Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

napıyosunuz bakem teyzoşlarımmmm
topiğimize bi bakayım dedim neler yapıyosunuz varmı değişik haberler. birazdan dışarı çıkacagım bugün kociş işleri üstüme yıktı balıkesire gitti :) bende birkaç işim var halledip anama gideyim akşama orda yeriz yemegi diyorum
bugün cok şükür kasık agrısıyla uyanmadım. ama biliyomusunuz göbişimde küçük bir su topu gibi bir kabarcık var nen büyüyo çikom
çok garip bir duygu korkudan bişey olcak diye elimi bile sürmekten tırsıyom bazen

Maşallah. Hayırlısı ile tamamlarsın bu güzel süreçi inşallah.

bende kızı mı uyutup geldim yerim senin bebişini ben yok annesi bişe olmaz allahın izniyle rabbim korusun onu ve herkesin yavrularını inş...

Son düzenleme:
bende kızı mı uyutup geldim yerim senin bebişini ben yok annesi bişe olmaz allahın izniyle rabbim korusun onu ve herkesin yavrularını inş...

inşallah canım benim.... daha 7 haftalık olmasına ragmen annelik duyguları had safada. anlatılacak birşey değil. bu güzel kutsal ve mucizevi duyguyu Allahım isteyen herkese yaşamayı nasip etsin inşallah. sıkı tutun bebeğim seni cok seviyorum lütfen terketme bizi. yoksa anne cok üzülür :18:​

amin canım inş benimde kızım kardeş istiyor cok.allahım herkesin yüzünede güler bizimde yüzümüze güler inş kızıma bir kardeş gelir hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı inş.kızlar ben gecen gün rüyamda kendimi hamile olarak gördüm sizce nedir.

İyi düşün pozitif ol kendine güzel bak sigara içilen ortamlarda bulunma bebişin mutlu içerde öyle düşün,ayy o duyguları bizde yaşamak isteriz ama ya inşallah inşallah.hamileler topiğine dönsün burası en kısa zamanda:))

slm kızlar nasılsınız bugün biraz yoğunun yeni açabildim
geçmişi okuyamıycam malesef..
varmı yeni hamişlerimiz

ay bende görüyordum gecen ay biliyormusun. psikolojimiz tamamen bebege endekslendi ya ondandır bence. hep hamile veya dogum yapıyor görüyordum hayırlısı birtanem..

umarım mutludur içerde bebişim... sağol canım benimmmm. herkese yaşatsın Allahım inşallah bu duyguları.

Kızlar hava nasıl bulunduğunuz yerlerde burası çok kapalı ve soğuk habire elektrikler kesiliyo sinir bastı beni

yorgun düştüm koklamaktan hayalini :85:​

merhaba kızlar nasılsınzı bugün benim kırmızılar devam

bizim burda serin gülüm. ben akçaydayım birkaçgündür serin havalar tam bana göre

cnm ne güzel deniz biraz dalgalıymış aldığım haberlere göre bu hafta bende gelicektim ama haftaya kısmetse akçaydayım :) tadını çıkart cnm akçayın bebişinle

slm kısslar nasılsınız?dün habersiz çıktım misafirlerim geldi yemeğe eee durumlar nsl?herkes iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…