Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet bi kaç gündür ağrı değilde sıkışma gibi oluyodu bugün de adet olucakmışım gibi vajinada sızı var

özlem halvete ara ver bikaç gün bakalım.. belki zorlanma oluyodur..
yumurtlama zamanın ne zamandı?

Son düzenleme:
onuda bilmiyorumki akıntıdan anlamadım normalde bugün adetin 19. günü. ama advandec women calender diye bi program indirdim ona göre ayın19 ile 27 arası yumurtlama tarihlerim

onuda bilmiyorumki akıntıdan anlamadım normalde bugün adetin 19. günü. ama advandec women calender diye bi program indirdim ona göre ayın19 ile 27 arası yumurtlama tarihlerim

sen kaç günde bir adet oluyosun?

Gunaydinnn kocam hastaydi butun gece uyumadimmmm cocuk olsa daha kolay bakilir vallahi yorgunluktan bittim ama sabah cok dinc kalkti allahtan ama ben bittim uyuyamiyorumda simdi ne halt etcem bilmem

Gunaydinnn kocam hastaydi butun gece uyumadimmmm cocuk olsa daha kolay bakilir vallahi yorgunluktan bittim ama sabah cok dinc kalkti allahtan ama ben bittim uyuyamiyorumda simdi ne halt etcem bilmem

Allah iyiliğini versin gamzeeee,nickini seviim senin
geçmiş olsun eşine bu arada..

Allah iyiliğini versin gamzeeee,nickini seviim senin
geçmiş olsun eşine bu arada..

Fotoyuda degistirdim mi zor tanir beni terminatorlerrr oldum meg butun gece bide aglamaz mi kac kere ustunu degistirdim yemegi meyvesi corbasi agri kesici kremi soguk suyla sil ihlamur kaynat hic uyumadim bitirdi beni 8 aydir ben hic boyle hasta olmadim adam ilk defa oldu ama 1 seneye bedelll

şunun hareketlisini koy avatara bakiim..

gamze alla alla şımarıklığa bak he,sen hasta olsan aynı özenle bakıcak mı?
bakar belki de kaprisini çekicek mi..
ah erkekler
hamile kadınsın,yorma kendini..

şunun hareketlisini koy avatara bakiim..

gamze alla alla şımarıklığa bak he,sen hasta olsan aynı özenle bakıcak mı?
bakar belki de kaprisini çekicek mi..
ah erkekler
hamile kadınsın,yorma kendini..

Bakarr eminimmm allah razi olsun kasik agrim tuttumu kalkamiyom bazen ic camasirima kadar degistiriyo dusuk yaptigimda o kanamamda banyomuda yaptirdi pedimide degistirdi o konularda mikemmelll birr erkek kocacigimmmm geri kalanlarda hirto o ayri kiz telden giriyom ya degistiremedimmm o yuzden

iyi maşallah o zaman,aferim ona..
sen bi internet bağlatsan,tam süper olucak..
resmi kaydet istersen,tükandan girince şaaparsın avatarı..

iyi maşallah o zaman,aferim ona..
sen bi internet bağlatsan,tam süper olucak..
resmi kaydet istersen,tükandan girince şaaparsın avatarı..

Olucakta tasinacaz diye istemiyo adammm uyuzzz iste :) az once ovuyodum sozdeé :))) bi gitsem tukana gormek istemediklerim yuzunden gitmiyommm ki

Aaaaa giğbevvv var burda yemek isimlerini kulaktann kulaga konusmayinnnn bende yapimm deyinn bakimmm yemekkkkk afiyettt olsunn canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…