inşallah hamilesindir canım. senin için dua edicem. allah isteyen herkese bebiş versin. siz ne zamandan beri uğraşıyodunuz bebiş için
ayy canım benim inşallah gebesindir
öyle kötü şeyler aklına getirme kist filan
bence git bir test yap nasıl dayanıyorsunuz
Allah korusun kuzucumm 3-4 geciikmelerden sorun olmuyo derler bak benim 2 ayın üzerine ilaçla zorla oldum aylardır öyle oluyo sen iyi düşünkü iyi olsun inş rabbim hayırlısı ise nasip etsin canım benim belirtilerin varmı peki
kızlar dün adetim bitti
ve bugün yumurtalıklarım ağrıyor valla
acaba yumurtluyormuyum
ama akıntım yok
hayirlisi haklarimizda canim
gögüslerim agriyor ama öyle cok degil
birde batma oluyor sanci giriyor ara ara ama böyle nasil desem giriyor mesela sanci 2-3 dk oluyor böyle sanki rahmimi asagi cekiyorlar gibi batiyor böyle sonra hicbirsey yokmus gibi geciyor
Anlık kasıntı şeklinde mı canım. gögüslerde kaşıntı şişme falan varmı artı gecelerı sıksık uyanıyormusun ve rüya görüyormusun...
kasinti gibi degilde böyle batiyor cok hemde adet sancisi gibide degil nasil anlatsam bilemedim ki sanki icerden birsey cekiyor asagiya dogru rahmimi öyle birsey
evet geceleri cok SIK SIK uyaniyorum ama sancidan rüya görüyorum evet
Kimse benı tanimadimi yaaaa
ben tanidim gamzem
hosgeldin dedimde görmedin sanirim
canim yumurtlanmaya hazirlaniyorsun yumurlama olcagini sanmiyorum
ovulasyon testi kullaniyormusun canim sen?
senı heyecanlandırmak ıstemem ama hamiş olma olasılıgın yuksek canım (inş) çünki bende de aynı belırtıler olmustu ve testımde pozıtıf cıkmıstı bence kısa yoldan bı kan testı yaptır ...gerçi benim hamişliğim 1 ay sürdü düşük oldu.(( şimdi ikinci denemedeyiz ayın 1 ini bekliyoruz sonuc ozaman bellı olacak kısmet.. rabbim hayırlı ahsen evlatlar nasip etsin hepimize inş...
yok canım kullanmıyorum buay kullanmayacam ama
marta kalırsam kullancam bu ay zaten tatile gidiyoruz memleketeve
halvette biraz zor ama meg ve ferda hayıtı önerdi onu içiyorum
onun bir etkisi olur mu acaba
kasıklarımda ağrıyo
Gormedimmm kuzum iki dk mucver yaptim geldimm hemencik 1 tane kabaktan :)
hayirlisi haklarimizda canim
gögüslerim agriyor ama öyle cok degil
birde batma oluyor sanci giriyor ara ara ama böyle nasil desem giriyor mesela sanci 2-3 dk oluyor böyle sanki rahmimi asagi cekiyorlar gibi batiyor böyle sonra hicbirsey yokmus gibi geciyor
ay insallah canim yaaa evde test var erken gebelik testi ama yapmaya korkuyorum:18:
önce evde test yapip doktora sonra gitsem diye düsündüm ama cesaretim yok gebelik testi yapmaya da
insallah canim tekrardan yasarsin o duyguyu rabbim bu sefer sag salim kucagina almayi da nasip eder
herseyde vardir bir hayir üzülme cennet kapisinda melegin seni bekliyor canim
aminnn canim insallah...
ay insallah canim yaaa evde test var erken gebelik testi ama yapmaya korkuyorum:18:
önce evde test yapip doktora sonra gitsem diye düsündüm ama cesaretim yok gebelik testi yapmaya da
insallah canim tekrardan yasarsin o duyguyu rabbim bu sefer sag salim kucagina almayi da nasip eder
aminnn canim insallah...
aminnn canim insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?