Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm çok aman aman bir silikli yok bencede ama sen yinede batını bekle..hayırlısı olsun cnmm

cnm normalde yumrtlama dışında ya hiç çizgi olmuyor yada çok hafif silik oluyor bence seninki gayet güzel umudu kaybetmek yooook
inşallah hilalcim inşallah dediğin gibidir çıkmazsada dünyanın sonu değilya ne yapalım umutlanmakta güzel ben çok rahatsızım dinlenmeye gidiyorum eşim evdee sinyal geliyor ondan yat dinlen diyee:2::2:
canım benmi yanlış görüyorum. ikinci çizgi var. sen hamişsin gibi geliyor. hemde adetine 4 gün kala. ne güzel yaa. tebrik ederim canım. İnşallah yanılmıyorumdur.

Canımm gebelik testi olmasını çok isterdim ama biz kaç gündür ovülasyon testinden takip ediyoruz bu test gebelik testi değil kuzum bu arada hoşgeldinnn Rabbim sanada tez zamanda hayırlııı sağlıklı tatlı tatlı evlatlar nasip etsin inşallah...

göçmen kuş cnm umutları katbetmeyelim nasıl belirti fln varmı benimde bat yarın

hilal sende var mı belirti?
bnm normalde 10 gün önce göğüslerde acaip ağrı olurdu..ama daha ağrım gelmedi..biraz umudumda var biliyormusun bu ay:18:

bnm normalde 10 gün önce göğüslerde acaip ağrı olurdu..ama daha ağrım gelmedi..biraz umudumda var biliyormusun bu ay:18:

cnm işte benimde memişlerde hiç bişey yok hamilelik olsa dolgunluk olur adet olsa acısı olur hiçbiri yokkuzum ben bu ay ilaç kullandım ya bütün ay onun yan etkilerini yaşadım tansiyon düşüklüğü baş dönmesi mide bulantısı ve sürekli uyku hali dr.normal ilaçtan dedi.bende sık sık idrara çıkıyorum ve çok acıkıyorum ama işte ne bilim

inşallah canımmmm bebişin seninledir şuanda tüm kalbimle dua ediyorummm
selam kızlar nasılsınızz

hoşgeldin canımmmmm
benim çok kötü belim ağrıyooo:44:

5dk içinde çektim hülyacım sonuç bu işte zaten son testimdi bekleyip göreceğiz hep birlikte ne yapalım zaten 4 gün kaldı umarım hayırlısı olur hakkımızda...erken gebelik testi varsa yapsana kuzummm az kaldı batına zaten

süper belirtiler inşallah devmı gelir..bakalım yarın bir geçsinde..seni gecikme oluyor mu hiç.benim 2-3 gün oynayabiliyor

inşallah bebeklerimiz bizimledir canım da beraber veririz güzel haberi
erken gebelik testi yok canımmm
ovucanla gelenler var ama onlarda gününden önce göstermez herhalde
neyse beklicez artıkkkk bebekler göbüşte olsunlarda geç öğrensekte olurrrr
sen nasıl oldun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…