kokuya hassaslastinnn tabi baskasi pisirse yiyebilirsin belki ye kuzum sadece onu yiyebiliyosan onu ye ac kalamazsin bende pazarda 1 koca torba tursu yedimmm :)))))
canim dr gittin mi sonrasinda hemen umutsuzluk yok ben yanlis anlamadim galiba kimyasal gebelik icin kurtaj oldun kimyasal adetle beraber sokulur gider bildigimiz
beni kocam dun goturdu pastaneye ama gozum yemedi cok buyuk gorundu gozume almadim cikolatali mmmmmm ayyyy bi tuhaf oldummmm
:44::44: çok garipmişş ben hiç anlamam ki böyle bir durumdan:44::44:kizlar merhaba
cok ilginc birsye diycem yasayn var mi bilmiyorum ama aklima takiliyor. doktora gitsem ifade edemem burda, dil problemi olur.o yuzden gitmiyorum.
ben araligin 3unde dusuk yaptim ya, bat geceli 13.gundu bu hamileligimin ve o gun kanamadan once rahmin oldugu yerde gerilme baglarin kopmasi yirtilma gibi gariplikler hissetmistim..sanki iceriden sIkIliyormusum gibi, garip birsey.. ayni seyi gecen ay da yasadim bata yakin ve korundugum halde ben tutturdum hamileyim diye cunku ayni seyelr oldu rahimde gerilmeler, yirtilma gibi birseyler. adetim de 1 gun gecikmeli geldi.. simdi de bata daha zaman var ama ayni his basladi gun boyu suruyor rahatsiz edici baya. diyorum acaba hamilelik olmadi da rahim asagi inerken hissediyorum da o tarz birsey mi diyorum cunku ayni hissi dusuk yapmadan once hissettim ve kanama geldi sonra da. 3.adet donemi olacak neden hala ayni sey anlamiyorum
kokuya hassaslastinnn tabi baskasi pisirse yiyebilirsin belki ye kuzum sadece onu yiyebiliyosan onu ye ac kalamazsin bende pazarda 1 koca torba tursu yedimmm :)))))
canim dr gittin mi sonrasinda hemen umutsuzluk yok ben yanlis anlamadim galiba kimyasal gebelik icin kurtaj oldun kimyasal adetle beraber sokulur gider bildigimiz
yok ne yazıkki 8 haftalık oldugu için kese kirtaj olmak zorunda kaldım. kese vardı ama bebek yoktudoktora da gittim kötü bir doktor sebebiyle 5 ay klomen kullandım boşu boşuna, sadece bel ağrısı çektim başka birşey yok
şimdi 2 ay daha bekleyip 2 yılımı tatmamlayınca yai mart ayında yeniden bir doktora başlayı artık aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa yapayım diyorum
arkadaşlar bir bakın lütfen
MEGİM CANIM SÖYLE BAKALIM OLABİLİR Mİ?Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080 Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080 Eki Görüntüle 331079 Eki Görüntüle 331080
ne güzel bir görüntü darısı başımıza:) bu apaçık hamilelik değil de nedir
kusura bakmayın bir kaç kez eklemişim acemiyim
canım bu gebelik testimi
kizlar merhaba
cok ilginc birsye diycem yasayn var mi bilmiyorum ama aklima takiliyor. doktora gitsem ifade edemem burda, dil problemi olur.o yuzden gitmiyorum.
ben araligin 3unde dusuk yaptim ya, bat geceli 13.gundu bu hamileligimin ve o gun kanamadan once rahmin oldugu yerde gerilme baglarin kopmasi yirtilma gibi gariplikler hissetmistim..sanki iceriden sIkIliyormusum gibi, garip birsey.. ayni seyi gecen ay da yasadim bata yakin ve korundugum halde ben tutturdum hamileyim diye cunku ayni seyelr oldu rahimde gerilmeler, yirtilma gibi birseyler. adetim de 1 gun gecikmeli geldi.. simdi de bata daha zaman var ama ayni his basladi gun boyu suruyor rahatsiz edici baya. diyorum acaba hamilelik olmadi da rahim asagi inerken hissediyorum da o tarz birsey mi diyorum cunku ayni hissi dusuk yapmadan once hissettim ve kanama geldi sonra da. 3.adet donemi olacak neden hala ayni sey anlamiyorum
gerçekten mi ben inanamıyorum ya yanlışsa diye
evet, hadi söyleyin sizce olabilir mi
tabii ki net cevabı kan testiyle öğrenebilirsin ama bence idrarda da apaçık görünüyor:) en azından kan testi yaptırmaya bir sebebin var gözün aydın kardeşim.. darısı başımıza...
gerçekten mi ben inanamıyorum ya yanlışsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?