- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
bilmiyorum ki kuzumm içimden küsmek geldi birdennHastayımya teste bile küsesim geliyor işte.
Hilall ne bileyim iştevarmı yokmu bu çizgi neden böyle çıkıyor anlamadım normalde daha silik çıkıyor değil mi?Yoksa banamı öyle geliyor bakmaktan gözlerim şaşı oldu...
inşallah hilalcim inşallah dediğin gibidircnm normalde yumrtlama dışında ya hiç çizgi olmuyor yada çok hafif silik oluyor bence seninki gayet güzel umudu kaybetmek yooook
canım benmi yanlış görüyorum.ikinci çizgi var. sen hamişsin gibi geliyor. hemde adetine 4 gün kala. ne güzel yaa. tebrik ederim canım. İnşallah yanılmıyorumdur.
göçmen kuş cnm umutları katbetmeyelim nasıl belirti fln varmı benimde bat yarın
selam kızlar nasılsınızz
hilal sende var mı belirti?
bnm normalde 10 gün önce göğüslerde acaip ağrı olurdu..ama daha ağrım gelmedi..biraz umudumda var biliyormusun bu ay:18:
inşallah canımmmm bebişin seninledir şuanda tüm kalbimle dua ediyorummmhilal sende var mı belirti?
bnm normalde 10 gün önce göğüslerde acaip ağrı olurdu..ama daha ağrım gelmedi..biraz umudumda var biliyormusun bu ay:18:
selam kızlar nasılsınızz
canım sanki koyulaşacakmış gibi duruyo bu yaaa:44::44:
yaptıktan kaç dk sonra çektin canım bunu
inşallah gebelil testinde çıkar çift çizgi
ilk defa bende bu ay erkenden test yapmamak için zor tutuyorum kendimi:44::44::44:
çünkü belim çokkk fena ağrıyoooo:44:
cnm işte benimde memişlerde hiç bişey yok hamilelik olsa dolgunluk olur adet olsa acısı olur hiçbiri yokkuzum ben bu ay ilaç kullandım ya bütün ay onun yan etkilerini yaşadım tansiyon düşüklüğü baş dönmesi mide bulantısı ve sürekli uyku hali dr.normal ilaçtan dedi.bende sık sık idrara çıkıyorum ve çok acıkıyorum ama işte ne bilim
hoşgulduk birsumummmmm nasılsın kuşum
5dk içinde çektim hülyacım sonuç bu işte zaten son testimdi bekleyip göreceğiz hep birlikte ne yapalım zaten 4 gün kaldı umarım hayırlısı olur hakkımızda...erken gebelik testi varsa yapsana kuzummm az kaldı batına zaten
inşallah canımmmm bebişin seninledir şuanda tüm kalbimle dua ediyorummm
hoşgeldin canımmmmm
benim çok kötü belim ağrıyooo:44:
süper belirtiler inşallah devmı gelir..bakalım yarın bir geçsinde..seni gecikme oluyor mu hiç.benim 2-3 gün oynayabiliyor
afiyet olsun canım :)iyiyim cnm bnm kocişle çay içiyoruz..sen nasılsın??
hoşgeldinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?