gerçi bende eşimden ayrı kalınca manyağa bağlıyorum resmen genetik olabilir bence bizim ailede
hediyesini kapıya bırakıp kaçmayı düşünüyorum aslında
banane banane göstermicem belki canım pasta yemek istiyodu belki canım çekmişti niye mani oluyo ki
gerçi bende eşimden ayrı kalınca manyağa bağlıyorum resmen genetik olabilir bence bizim ailede
kizlar bi sey sorcaam .sorularim genelde hep hamilelik gebelik felan ama simdi baska )) bu smaylikleri nasil yapiyorsunuzz? ben bulamadimda pek
bebişle ilgili sanırım...sen ne kadardır istiyrsun..neler yaşadın anlat cnm
Oyyy kiyamam ben sanaaaaa canin pasta cektiyse ye kuzummmm ustunede mum dik ufle hatta catlasin kiz kardesinde bebisss pasta istemis aaa kiz desene senin dogumgunu bahane bebegim pasta istiyo diye :)))
hadi oynada gel ben yine wcye gittim artık bende 20.00 gibi falan oynarım ovucanımlaaben ovucanımla oynamaya gidiyorumbakalım 20. günde durum ne :18:
bak şimdi ya
benim de canım yaş pasta çekti
çok severim yaaaaaaaaaa
gülbebekim
yazdıklarımı görmedin bugün
kuzu nasıl oldun
hadi bakalım
kendi rekorunu kır da görelim
canım 20 zeytin çok çok fazla
tuz yemen gerekmiyor
sadece tuz alımının normal olması gerekiyor
fazla tuz alırsan vücudun fazlaca ödem toplar ki bu hiçbir doktorun önerdiği bişey değildir
valla 50 tane doğrasam yerim yani o derece:)))) niye ayipmis bebisimize gidiyo hepsi afiyet olsun kuzummmm yarasinnnnnn
evet aynı dert:) ben evleneli 1 yıl 10 ay oldu. 1 yıllıkken bir kimyasal gebelik geçirdim küretaj oldum sonrasında henüz olan biten birşey yokyine 1 yıl olacak neredeyse... sanki bu ara kasığımda çok hafite olsa bir ağrı vardı, artık idrar tutmaktan mı bilemiyorum , bu ara biraz yogunum da:) ben de onun üzerine heyecanlanıp ikindi vakti eve gelince bir test yaptım ama dediğim gibi tertemiz bir tek çizgi :) başka birşey yok
bak şimdi ya
benim de canım yaş pasta çekti
çok severim yaaaaaaaaaa
sadece kendi rekorum değil bu ki,bence ben tıp literatürüne geçicem..
gülbebek,
senden çok umutluyum
kuzuum benim gözüm bugün pek bişey görmedii kusuruma bakma olurmuuu
yok canım benim ne kusuru
senin haberini bekliyom valla
senin o bebiş gelsin
ısırcam totosundan artık
yok canım normalde bi şry yemediğim içi ii geliyo bakma .gebe değilkende rahat 15 tane yerdim hergün
ağzıma lokma koyamıyorum kividen başka
ve işin fena kısmı her şey kokuyo artık
çok açımmm ama ...
valla 50 tane doğrasam yerim yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?