utkum,dejavumm,meganim,hilalim cok tesekkürler canlarimmmmm
insallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda dejavum,meganim,hilalim.
utkuma hayirli dogumlar ins
canım sen hayıt hapı kullandım dimi. Peki reglinin geç gelmesi var mıydı.. Yani hayıt hapı içince erken yumurtlama, eren regl gibi bir durum oldu mu. Ben iki aydır 40-41 günde oluyorum zaten 35 günde olurdum normalde de. Hayıtı içsem düzene girermi ki acaba..
AminnnnnnAzram iyi dileklerin için teşekkürler.Sende hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al bebişinin i nşallah.Kan tahliline gittin mi kaç haftalık bebikin
Ohh en güzelinin yapmışsınızAldıklarını güle güle giy tatlım.Biz de nezamandır çıkamadık dışarı kışın soğukta eşimde bende hiç sevmeyiz mecburiyetler dışında dışarı çıkmayız kışın.Ama arasıra değişiklk güzel oluyor.Bu gidişle ancak sevgililer gününde çıkarız öyle sözleştik.
Canım kuzanin için üzüldüm geçmiş olsun.Ama şuan olumsuz birşey yok çok şükür ciğerleride gelişmişse hızla kilo alıp büyüyecektir inşallah.Bbebeğini henüz kucağına alamamış olması çok zordur onun için Allah yardımcısı olsun bebeğine ona ve eşine bağışlasın.İnşallah en kısa zamanda kilo alır tombiş tombiş bebişlerini kucaklarına alıp evlerine gelirler.
yarusuuuummm kendini sağa sola atmanın meyvelerini alıyosun inşallah allah tamamına erdirsinn
canim adetim 4 gün gecti
2 gün öne atti hayit erken yumurtlamam oldu canim evet
birde acayip yumurtlatti beni bence girer cnm denemekde fayda var sonucta zarari olcagini sanmiyorum ben herkese tavsiye ediyorum cnm
kızlar merhaba.
foruma baktım da söyle bir bebek bekleyen anneler var ne mutlu Allah tamamına erdirsin inşallah bebek haberi bekleyenler de umarım en kısa zamanda bu güzelll haberi alırlar.
bende 30 haftalık hamileyim adetim 26 sı oluyordu ben 27sinde test yaptım neden bilmiyorum açıkcası içime doğdu galiba idrarda poztif yani burada yayınlanan bir test var aynı öyle çıkmıştı. ertesi günde dayanamayıp kan tesit yaptırmıştım 100 küsürlerde çıkmıştı o andan sonrada o heyecanlı bekleyiş başladı. dilerim Allahtan dileyen herkes bu duyguyu yaşar darısı sizlerin başına inşallah...
kızlar merhaba.
foruma baktım da söyle bir bebek bekleyen anneler var ne mutlu Allah tamamına erdirsin inşallah bebek haberi bekleyenler de umarım en kısa zamanda bu güzelll haberi alırlar.
bende 30 haftalık hamileyim adetim 26 sı oluyordu ben 27sinde test yaptım neden bilmiyorum açıkcası içime doğdu galiba idrarda poztif yani burada yayınlanan bir test var aynı öyle çıkmıştı. ertesi günde dayanamayıp kan tesit yaptırmıştım 100 küsürlerde çıkmıştı o andan sonrada o heyecanlı bekleyiş başladı. dilerim Allahtan dileyen herkes bu duyguyu yaşar darısı sizlerin başına inşallah...
ben geldmmmmhilalll ve güll durum ne kızlar test yapmadnz demi
ben geldmmmmhilalll ve güll durum ne kızlar test yapmadnz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?