canim 3 gün falan gecikme olmustu ama o zamanlarda ovulasyon testi hic kullanmadim simdi yumurtladigim zamani cok iyi biliyorum o yüzden bende iyice süphelenmeye basladim
hayirlisi olsun canim insallah birde seyden cok korkuyorum kist mi olustuki falan diye kist olúsunca da adet olamiyorsun ya hayirlisi bakalim bekliyorum
merhabalar kizlar kimsecikler yok topigimizde
ben adet olmadim daha haber vereyim dedim merak edenler icin
ins bebisim yoldadir
günaydın kızlar. nasılsınız?? ben bugün çok mutluyum. çünkülüm saat 12.30 da kalktım. uyudum bi güzel. sonra kocişle kahvaltı hazırladık. bi güzel yedik.akşam yemeğinide hazırladım. ohhhhhhh bugün çok keyifliyim
günaydınımı kaldı şekerim akşam oldu :) nerdeyse ohhh ne guzel valla ben 4 gundur yatıyorum evde ıs yapmayı özledım vallla
acısını çıkarım dedın yanı ok ozaman sefan olsun oh ohhh :)
aynen öyle oldu canım. dün sabahta çok erken kalkmıştım.temizlik çamaşır ütü alışveriş derken gün geçti gitti. bugün keyif günü
selam kızlar...
azrammmmmmmmm inşllah gebesindir canımmmmm...,
çok sevinirim çokkkkkkkkkkkkk
günaydın kızlar. nasılsınız?? ben bugün çok mutluyum. çünkülüm saat 12.30 da kalktım. uyudum bi güzel. sonra kocişle kahvaltı hazırladık. bi güzel yedik.akşam yemeğinide hazırladım. ohhhhhhh bugün çok keyifliyim
Heyyytttt kocisimmmlennn sahile gittik gezdikkk gofretle bogustular gezdikkk eve geldik yeni iyi bir gezi oldu
yok canim daha test falan yapmadim 4.günüm bugun adetim gelmedi halen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?