Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bizim memleketten yollardım keçiboynuzuu amaa onlarıda ben sömürdümİnşallah Aysunumda hem içimde garip bir duygu var hemde yanılacakmışım diye çok korkuyorum ne yapalım kaderde varsa hamişim yoksa yolaa devammm artık

bugün sabah 4 te oldu. pazartesi geceye randevulaştık kocişle

adam artık isyan ediyo yaa sevgilim cinsel isteğimizi loading yapmamız lazım diyo

tamam p.tesiyide geçsin loading için bol zaman olur..
onlarda haklı peşlerinde halvet halvet diye geziyoruz
olmazsa küsüyoruz

çok çekici çok

alemsin gıızzz
kociş beni boşuna sapığım benim diye sevmiyo erkek olsaydım kesin tecavüzcü coşkunun dublörü olurdum nan ben

tamam p.tesiyide geçsin loading için bol zaman olur..
onlarda haklı peşlerinde halvet halvet diye geziyoruz
olmazsa küsüyoruz

çok çekici çok

ben de öyle dedim pazartesini de yüzünün akıyla hallet sora çektirgit

kociş beni boşuna sapığım benim diye sevmiyo erkek olsaydım kesin tecavüzcü coşkunun dublörü olurdum nan ben

ben de öyle dedim pazartesini de yüzünün akıyla hallet sora çektirgit

.. alemsin özlemim yaaaa...
ya valla yeminlen senin şu avatardaki kıza bayılıyorum yaaa...

hamile kalırsam bolcana ona bakacam

Son düzenleme:
aynı anneme benziyo eşşeğin sıpası yaa. kocişe gösterdim geçen ben daha bişey demeden ahahaha aynı anana benziyo dedi

ya valla öldürcen gülmekten beni..
annen çok güzelmiş ozaman..

belki senin bebeğen benzer ozaman

Son düzenleme:

ya valla öldürcen gülmekten beni..
annen çok güzelmiş ozaman..

belki senin bebeğen benzer ozaman

güzeldir benim toştoşum... kocam bana benzemesini istiyo özleme benzicek olunca diyo. annemde herkes öyle güzel çocuk doğuramaz oğlum diyip havalanıyo. benimle bana hava atıyo zibidi yaa

Merhaba bayanlar. Nasılsınız. Ben kalktım kociş uyuyordu daha gece geç yattık bende az tv baktım sonra kahvaltı hazırladım kociş uyandı yedik. Az bakınayım dedim. Dışarı çıkıcaz hazır biraz bugün yumuşamışken birşeyler bakıcaz her yerde indirim var az yararlanalım yaa.. Haftaya da annemde olucam perşembe akşam gidiyorum pazar dönücem cuma günü için izin aldım. Ama perşembe öğle tatilinden sonra kaçabilirim de memur bey öğlenden sonra gelme istersen dedi zaten akşamcılar tatile çıktı bir ay iş olmaz yanii. Bakalım belki söylerim de öğlen tatiline çıkar direk evime gelirim eşiminde öğrenciler tatile çıkıyor öğleden sonra o da gelebilir eve yanii. Hadi ben kaçtım..

merhabalar kizlar kimsecikler yok topigimizde
ben adet olmadim daha haber vereyim dedim merak edenler icin
ins bebisim yoldadir

miriba azracımm evet kimse yok bugün sessiz topik kaç gün gecikti canım inşş bebek vardır gelmesin kırmıılar inşşş

canim ben bu ayin 5 inde gülen yüzü gördüm
ayin 19 unda adet olcakdim olmadim 4 gün gecikti halende test yapmadim

canim ben bu ayin 5 inde gülen yüzü gördüm
ayin 19 unda adet olcakdim olmadim 4 gün gecikti halende test yapmadim

ayy hadi inşş canım benimm peki daha önceleride gecikme olurmuydu yani olasılık derecxesi ne kadar bence durma test yap yaruın sabah merek ettimki sorma kuzum yaaa:18::18::18::18:

ayy hadi inşş canım benimm peki daha önceleride gecikme olurmuydu yani olasılık derecxesi ne kadar bence durma test yap yaruın sabah merek ettimki sorma kuzum yaaa:18::18::18::18:

canim 3 gün falan gecikme olmustu ama o zamanlarda ovulasyon testi hic kullanmadim simdi yumurtladigim zamani cok iyi biliyorum o yüzden bende iyice süphelenmeye basladim
hayirlisi olsun canim insallah birde seyden cok korkuyorum kist mi olustuki falan diye kist olúsunca da adet olamiyorsun ya hayirlisi bakalim bekliyorum

selam kızlar...

azrammmmmmmmm inşllah gebesindir canımmmmm...,
çok sevinirim çokkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…