Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:

ablamda kızı için yapmıştı 3 ay önce doğumdan sonra gelenlere vermek için aynı nikah şekeri gibi yaptı bebek felan koydu o oğlu içinde 1. yaş gününde yapmıştı yarın resmini çekip koyarım buraya ama o içine kına değil lavanta koydu buzdolabı süsü yaptı

bebek mevludunde ve birinci yas gununde oldugunu biliyorum arkadasim ayrica dis bugdayindada yapiliyor biz bu isi yapiyoruz butigimiz var sadece kiz bebek 6 ayindayken yapilmasinin anlami nedir 6 ay kinasinin ben onu anlayamadim kirmizi keseye kirmizi kelebek yapicaz simdi icinede kina koyucaz degisik oldu ama anlamini bilsem daha da guzel olurduu bilen varsa solesin.........

maşallah sana ve bebişine canım...
ben de kesemi görünce ağlamıştım.......
sağol tatlım darısı başına en kısa zamanda inş

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bu bebeğimden tam bir sene önce düşük yaptım çok zor günler geçirdim ama bak çok şükür neredeyse hepsini unuttum......inş senin bebişin de en kısa zamanda gelir ve sen de bu mutluluğu tadarsın
sağol canım
prensesim orda mısın
kusura bakma canım eşimin kardeşi ve kuzeni bizde arada onlara bakıyorum.......
ben burdayim tanismaya geldim kimsecikler konusmuyor
hoş geldin canım

hıı işte bizde mevlüdde yaş gününde ve doğumda yaptık verdik gerçi ben değil ablam kendi yaptı tül lavanta porselen bebek kurdele silikon ve pcdende yazı çıkarttı her şeyini kendi yaptı ama niye şimdi yapıyorsunuz bende anlamadım :44:

slm kızlar öncelikle geçmişe baktım

huzurum ben sizi merakta bırakmak istermiyim ama napiyim

ferdaaaaaaa bende seni bekledim bütün gün senin yorumun önemli çünkü umutluyum diyosun ayyy inş.

ildammmmmmmm sanada hayırlı olsun güzelim maşallah

prensesim ben tam sana hayırlı olsun yazıcaktım bunu okudum yanlışmı okudum annenmi hamile???????
evet canım annem hamile düşünsene beraberiz..........
annem mi yazdın ben mi yanlış okudum canım

değişik tuhaf ama çok güzel bi haber canım bu
hayırlı olsun ne denir ki böyle bir durumda
sonuçta gebelik

ben sevinemedim canım ya kafayı yiyccem

ben burdayim tanismaya geldim kimsecikler konusmuyor

hoş geldin canım ama bu akşam sessiz bir gece
pek kimse yok çoğu zaman takip edemiyorsun yazıları bu topicte
hafta sonu ya herkes bir yere gitmiştir yada misafirleri vardır

evet canım annem hamile düşünsene beraberiz..........

ben sevinemedim canım ya kafayı yiyccem

canım sizin iş türk filmlerine dönmüş
Allah ikinize de hayırlı uğurlu etsin
sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…