dün sen bi yemek yapmıştın ya adını söylemiyim şimdi ismi lazım değil. sağa dönüyorum gözümün önünde sola dönüyorum gözümün önündekalktım yaptım kendime şimdi soğumasını bekliyorum
Aaaaa giğbevvv var burda yemek isimlerini kulaktann kulaga konusmayinnnn bende yapimm deyinn bakimmm yemekkkkkafiyettt olsunn canimmm
ne yemeği yaptım dün ben be :44:
yaptım da yazmadım ki buraya..
ben gecenin bi saati börek yaptımdı,onu mu diyosun?
kıyamam,kız gebe misin yoksa be
hee börekyok gebe değilim pis boğazım
yapmışsın yiyosun ama neyseki
ya işte buraya yazmak iyi değil işte..yazmiim bi daha sanırım galbam
normalde hayatta canım istemez öyle huylarım yoktur. malzemem vardı sen söyleyincede kafama taktım ya ondan
bak üşenmiyosun da pazar pazar,efferin gözüme girdin hamarat kız
Ben borek corek yiyemiyorummm ki fena oluyorum yiyince onceden boyle degildimm niye oldum anlamiyorummm((
canım bize her gün pazarhafta içi diye bi kavramımız yok zaten kociş haftasonu çalışıyo
nolcak halimiz özlem,uyku düzenimiz yok..:26:
bak burayı dün gece biz kapattık,sabah da biz açtık..
erkenden çökecez,bakmayacak adamlar suratımıza sora
Ben azcikk yatimmm zibariyimmm adam aksama yine hasta tribine girerse dayanma gucum olsun :)))
valla suratıma bakmıcaksa başka biyerime baksın
canım ben aslında kocişe suçu atıyorum senin mesleğinden dolayı gecem gündüzüm yok diye ama ben bekarkende böyleydim. 40 ımı göremem zaten bu gidişle
meg boregin tarifini verirmisin pek bi hamaratsin masallah...
kizlar esim gec geldi aksam biraz da sitresliydi. biraz konusduk yatarken bana cocuk isini bikac ay ertelesek iyi olur bu sitresle bi cacik olmaz dedi.
bilmiyorum once ben okadar israr ettim bu donem yogunsun baslamayalim diye beni okadar hazirladi bebise simdi bekleyelim diyor bende heyecanlanmisdim ne yapalim bekliycez artik belkide aksam kararindan vaz gecer bilmiyorum
sabah bas agrisiyla kalkdim hfta basi bugun burda kursa gitmicem oglusum krese gidicek bende biraz uyuyacagim aksamada misafir olabilir. isim olmassa gelirim bikac saate.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?