Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah gündaşımmmm birlikte o güzel haberi vermeyi nasip eder Rabbim.Labouicksse gösterir 5 mm e duyarlı diye biliyorum.Ben yazarım yine şimdi çıkmam gerek eşim evde kuuzmmm

ayyyy inşallah canımmmmm
güvenemiyorum ya o testlere
hem geçsin bakalım bat günü
bu arada memelerimin uçları sadece yumurtlama zamanları acırdı benim şimdi onlarda acıyo
ben her ay kendimi takip etmekten çok sıkıldım aslında
bu ay biraz salmıştım kendimi bu aydan sonra hiçbirşeye dikkat etmicem zatennn

kızlar kociş bir sürü test almış markası d- best one dtep rapid test yazıyo iyi diyolar sizce iyi mi :)
6 tane var elimde

oflucğm ayyy kusura bakma canım görmemişim valla. şu testler gebelik testimi bir tane gönderiver hele.

kızlar kociş bir sürü test almış markası d- best one dtep rapid test yazıyo iyi diyolar sizce iyi mi :)
6 tane var elimde

ofluu senin koca de bnmki gibi heralde..
bnmkide bir test meraklısı yapmıyorum diyorum gidip gidip alıyor yaaaa

benim bat'ınım 21 ocak yani bugün. kırmızılarımda yok. İNŞALLAH 9 AY SONRA GELİR.
gelmesin inşallah canımmm
test ne zaman yapıcaksınnn

inşallah hülyacım hepimizin hakkında hayırlısııııı..

hemencecik gelsin artık sıpalarımız..

çok beklettiler çoookk

bencede gelsinler artıkkkk
benim de sabrım kalmadı artık
bu akşammm yetenekte bu akşam bi çocuk çıktı maykıl ceksın dansı yaptık çok tatlıydı ya eşime diyorum bizimde olsaydı şimdi dolanıp dursaydı şurda diyeee
ama inanıyorum ki çok yakın zamanda gelecekler canımmmm

kizlar sizinle bisey paylasmak istiyorum. ben yurt disinda yasadigimi yazmisdim daha once bilen vardir belki simdi benim burda bi arkadasim var daha dogrusu kardes gibi olduk 11 senedir bebesi olmuyo tedavide oldu. en son 2 y once turkiyeden geldi tedavisi tutmadi dr olur demis sebepsiz infertilite esiyle genleri uyusmuyomus dr olur ama zamani belli olmaz demis. simdi ben ilac kullanmayi birakdim hamilede kalirsam ona nasil soyleyecegim. cok iyiyiz kardes gibi bu ara az cok biliyo hamilelikle ilgili konusuyoeuz ama nzt kararimizi daha solemedim yarin buyuk ihtimal gorusuruz. burda bi arkadasimizinda bebegi oldu benimde 2. olursa icden ice iyice uzulur bu yuzdende 2. bebegi ben biraz ertelemek istiyodum simdi ben ne yapsam o benim canim arkadasim ona ovulasyon tesdi alicam varsa burda biraz denesin bakalim takip etsin rabbim isteyen herkese bir evlet nasip etisin
bu isi onu uzmzden nasil halletsem bilemiyorum....

ayy aynını bizde gördük hatta güldük..çok tatlıydı,,

eşime dedimki gömleğine bak hele abuzer kadayıf gibi

olacak elbet Allahımın izniyle cnm bnmm

azönce eşime diyorumki ne kadar çok erkek faktörü var gebelik için..morfoloji ve hareket sorunu genellikle..

o da diyorki aşkım hep yediklerimizle alakalı..hormonlu şeyler, abur cuburlar,sigara, içki vb birsürü şey..

ben geçenlerde burada beslenme listesi paylaşmıştım..bir prof önermiş başka bir arkadaşta bana yolladı aslında varya denemek lazım..
k.et yok.
haftada 1 nohut
çokça yeşillik salata,ve sebze yemekleri
fındık fıstık ceviz badem

Son düzenleme:
adetime 2 gün kala yapmıştım. tabii kocamaaan bir negatif. erken yaptığım için kendime kızdım. bir kaç gün daha bekleyim. idrar testi 1 hafta geçince doğru sonuç veriyormuş. eczacı bana öyle dedi. eğer gelen giden olmazsa tekrar yapıcam.

zor bi durum ama inan seninle iyi bi kardeşse üzülmek yerine daha çok sevinmesi gerikir..
bence erteleme..
inşallah hayırlısı olur..
arkadaşının da tez zamanda gelir bebeği

cnm sen bunu asıl onu üzerim diye korkarak söylersen bu onu daha da çok üzer bence..

şahsen ben buna kırılırdım..orta yollu birşey yapman lazım..

kazara kaldım dersin olmazsa

cnm bnm görümcem 9 gün geçmişti yaptı testi negatif çıktı..

sonra kana gidince hamiş olduğunu anladı..

testler bazen çokta doğru değil bence..

kızlar eşim dibimde çok yazamıyorum ama okuyorum anacım...

gülbebekten haber yok sanırım inş gebedir yaa...

kız bi an kendimiz gördüm sizde
bizde şimdi onu konuşuyordukk
allahtan benim eşim hiç sigara ve alkol kullanmazzz
ben bu beslenme listesine çok uyuyorum zaten canımmm
her hafta yapmasam bile iki haftada bir nohut mutlaka yapıyorum
sebze de yapıyorum hatta hiç brokoli yemeyen adam sırf faydalı diye yemeye başladı

arkadasim benim icin sevinir hamile olsam uzulmze ben onun uulmzsini iztemiyoum.juliet kazara oldu diyemem esimin cok istedigini biliyor

cnm bizdede içki sigara yok..
nohut sevmiyoruz ama yemeye çalışıyoruz..
bakalım Rabbim verir inşallah en yakın zamanda..
Allahım büyük hülyacım

arkadasim benim icin sevinir hamile olsam uzulmze ben onun uulmzsini iztemiyoum.juliet kazara oldu diyemem esimin cok istedigini biliyor

o zaman söylemiş gibi birşey olmuşsun zaten cnm..eşinin 2. bebeği istediğini biliyorsa hamileliğinide bence normal karşılar

kızlar eşim dibimde çok yazamıyorum ama okuyorum anacım...

gülbebekten haber yok sanırım inş gebedir yaa...

hoşgeldin canım benimkide ben wc ye gidince hemen kapmak istedi ama hemen kaldırdım bennn
gülbebek ovucan yaptı canım ama biraz silik gibiydi eşi evde olduğu için çıkmak zorunda kaldı
inşallah gebelik testinde görür canım
bu arada bana tıcker yaparmısın canım ya ben gene beceremiyorummm
62.6 oldum ben bu hafta çok az gitti ama olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…