Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

utkum,dejavumm,meganim,hilalim cok tesekkürler canlarimmmmm
insallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda dejavum,meganim,hilalim.
utkuma hayirli dogumlar ins

canım sen hayıt hapı kullandım dimi. Peki reglinin geç gelmesi var mıydı.. Yani hayıt hapı içince erken yumurtlama, eren regl gibi bir durum oldu mu. Ben iki aydır 40-41 günde oluyorum zaten 35 günde olurdum normalde de. Hayıtı içsem düzene girermi ki acaba..

kizlar ben dizime bakmaya gidiyorum ondan sonra da yatarim yarin kana arkasindan ise gidicem hepinizi cok ama cok öpüyorum yarin gelismeleri yazarim insallah

dejavu çok geçmiş olsuncanım, inşallah kuzeninin bebeği biran önce çıkar kuvezden. Allah yardımcısı olsun.

utkum,dejavumm,meganim,hilalim cok tesekkürler canlarimmmmm
insallah rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda dejavum,meganim,hilalim.
utkuma hayirli dogumlar ins

AminnnnnnAzram iyi dileklerin için teşekkürler.Sende hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al bebişinin i nşallah.Kan tahliline gittin mi kaç haftalık bebikin

canim adetim 4 gün gecti
2 gün öne atti hayit erken yumurtlamam oldu canim evet
birde acayip yumurtlatti beni bence girer cnm denemekde fayda var sonucta zarari olcagini sanmiyorum ben herkese tavsiye ediyorum cnm

Son düzenleme:
kızlar kayınvaldem aradı istanbula geliyomuş şubatın 10.unda. nasılsın dedi. bende uyuyodum anne biraz midem bulanıyo dedim. oda niyeeee dedi. sabah böreği çok yedim ondan dedim. ay aşkolsun bende başka bişey var sandım dedi. resmen morali bozuldu kadının yaa

sağol tatlım. Aslında bir kazak alayım dedim kardeşim için çıktım bir de daha çok ama üzerime göre bulunca da aldım zayıfım da herşeyi bulamıyorum. Biz de soğukta pek çıkmayız araba var neyse ki işte onunla bazen zor oluyor zaten trafikte kışın. Ama bugün hava güzelken yürüdük. İkimizde evden işe, işten eve bir yemnekhaneye gidiyoruz yiyoruz yine odaya. Sıkılıyoruz haliyle iyi oldu yani. Haftaya da İstanbuldayım... Sağol güzel dileklerin için canım..

off o kadar bahsettiğim spoilerden yaptık
ve ben yiyemedim yaaa
sabah kahvaltısından beri bişey yemiyorum
neden yiyemedim anlamadım hiçbişey
mideme oturmuş gibi hissettim 2 lokmada

azraaaaaaa şok oldummm süper haber bu tebrik ederim canımmm benimm çok şükür Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınada almayı nasip etsin yarında kan testinde tescillendiğinde değmeyin keyfimee

canim adetim 4 gün gecti
2 gün öne atti hayit erken yumurtlamam oldu canim evet
birde acayip yumurtlatti beni bence girer cnm denemekde fayda var sonucta zarari olcagini sanmiyorum ben herkese tavsiye ediyorum cnm

Ay ben deli olciğim azracım yaa tam bebek çalışmasına başlıcaz düzensizlik peyda oldu yaa.. 16 aralıkta regl oldum,31 aralıkta ara kanama geldi bir hafta sürdü o bitti bir kanama daha o son gelen kanamayı da regl sandım ara kanama saymazsak 25. günümdü erken geldi galiba dedim. Göğüs sızımda vardı çok çünkü. Onun üzerine saydımnbu aralar yumurtlama olur dedim ovu yaptım ilk iki üç seferde silik çizgiler vardı sonra birkaç yaptım hiç çizgi yok, yumurtlama akıntım da yok,göğüslerde acıyor. Anladım ki ara kanamadna sonra gelen de regl değilmiş neyse 16 aralığın üzerine saydım 38. günüm bugün yaa.. Yumurtlama olmadığına göre regl olmam lazım zaten bir ay önceki de 41 günde geldiçRegl olsam alıp kullancam hayıtı da.. Ama akıntı şimdilerde yine başladı yumurtlama akıntısı değil ama yarın ovu yapıcam bakalım.. Belki çıkar ama sanmam..

kızlar merhaba.
foruma baktım da söyle bir bebek bekleyen anneler var ne mutlu Allah tamamına erdirsin inşallah bebek haberi bekleyenler de umarım en kısa zamanda bu güzelll haberi alırlar.
bende 30 haftalık hamileyim adetim 26 sı oluyordu ben 27sinde test yaptım neden bilmiyorum açıkcası içime doğdu galiba idrarda poztif yani burada yayınlanan bir test var aynı öyle çıkmıştı. ertesi günde dayanamayıp kan tesit yaptırmıştım 100 küsürlerde çıkmıştı o andan sonrada o heyecanlı bekleyiş başladı. dilerim Allahtan dileyen herkes bu duyguyu yaşar darısı sizlerin başına inşallah...

aminnnn...o duyguyu yaşamayı o kadar çok istiyorum kiii...

varsın geç olsun..amam kolaylıkle sağlıkle gelsinn..

Rabbim sanada hayırlı doğum ve bir avazda kurtulmayı nasib etsin

amin.... seninde allah sağlıkla tamamına erdirsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…