Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi geceler kızlar
tatile girdik ve bizim halvetler ertelencek büyük bir ihtimal
ertelemeye çalışıyorum memlekete gitmeyi ama
eşimin yeğninin nişanı var
artık krize gircem yaa
ya bizi çağırırlar yumurtlama döneminde yada bize gelirler
sonrada niye bebeğin olmuyo derler
izin versenizde halvete girsek diyesim geliyor yaaa

Bir de öyle birşey var dimi tam zaman gelir bu sefer ya misafir gelir ya da siz gitmek zorundasınızdır falan. Ya da benim gibi tam çalışmalara başlayacaksınız regli düzensizliği peyda olur herşey karman çorman olur ahh ahh yap demek millete kolay..

yeni gelen arkadaşlar,yazıp kaçtınız öyle mi :95:

ben de börek yapıp geleyim bari..

megim canım çekti kargoyla gönder bana

ay yufkam olaydı akşamdan sigara böreği sarardım dolaba koyardım sabahta kızartırdım kahvaltıya

doğru zor durumlar biz özellikle çok şanssızız
senin durumda çok zor canım yaa
hakkımızda hayırlısı ben bu arada hayıta başladım sen kullanmıyor musun

doğru zor durumlar biz özellikle çok şanssızız
senin durumda çok zor canım yaa
hakkımızda hayırlısı ben bu arada hayıta başladım sen kullanmıyor musun

yok daha reglimi bekliyorum durumlar karıştı benim yaa.. Biz 5-6 ay erteledik araba aldık o arada çok güzel yumurtlama var, geçte olsa her ay zamanında regli oluyor falan ama ne zaman ki çocuk çalışmsına başlıcaz bu ay ara kanama, arkasından benim reglim zannettiğim erken geldi dediğim kanama, sonra onun üzerine yumurtlama hesaplama ama vulasyonda silik çizgi bile görememe,akıntı da olmaması ve anladım ki o ara kanama sonrası gelen regl değilmiş. Regl gelecek. Ama en son 16 aralıkta oldum reglimi 41. günde gelmişti normlde 35 günde oluyorum ara kanamaları felan saymazsak, 36. günüm bugün 40 günü bulacak yine regl. Reglimi olayım dr yolu gözükecek bana. İşte böyleee.. İnadına oluyor sanki..

bu saatte ne böreği
gelirim valla böreğe hiç dayanamam neli börek ıspanaklıysa eridim ben

böreğin adı,tosunum mercimekli..
çok leziz
ikinci parti,patatesli olcak
gel herzaman beklerim bercestem

Son düzenleme:
ben böreği fırına attım ilk partisini yani..
ayıptır söylemesi,elde açtım hamuru

hala burda mısın?

selam herkese

ivett megim vaktin varsa gelsene.. ohh süper bende özeniyorum aslında ya bir sofra bir de oklava merdane almak lazım.. Yufka kolay geliyor çalışıyorum bir de ama bebek olunca bir süre evde olcam o zaman yapabilirim.. Hayali bile güzeell...

sigara böreği gibi sardım ama uçları açık..
bunun için kocaman açmaya gerek yok hamuru..

sabah kahvaltı için yapiim dedim..
dikkat ettim de,iki günde bir börek yapıyorum ben ya

aaa firda burdaymış :26kumasana kızım böreği çöreği

böööö onu ben istiyordumm ama mümkün olmayacak maalesef herhalde ben 150 felan görürüm belkii.. O zamana da burası toop atarrr

yok ben burda nöbetçiyim merak etme
herkes de burda olacak,ööle gibe kalınca kaçıp gitmek yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…