yinede iyi meg testin yoksa o bayanın ki gibi sende güzel haberimi vereceksin bize onunda 1 gün silikleşip tekrar koyulaşmıştı:44:
arkadaşlar bir bakın lütfen
MEGİM CANIM SÖYLE BAKALIM OLABİLİR Mİ?Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080 Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080 Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080
ay inşallah sağol canım.
gerçekten ilginç bir durum, bu kadar ince bir şekilde hissediyor olman gerçekten ilginç ama sonrası için biraz psikolojik olabilir... kafandan uzaklaştır o kötü zamanı, kadınlık hali de geç.. kafanda büyüttükçe takıntı haline dönüşür Allah korusun... hem dediğin gibi bile olsa Rabb im kulundan haberdardır sen gönlünü ferah tut, eğer tutunması gereken ve dünyadan alacağı hava zerrecikleri olan bir beebcikse her halükarda meydana gelir, ama yok eğer bu dünyadan nasibi yoksa en iyi cerrahlar bir araya gelse de ne çare.....
canım bence apaçık çıkmış yani geliyo bence bebiş
fikrim yok bebekim :26:
estebancım,bunlar gebelik testi m???
eğer öyleyse gebesiiiiiinnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bir bakın lütfen
MEGİM CANIM SÖYLE BAKALIM OLABİLİR Mİ?Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080 Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080 Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080
inşallah canım, aslında fotoğraftakinden daha belirginler ama yine de diğer çizgi gibi koyu değiller, sabah ilkini yaptım çok silik çıktı, demin de diğerini yaptım daha belirgindi, inşallah beni kandırmaz bu testler.
megim hadi bakalım adet günüde bekliyoruz bu durumları
ama sanki 16. olan tam yumurtlama gibi geldi bana
canım bence apaçık çıkmış yani geliyo bence bebiş
hayırlı olsun canım
tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin
ne kadar zamandır istiyosunuz??
evet gebelik testi ya ben hala inanamıyorum, silik ya o yüzden.
Bilmiyorum ya meg bana bi çimdik at.
selam kızlar ben geldimmm...bata daha 15 gün var karnım adet olucakmışım gibi ağrıyo
tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin
ne kadar zamandır istiyosunuz??
ne yumurtaymış bir haftadır anamı ağlattı yaayımırtadır canım o yımırta
1,5 yıldır canım
ya kızlar çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibidir. Öyleyse darısı başınıza inşallah.
1,5 yıldır canım
selam kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?