kızlar ne çok kaynatmışsınız
biz bugün yine alışverişe gittik çok güzel ciciler aldım kendimeee
bunlardan biri çok pahallıydı ben almak istemedim ama koçiş dediki sevgililer günü hediyesi olarak alıyorum dediii
ben hediyemi erkenden almış oldummmmmm
güzel habere de çok sevindimmmm azram hamileymişşş
darısı başımıza inşallahhhhh
Yeni hamilelerimiz varmış görünce çok sevindim
damlapal, anchusa, ESTEBAN, azra2424, kızlar hepinizi tebrik ederimAllah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin.
Hamile listemiz gün geçtikçe kalabalıklaşıyor.Yakında hepimiz listeye gireceğiz böyle giderse
estaban tebrikler cnm allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah .
inşallah canım, Allah razı olsun, yarın kan testi yaptırıcam, şimdi diğer sayfalardan kan testi sonuçlarını araştırıyordum ben de. Ama bazılarının çok erken diye çıkmamış, acaba birkaç gün daha beklesem mi diye düşündüm birden ama benim folik asite falan da başlamam gerek değil mi eğer doğruysa. Napıyım ya?
inşallah canım, Allah razı olsun, yarın kan testi yaptırıcam, şimdi diğer sayfalardan kan testi sonuçlarını araştırıyordum ben de. Ama bazılarının çok erken diye çıkmamış, acaba birkaç gün daha beklesem mi diye düşündüm birden ama benim folik asite falan da başlamam gerek değil mi eğer doğruysa. Napıyım ya?
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr inanamiyorum yaaaaa
resmini cekemedim sizlere göstermek istedim ama
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
aysunummm bitanemmm canimm allahim sizlerde nasip etsin zaten adak adamisdim ben eger hamile kalirsam rabbim bizim forumda bulunan arkadaslarim icin bebek isteyen ve hamile olanlar icin saglicakla kucaklarina alsinlar diye 40 gün meryem süresi okuycam dedim ve bugun basliycam rabbim nasip ederse..
darisi basina güzel kalpli arkadasim desteklerinizi hic unutmuycam
canim gögüglerim adete 3 gün kala basladi agrimaya birde yumurtlamadan sonra kasik agrilarim vardi
hayit hapi normalde gecen ay hic sizi agri yapmadi süphelenmisdim ama konduramamistim
sonra ara ara rahim asagiya cekiliyor gibi oldu istahsizlik vardi bende birde normalde sucuk yiyen ben cok severimde
tiksindim sabah bugun kokusundan birde halsizlik vardi gecen hafta falan basladi esim hatta ne oluyor sana demisdi
sonra gözlerimin alti morardi böyle bunlari takip ettim hep dedim hamile kalirsam kizlara anlatcam diye ama onun disinda hamile gibi hissetmedim hic
namazlarimda hep dua ettim
Canım idrarda çıktıysa kandada çıkar sen gecikmeden yaptır kan testine sonrada dr. a muayene olur ne ilaç gerekliyse alırsınBu ay farklı birşey kullanmışmıydın sence hamile kalmana yardımcı olan neydi bu ay?Belirtilerin nelerdi?
sendende razı olsun tatlım ben batı 3 gün geçirmiştim çıkmıştı ama kanda idrardan daha önce belli oluyor çıkar yani zaten ilk kanda çıkar gebelik sonra idrara geçer kesinleştirmek için yaptır hemen kan testini folik asitte kullan tabiki bebek gelişimi için şart tatlım.
ne biliyim bazıları yazmış, idrarda çıktı ama kanda düşük çıktı birkaç gün sonra yine kan testi yap demişler falan. Şimdi ben giderim düşük çıkarsa üzülürüm diye dedim. Valla megancım ben o kan testinde pozitif görmeden hatta dr gidip ekrandan tam görmeden tam inanmıcam hamile olduğuma. Eğer hamileysem de bu ay özel birşey yapmadık. Hiç tedavi görmedim, ben 5-6 önce galiba gittim dr a bebeğim olmuyor diye, sorun yok dedi, fsh ın biraz yüksek dedi, yumurtama baktı, tamamdır bu ay olmazsa bir ay doğum kontrol hapı kullan fsh ını biraz düşürelim sonra aşılama yapalım dedi. Ben de bi daha gitmedim, bebek için de uğraşmadım. Ama bu ay sadece yumurtlama döneminde hemen hemen gün aşırı ilişki olmasına dikkat ettik o kadar.
Canım korkma inşallah kan tahlilindende güzel haberlelerle geleceksin.Bende hamile olduğumu öğrensem senin gibi olurdum heralde normaldir ilk başlarda hamile olduğuna inanamamak.Çok beklediğimiz için korkuyoruz.Ama korkma içini ferah tut dua et.İnşallah güzel hayırlı haberlelerle geliceksin yarın kan tahlliinden.Allaha emanet olun bebeişinde sende
anaammmmm azra hamileeeeeyarabbim şükürler olsun çok sevindim
Merhaba kızlarr. Dizim başlayacak, başlamadan selam vereyim dedim. Bizde çıktı kocişle hava çok güzeldi bugün o kadar kardan sonra. Burada maç olduğundan stada yakınız gs ile oynuyor bir de eses. O yüzden arabayı çkartsak bir daha yer bulamazdık yürüdü bir güzel mağazaları dolaştık göz kalmemi falan aldım sonra alışveriş merkezine gittik. Kardeşimin 13 ocakta doğumgünüydü bu hafta sonu gidicem ya ona pantolon kazak aldım, kociş pantolon aldı, Bende, kazak,hırka ve streç bir pantolon aldım tayt gbi ama kalın. Bir de kahverengi kot aldım ama bedeni yok getirtecekler. Sonracıma yemek yedik çıktık atladık taksiye geldik. Dinlendim biraz. Ya morallerim de iyi değil aslında kuzenim erken doğum yapmış 7.5 aylık doğmuş. Kaç saat sancı çekmiş ama nst de çıkmamış salak ebe de üşütmüşsündür demiş. Gece olduğu için dr bekle demiş eve göndermiş sabah bu sefer Bursaya gitmişler 8 cm açıklık ve kalp atışı zayıflamış hemen sezeryana almışlar yanii biraz dursalar bebeği kaybedeceklermiş. Şimdi küvözde 1.300 gr doğmuş. Neyse ki ciğerleri gelişmiş.İki gün sonra daha düşmüş sonra almış 1.400 olmuş ama kusmuş dün enfeksiyon kaptı demişler nasıl oluyorsa özel başka odaya almışlar bebeği. Daha hiç dokunamamış bile uzaktan bakmış hep. Sütünü sağıyormul her gün gidip öyle veriyorlarmış. Çok zor yaa ama kilosu yerine gelince 2 kilo gibi olunca çıkarırlar İnşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?