napıyosunuz bakem teyzoşlarımmmm
topiğimize bi bakayım dedim neler yapıyosunuz varmı değişik haberler. birazdan dışarı çıkacagım bugün kociş işleri üstüme yıktı balıkesire gitti :)bende birkaç işim var halledip anama gideyim akşama orda yeriz yemegi diyorum
bugün cok şükür kasık agrısıyla uyanmadım. ama biliyomusunuz göbişimde küçük bir su topu gibi bir kabarcık var nen büyüyo çikom
çok garip bir duygu korkudan bişey olcak diye elimi bile sürmekten tırsıyom bazen
napıyosunuz bakem teyzoşlarımmmm
topiğimize bi bakayım dedim neler yapıyosunuz varmı değişik haberler. birazdan dışarı çıkacagım bugün kociş işleri üstüme yıktı balıkesire gitti :)bende birkaç işim var halledip anama gideyim akşama orda yeriz yemegi diyorum
bugün cok şükür kasık agrısıyla uyanmadım. ama biliyomusunuz göbişimde küçük bir su topu gibi bir kabarcık var nen büyüyo çikom
çok garip bir duygu korkudan bişey olcak diye elimi bile sürmekten tırsıyom bazen
bende kızı mı uyutup geldim yerim senin bebişini ben yok annesi bişe olmaz allahın izniyle rabbim korusun onu ve herkesin yavrularını inş...
inşallah canım benim.... daha 7 haftalık olmasına ragmen annelik duyguları had safada.anlatılacak birşey değil. bu güzel kutsal ve mucizevi duyguyu Allahım isteyen herkese yaşamayı nasip etsin inşallah. sıkı tutun bebeğim seni cok seviyorum lütfen terketme bizi. yoksa anne cok üzülür :18:
inşallah canım benim.... daha 7 haftalık olmasına ragmen annelik duyguları had safada.anlatılacak birşey değil. bu güzel kutsal ve mucizevi duyguyu Allahım isteyen herkese yaşamayı nasip etsin inşallah. sıkı tutun bebeğim seni cok seviyorum lütfen terketme bizi. yoksa anne cok üzülür :18:
amin canım inş benimde kızım kardeş istiyor cok.allahım herkesin yüzünede güler bizimde yüzümüze güler inş kızıma bir kardeş gelir hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı inş.kızlar ben gecen gün rüyamda kendimi hamile olarak gördüm sizce nedir.
İyi düşün pozitif ol kendine güzel bak sigara içilen ortamlarda bulunma bebişin mutlu içerde öyle düşün,ayy o duyguları bizde yaşamak isteriz ama ya inşallah inşallah.hamileler topiğine dönsün burası en kısa zamanda:))
Kızlar hava nasıl bulunduğunuz yerlerde burası çok kapalı ve soğuk habire elektrikler kesiliyo sinir bastı beni
bizim burda serin gülüm. ben akçaydayım birkaçgündür serin havalar tam bana göre
ben geldim
hoşgeldin canımın taaa içisii
benim moraller yerlerde bugün niyeyse..
slm kısslar nasılsınız?dün habersiz çıktım misafirlerim geldi yemeğe eee durumlar nsl?herkes iyimi
yorgun düştüm koklamaktan hayalini :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?