Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allah razı olsun kızlar inşallah kolay olur Allah tamamına erdirir.. dopumu yaptığım kucağıma aldığım gün Allah herkese nasip etsin diye bol bol şükür edicem rabbime...

ben geldmmmm hilalll ve güll durum ne kızlar test yapmadnz demi

duygum hoşgeldin özlettin kendini test yapmadım kırmızım eskisi gibi değil o yüzden bıraktım kendi haline ama sağdan soldan kasığımda batmalar var onu anlamış değilim:44:

duygum hoşgeldin özlettin kendini test yapmadım kırmızım eskisi gibi değil o yüzden bıraktım kendi haline ama sağdan soldan kasığımda batmalar var onu anlamış değilim:44:

kaç gun kaldı gülümm peki ? hiç belli olmaz du bakalm tmm yapma bekle bakalm inşşş o kasık ağrıları bebişe işarettr cnm bnm ben de özledm sizleriii

benim bat 5 şubat, kayınvaldem 10 şubatta geliyo dua edin hem babanneye hoşgeldin hediyesi hemde babaya sevgililer günü hediyesi olalımmm

kaç gun kaldı gülümm peki ? hiç belli olmaz du bakalm tmm yapma bekle bakalm inşşş o kasık ağrıları bebişe işarettr cnm bnm ben de özledm sizleriii

2gün kaldı duygum akıntımda var bakalım bekliyorum artıkk hayırlısı hakkımızda

merhaba kızlar tazecik üye olarak yazıları takipteydim
bugün sevinçli haber hayırlı olsun darısı sizlerinde başına inşallah

bu arada özlem senin ağrılar bittimi benimki aynen devam bat 6 şubat
o zamana kadar yumurtlayıp durucammı ne geçmiyor yaaaa

merhaba canım. yok ağrılarım tam olarak geçmedi ama hafifledi zaten tam olarak ağrı değil sıkışmaa

hayırlısı inşş gülüm bnmm bu ay olmasa ble az kaldı bilmiş ol cnm azra da dogyodu içime yaa bi kendimi blemıom

Benimde içime bugün meg doğdu sende ağır basıyorsun hülyada var aysunda var hangi birini sayayım ki herkes doğuyor içime herkes hamiş kalacakkk inşallah

Benimde içime bugün meg doğdu sende ağır basıyorsun hülyada var aysunda var hangi birini sayayım ki herkes doğuyor içime herkes hamiş kalacakkk inşallah

inşşş bizim şu degerler bi duzelse gülüm çok moralm duzelck bnm bakalm hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…