- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
göçmen kuş cnm umutları katbetmeyelim nasıl belirti fln varmı benimde bat yarın
afiyet olsun canım aslında bende bi 5 şi bi yerde içsem iyi olacak bugün hiç içmedim ama canım hiç istemiyor tadı çok kötüüiyiyim cnm bnm kocişle çay içiyoruz..sen nasılsın??
hoşbulduk canımmm inşallah bebektendirr
afiyet olsun canım :)
iyiyim bende gece halvet var
hoşşbuldukk
afiyet olsun canım aslında bende bi 5 şi bi yerde içsem iyi olacak bugün hiç içmedim ama canım hiç istemiyor tadı çok kötüü
inşallahhhhh canım yaaa bende öyle olması için dua ediyorummm
benim bu ay belirtilerim şunlar: göğüslerim bir kaç gün önce yanlarına dokununca ve de çamaşırımdan çıkarınca çok ağrıyordu bu aralar yok. elle muayene yaptım. geçen aylarda hep rahim ağzı parmağıma gelirdi bu ay 10 gün önceye kadar vardı ama şimdi yok. boşluk var. ateşim 36.7-8 lerde geziyor hiç düşmedi. normalde adetime birkaçgün kalınca birer sayı düşer ve adet günüm 36.2 olurdu. sabahları kırılacak gibi bel ağrısı ama çok fena. yattığım yerden bile dönemiyorum. karnımda ve kasıklarımda ağrı var. çok duygusalım. geçenlerde izlediğim bir filmde hıçkıra hıçkıra ağladım oysa ben kolay kolay ağlamam. dün ve bugün adet olmuşum hissi oluyor çamaşırıma bakıyorum tık yok. hafif sulu akıntım var. şu an aklıma gelenler bunlar. ama hamilemiyim bilmiyorum. şu ateşten ve muayeneden sonra umutluyum dyebilirim. İnşallah diyelim.
ohh rastgele ozaman..bnm halvetler bitti biz salıya kadar perhizdeyiz
benim bu ay belirtilerim şunlar: göğüslerim bir kaç gün önce yanlarına dokununca ve de çamaşırımdan çıkarınca çok ağrıyordu bu aralar yok. elle muayene yaptım. geçen aylarda hep rahim ağzı parmağıma gelirdi bu ay 10 gün önceye kadar vardı ama şimdi yok. boşluk var. ateşim 36.7-8 lerde geziyor hiç düşmedi. normalde adetime birkaçgün kalınca birer sayı düşer ve adet günüm 36.2 olurdu. sabahları kırılacak gibi bel ağrısı ama çok fena. yattığım yerden bile dönemiyorum. karnımda ve kasıklarımda ağrı var. çok duygusalım. geçenlerde izlediğim bir filmde hıçkıra hıçkıra ağladım oysa ben kolay kolay ağlamam. dün ve bugün adet olmuşum hissi oluyor çamaşırıma bakıyorum tık yok. hafif sulu akıntım var. şu an aklıma gelenler bunlar. ama hamilemiyim bilmiyorum. şu ateşten ve muayeneden sonra umutluyum dyebilirim. İnşallah diyelim.
ohh rastgele ozaman..bnm halvetler bitti biz salıya kadar perhizdeyiz
ohh ne güzel benimde çalışmalar bitse de :)
off zaman geçmiyor
canım kaç gün perhizli gideceksinizzz?
bnm yumurtlama çok geçtide bizim herüf azıcık ekşınnnn istedi 2 gündür onun için yaptık
salıda tahlilimiz var daha yok halvet malvet
inşallah bebeklerimiz bizimledir canım da beraber veririz güzel haberi
erken gebelik testi yok canımmm
ovucanla gelenler var ama onlarda gününden önce göstermez herhalde
neyse beklicez artıkkkk bebekler göbüşte olsunlarda geç öğrensekte olurrrr
sen nasıl oldun canımmmm
ohhh ne güzel :)
hayırlı haber verirsin inşallah :)
kızz tahlile gerek kalmadan gebe kalıyomuşunn
cnm bizim diğer 2 tahlildede olduğu gibi 3 gün ilişki yok 4. günün sabahı tahlil
canım belirtiler çok iyi ateşinde öyle
inşallah hamilesindir bat ne zamandı
inşallahhhhhh
valla oflum onu bunu bilmemde bu ay içimde çok acaip bir his var..hamiş kalırsamda şaşmam yani..
ama tahlil aynı çıkarsa tüpe gidilecek perşembe günü dananın kuyruğu kpacak..
inşallah iyi çıkacak sonuçlar canım perhizde iyi
neden olmasın canım yaa
ilda da öyle diyodu garip bişey diye ki az çok bende biliyorum
insanda değişik bi his oluyo inşallah gebeliktendir
ilk başta selam yazdım sen görmedin sanırım :)oflu canıııım. hiç selam vermiyorsun. küstünmü yoksa. hadi gel barışalım.
inşallah memelerdede bir değişiklik yok..normalde ağrıması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?