kızlar ben biraz uzanayım öpüyorum sizi sonra görüşürüz
Kızlar ben çıkıyorum akşama misafirim geliyor ne misafir modundayım yagörüşürüz iyi akşamlar herkese...
kızlar kimse yokmu kayram bi sen varsın sanırsam acil durummmmm
kızlar şimdi drdan geldim kontrolüm vardı klomen kullanmıştım
pregnyl zor da olsa aldım az önce ama kafam okadar karışıkki dra gitmek ölüm gibi geliyo bana
şimdi sorum şu iğneden 36 saat sonra çatlıyo ya iğne halvette 36 saat sona olması lazım ee gündüz olmaz çalışıyoz akşam saatine denk gelmesi için iğneyi nezaman vurulıyım sizcek
napıyosunuz kızlarr ???:80::80:
ne yapalım aysuncum ya bi hesap yapamadım karar veremedim kafam o kadar karışıkki
ben geldim hu huuu kimse yokmuuuuuuuuu:87:
kızlar şimdi drdan geldim kontrolüm vardı klomen kullanmıştım
pregnyl zor da olsa aldım az önce ama kafam okadar karışıkki dra gitmek ölüm gibi geliyo bana
şimdi sorum şu iğneden 36 saat sonra çatlıyo ya iğne halvette 36 saat sona olması lazım ee gündüz olmaz çalışıyoz akşam saatine denk gelmesi için iğneyi nezaman vurulıyım sizcek
okudum canım şimdi sen asıl hesap yapacağın şey şu eşinle siz beraber ne zaman evde oluyosunuz bugün gece 12 de vurdurursan yarın degil ertesi günü gündüz 12 ye denk geliyo sen en iyisi öğlen 12 de vurdurursan yarın degil yarından sonraki güne gece 12 ye denk gelir ona göre bi plan yap
canım ya bende öle hesapladım ama yinede acaba yanlışmı hesapladım diye tereddüt ediyorum işte
ben sabah 10 gibi vurulursam akşam 10 a denk geliyo buda bize uyuyo
eşimle akşam 7 den sonra evde olabiliyoruz anca çalıştığımız için
drum bana bu akşamdan halvete başlamamı söledi ve 1 hafta çalışmaya devem litfen dedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?