evet bi kaç gündür ağrı değilde sıkışma gibi oluyodu bugün de adet olucakmışım gibi vajinada sızı var
onuda bilmiyorumki akıntıdan anlamadım normalde bugün adetin 19. günü. ama advandec women calender diye bi program indirdim ona göre ayın19 ile 27 arası yumurtlama tarihlerim
30 günde bir canım
özlem daha yumurtlama günlerindesin..
halveti bırakmamalısın..
ama bu kadar sızlama da pek normal değil..:26:
evet normal değil bakalım yarında devam edersem doktora giderim, gidip biraz uzanayım, öpüyorum canımm
Gunaydinnn kocam hastaydi butun gece uyumadimmmm cocuk olsa daha kolay bakilir vallahi yorgunluktan bittim ama sabah cok dinc kalkti allahtan ama ben bittim uyuyamiyorumda simdi ne halt etcem bilmem
Allah iyiliğini versin gamzeeee,nickini seviim senin
geçmiş olsun eşine bu arada..
Fotoyuda degistirdim mi zor tanir beni terminatorlerrr oldum meg butun gece bide aglamaz mi kac kere ustunu degistirdim yemegi meyvesi corbasi agri kesici kremi soguk suyla sil ihlamur kaynat hic uyumadim bitirdi beni 8 aydir ben hic boyle hasta olmadim adam ilk defa oldu ama 1 seneye bedelll
Bakarr eminimmm allah razi olsun kasik agrim tuttumu kalkamiyom bazen ic camasirima kadar degistiriyo dusuk yaptigimda o kanamamda banyomuda yaptirdi pedimide degistirdi o konularda mikemmelll birr erkek kocacigimmmm geri kalanlarda hirto o ayri kiz telden giriyom ya degistiremedimmm o yuzden
günaydın kızlaarrr...meg senin yüzünden uyuyamadım
aaa niye be :26:
iyi maşallah o zaman,aferim ona..
sen bi internet bağlatsan,tam süper olucak..
resmi kaydet istersen,tükandan girince şaaparsın avatarı..
dün sen bi yemek yapmıştın ya adını söylemiyim şimdi ismi lazım değil. sağa dönüyorum gözümün önünde sola dönüyorum gözümün önündekalktım yaptım kendime şimdi soğumasını bekliyorum
Aaaaa giğbevvv var burda yemek isimlerini kulaktann kulaga konusmayinnnn bende yapimm deyinn bakimmm yemekkkkkafiyettt olsunn canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?