Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar merhaba

cok ilginc birsye diycem yasayn var mi bilmiyorum ama aklima takiliyor. doktora gitsem ifade edemem burda, dil problemi olur.o yuzden gitmiyorum.
ben araligin 3unde dusuk yaptim ya, bat geceli 13.gundu bu hamileligimin ve o gun kanamadan once rahmin oldugu yerde gerilme baglarin kopmasi yirtilma gibi gariplikler hissetmistim..sanki iceriden sIkIliyormusum gibi, garip birsey.. ayni seyi gecen ay da yasadim bata yakin ve korundugum halde ben tutturdum hamileyim diye cunku ayni seyelr oldu rahimde gerilmeler, yirtilma gibi birseyler. adetim de 1 gun gecikmeli geldi.. simdi de bata daha zaman var ama ayni his basladi gun boyu suruyor rahatsiz edici baya. diyorum acaba hamilelik olmadi da rahim asagi inerken hissediyorum da o tarz birsey mi diyorum cunku ayni hissi dusuk yapmadan once hissettim ve kanama geldi sonra da. 3.adet donemi olacak neden hala ayni sey anlamiyorum

kokuya hassaslastinnn tabi baskasi pisirse yiyebilirsin belki ye kuzum sadece onu yiyebiliyosan onu ye ac kalamazsin bende pazarda 1 koca torba tursu yedimmm :)))))

Bak şimdiiii Gamze aşk olsun canım çektiii bu hamiş olduğum için değil turşuyu her an her saniye yiyebilirimde ondann

hımmmmm leziz
ya adam da hasta gönderemem şimdi
neyse yarın başının etini yerim artık

:44::44: çok garipmişş ben hiç anlamam ki böyle bir durumdan:44::44:

kokuya hassaslastinnn tabi baskasi pisirse yiyebilirsin belki ye kuzum sadece onu yiyebiliyosan onu ye ac kalamazsin bende pazarda 1 koca torba tursu yedimmm :)))))

eşim süper tostlar yapıyo valla başka da bi şey pişiremez zaten
ama onu bile çekmiyo canım
ama ekmek yemek zorundaymışım dr dedi. kemiriyim bari azcık şimdi
sanki 20 saatlik deniz yolculuğu yapmış gibiyim :111: midem ,bağırsaklar,tansiyon yerlerde her şey

silikleşiyor dünden beri..
ama 20. gün olması gerektiği kadar da silik değil gene..
adete 8 gün kalmış olmalı..
ilk 5 gün kopkoyuydu her iki çizgi de..
hayırlısı..

silikleşiyor dünden beri..
ama 20. gün olması gerektiği kadar da silik değil gene..
adete 8 gün kalmış olmalı..
ilk 5 gün kopkoyuydu her iki çizgi de..
hayırlısı..

yinede iyi meg testin yoksa o bayanın ki gibi sende güzel haberimi vereceksin bize onunda 1 gün silikleşip tekrar koyulaşmıştı:44:

gerçekten ilginç bir durum, bu kadar ince bir şekilde hissediyor olman gerçekten ilginç ama sonrası için biraz psikolojik olabilir... kafandan uzaklaştır o kötü zamanı, kadınlık hali de geç.. kafanda büyüttükçe takıntı haline dönüşür Allah korusun... hem dediğin gibi bile olsa Rabb im kulundan haberdardır sen gönlünü ferah tut, eğer tutunması gereken ve dünyadan alacağı hava zerrecikleri olan bir beebcikse her halükarda meydana gelir, ama yok eğer bu dünyadan nasibi yoksa en iyi cerrahlar bir araya gelse de ne çare.....

gerçekten mi ben inanamıyorum ya yanlışsa diye

tabii ki net cevabı kan testiyle öğrenebilirsin ama bence idrarda da apaçık görünüyor:) en azından kan testi yaptırmaya bir sebebin var gözün aydın kardeşim.. darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…