük yaptım çok zor günler geçirdim ama bak çok şükür neredeyse hepsini unuttum......inş senin bebişin de en kısa zamanda gelir ve sen de bu mutluluğu tadarsınselam kızlar ben geldim...
ilda inan yazını okuyunca gözlerim doldu bende keseyi ilk gördüğümde ağlamıştım o günlerim geldi aklıma tekrar hayırlı olsun...
duana kocaman AMİN diyorum...
daha şimdi çıkıyo acıları yeni yeni duyuşum..
onun yokluğunu yeni yeni hissediyomuşum gibi...
sanki uzun zamandır benimleydi bebeğim...
yokluğu çok kötü...
sanki ben yıllarca onunla yaşamışım ve kaybetmişim..
ALLAHIM nasıl bi acı bu
dayanamıyorum
sağol canımselam kızlar
geçmişe göz attım geldim
öncelikle ilda ve puffycim kalp atışlarını görmüşsünüz çok sevindim adınıza ne güzel
ve ilda 18 kiviye yuhtan başka bişey diyemiyorum
hilal ve gülbebek ovucanlarınızı gördüm harika
gayet ümit verici
ama batı beklemek bence de en iyi karar
inşallah ikiniz de güzel haberler verirsiniz
prenses oğlun oluyormuş ne güzel maşallah size
kusura bakma canım eşimin kardeşi ve kuzeni bizde arada onlara bakıyorum.......prensesim orda mısın
hoş geldin canımben burdayim tanismaya geldim kimsecikler konusmuyor
kusura bakma canım eşimin kardeşi ve kuzeni bizde arada onlara bakıyorum.......
anladım canım önemli değil bak sen keyfine misafirin varmış bende sıkıldım işte
anladım canım önemli değil bak sen keyfine misafirin varmış bende sıkıldım işte
bebek mevludunde ve birinci yas gununde oldugunu biliyorum arkadasim ayrica dis bugdayindada yapiliyor biz bu isi yapiyoruz butigimiz var sadece kiz bebek 6 ayindayken yapilmasinin anlami nedir 6 ay kinasinin ben onu anlayamadim kirmizi keseye kirmizi kelebek yapicaz simdi icinede kina koyucaz degisik oldu ama anlamini bilsem daha da guzel olurduu bilen varsa solesin.........
Kıyamam sanaaaBu akşam sakiniz sanırım ben geldim size bakmak için ama bende gidicem ((
ben de biraz sıkkınım
az önce annem hastaneden geldi hamileymiş
ben de biraz sıkkınım
az önce annem hastaneden geldi hamileymiş
kimse yok işte
sabah test yapacağım heyecandan ölüyorum bi yandanda ver mı yok mu bilmiyorum bile ama bebekle konuşuyorum
kimse yok işte
sabah test yapacağım heyecandan ölüyorum bi yandanda ver mı yok mu bilmiyorum bile ama bebekle konuşuyorum
evet canım annem hamile düşünsene beraberiz..........prensesim ben tam sana hayırlı olsun yazıcaktım bunu okudum yanlışmı okudum annenmi hamile???????
annem mi yazdın ben mi yanlış okudum canım
değişik tuhaf ama çok güzel bi haber canım bu
hayırlı olsun ne denir ki böyle bir durumda
sonuçta gebelik
ben burdayim tanismaya geldim kimsecikler konusmuyor
evet canım annem hamile düşünsene beraberiz..........
ben sevinemedim canım ya kafayı yiyccem
evet canım annem hamile düşünsene beraberiz..........
ben sevinemedim canım ya kafayı yiyccem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?