Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla megin böreği mercimekliydi benimki kaşarlı salamlı çok da kolay sigara böreği gibi sizde yapabilirsiniz

Ayy mercimekliyi hayal edemedim ama kaşarlı salamlı allaahhhhhh süper bayılırım.

eldemi hamuru açtın yoksa yufkayla mı yaptın canım :)

Son düzenleme:

Ayy mercimekliyi hayal edemedim ama kaşarlı salamlı allaahhhhhh süper bayılırım.

eldemi hamuru açtın yoksa yufkayla mı yaptın canım :)

yok anam bende nerde o marifet. hazır yufkayla ama kaşarın içine birazda beyaz peynir koydum ki yumuşak olsun. sigara böreğinden daha geniş sarıp kızarttım çok kolay

gunaydin herkese
uyandik ama elektrik yok
biz de disari kahvaltiya gidelim sdedik
o kadar borek muhabbetinden sonra gidip yiyeyim bari
harika pacangaboregi yapiyolar

gunaydin herkese
uyandik ama elektrik yok
biz de disari kahvaltiya gidelim sdedik
o kadar borek muhabbetinden sonra gidip yiyeyim bari
harika pacangaboregi yapiyolar

hahhaa paçanga pastırmalı ya bende salamlı yapıyorum diye adını paçavra koymuştum günaydın bu arada canım benimm

Son düzenleme:
slm kızlar gece hiç uyuyamadım sabah hava aydınlandı öyle uyudum az öncede kociş geldi sabah sabah çorba istedi mercimekneyse yedik içtik bende hasta olcakmışım hissi yok ama her an tırsa tırsa bekliyorum henüz yok kırmızılar

selam canım bende hala uyumadım kociş horul horul maşallah tırsma bekleme düşünme belkide gelmez. bende dün meryem suresini okudum. 41 gün okucam. çok etkiliymiş.

selam canım bende hala uyumadım kociş horul horul maşallah tırsma bekleme düşünme belkide gelmez. bende dün meryem suresini okudum. 41 gün okucam. çok etkiliymiş.

evt cnm meryem suresine başlayıp hamile kalan çok oldu burda ama ben hala başlamadım ben ayetel kürsi okuyorum .meryem suresini ezbere okuyamıyorum çok uzun

evt cnm meryem suresine başlayıp hamile kalan çok oldu burda ama ben hala başlamadım ben ayetel kürsi okuyorum .meryem suresini ezbere okuyamıyorum çok uzun

ya zaten bende kuran harfiyle okuyamıyorum malesef ezberede bilmiyorum. internetten latin harfiyle okuyorum ama türkçesini okuduğumda tüylerim diken diken oldu

Herkese Günaydınnn Ferdacım benim yerimede yee kuzummm...Yedee bebişe vitamin olsunnnn

Ben meryem suresine başlamıştım tatile gidince yarım kaldı 12 tane daha okumam gerekiyor hergün 1 tane diyorlar ama ben yinede son 12 taneyi okumayı düşünüyorum.Regl günümde 7 tanesini babam okumuştu benim yerime...Canım sende öyle yapabilirsin...

Bu arada Gamzecimm acaba benim eşimde senin gibi düşünüyormudur ki yükmü oldum acabaBen çok hastaydımya dün yapmadığını bırakmadı Allah razı olsun eşimden ballı sütünden tut portakal sularına kadar sıktı gecenin yarılarında 2 kere kaldırıp atletimi değiştirdi bir çocuk gibi baktı dün banaben çok duygulandımm tuttuğunu altın etsin Rabbim.....

ben de meryem suresini okudum ay hamile kaldim kizlar
zaten 10 gun fln okuyabildim ogrendim sonra
ezbere bilmeniz gerekmiyorki
arapcada bilmenize gerek yok

evet canım bende öyre düşünüyorum ama 41 i tamamlamak gerekmiş regl olunca kardeşime veya anneme okuturum benim babam yok malesef:)
pacavra boregi he ozlem alemsin
hilal bat yarin di mi
gelmeyecek insallahh
tekrar ovucan yaptinmi hic
alemim yaa. sıfır uykuyla bile deliyim. yat zıbarsana be kadın dimi yok illa uzaylı zekiyeye benzicem

ben de meryem suresini okudum ay hamile kaldim kizlar
zaten 10 gun fln okuyabildim ogrendim sonra
ezbere bilmeniz gerekmiyorki
arapcada bilmenize gerek yok

bencede önemli olan niyet diye düşünüyorum .Demek sende okudun Rabbim bizede tez zamanda nasip etsin inşallah..

gulbebek nasil oldun canim

Çok şükür ferdam bugün biraz daha iyiyim dün daha kötüydüm bugün gözümü açtım şükürler olsunBaktınmı benim yaptığım son ovucana Ferdammm kızarmakla kızarmamak arası kafamı karıştırdııı kör olmayasıca ovucan

günaydın kızlar...
oh börekler tarifler falan süpersiniz marifetli kızlar...
iyiki kahvaltımı yapıp gelmişim yoksa bozardım yeminimi sizi okurken

çok işim var bugün artık yola çıkıcaz salkı günü çıkmadan eve bi tertip vereyim

herkese iyi pazarlarr görüşürüz anacım

bu arada hilal senin bat bugün gelmesin kırmızılar inşallahhhh

özlem uyumadın mı sen hiç...

gülüm daha iyi olman sevindim canım...

Son düzenleme:

aysuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun sen ne alemdesin anacım şişiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…