günaydın hoşgeldinn
Hoşbuldum teşekkür ederim sizde hoşgeldiniz :)
ne börekmiş,canım börek çekti
valla megin böreği mercimekliydi benimki kaşarlı salamlı çok da kolay sigara böreği gibi sizde yapabilirsiniz
Ayy mercimekliyi hayal edemedim ama kaşarlı salamlı allaahhhhhh süper bayılırım.
eldemi hamuru açtın yoksa yufkayla mı yaptın canım :)
gunaydin herkese
uyandik ama elektrik yok
biz de disari kahvaltiya gidelim sdedik
o kadar borek muhabbetinden sonra gidip yiyeyim bari
harika pacangaboregi yapiyolar
slm kızlar gece hiç uyuyamadım sabah hava aydınlandı öyle uyudum az öncede kociş geldi sabah sabah çorba istedi mercimekneyse yedik içtik bende hasta olcakmışım hissi yok ama her an tırsa tırsa bekliyorum henüz yok kırmızılar
selam canım bende hala uyumadım kociş horul horul maşallahtırsma bekleme düşünme belkide gelmez. bende dün meryem suresini okudum. 41 gün okucam. çok etkiliymiş.
evt cnm meryem suresine başlayıp hamile kalan çok oldu burda ama ben hala başlamadım ben ayetel kürsi okuyorum .meryem suresini ezbere okuyamıyorum çok uzun
ya zaten bende kuran harfiyle okuyamıyorum malesef ezberede bilmiyorum. internetten latin harfiyle okuyorum ama türkçesini okuduğumda tüylerim diken diken oldu
evet canım bende öyre düşünüyorum ama 41 i tamamlamak gerekmiş regl olunca kardeşime veya anneme okuturum benim babam yok malesef:)Herkese Günaydınnn Ferdacım benim yerimede yee kuzummm...Yedee bebişe vitamin olsunnnn
Ben meryem suresine başlamıştım tatile gidince yarım kaldı 12 tane daha okumam gerekiyor hergün 1 tane diyorlar ama ben yinede son 12 taneyi okumayı düşünüyorum.Regl günümde 7 tanesini babam okumuştu benim yerime...Canım sende öyle yapabilirsin...
Bu arada Gamzecimm acaba benim eşimde senin gibi düşünüyormudur ki yükmü oldum acabaBen çok hastaydımya dün yapmadığını bırakmadı Allah razı olsun eşimden ballı sütünden tut portakal sularına kadar sıktı gecenin yarılarında 2 kere kaldırıp atletimi değiştirdi bir çocuk gibi baktı dün bana ben çok duygulandımm tuttuğunu altın etsin Rabbim.....
alemim yaa. sıfır uykuyla bile deliyim. yat zıbarsana be kadın dimi yok illa uzaylı zekiyeye benzicempacavra boregi he ozlem alemsin
hilal bat yarin di mi
gelmeyecek insallahh
tekrar ovucan yaptinmi hic
ben de meryem suresini okudum ay hamile kaldim kizlar
zaten 10 gun fln okuyabildim ogrendim sonra
ezbere bilmeniz gerekmiyorki
arapcada bilmenize gerek yok
gulbebek nasil oldun canim
günaydın kızlar...
oh börekler tarifler falan süpersiniz marifetli kızlar...
iyiki kahvaltımı yapıp gelmişim yoksa bozardım yeminimi sizi okurken
çok işim var bugün artık yola çıkıcaz salkı günü çıkmadan eve bi tertip vereyim
herkese iyi pazarlarr görüşürüz anacım
bu arada hilal senin bat bugün gelmesin kırmızılar inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?