Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sivatancımm

1 hafta aralıksız

ahhh megcanım yaa ne 1 haftası kaç 1 hafta aralıksız çalıştığımı biliyorum ama yeter artık bu ay o kadar rahat ki kafam olursa olur olmazsa zaten drlada konuştum ara veriyorum bugün sondu dr a gitmem artık eylül gibi kısmetse başlarım yine tedaviye dinlenmek istiyorum biraz.hem bu aralıksız hadi hadi diye olan halvetler çok bunaltıyo kocişide benide

bende aynı sıkılmış durumdayım..
bugün hep bunu yazdım zaten..
bööööğ geldi bu zorunlu halvetlerden..
ama son sürat devam işte..

selam balköpüklerii nasılsınız bakemmm???kociş yeni geldi bende bi bakem dedim acıcık:82:

selam balköpüklerii nasılsınız bakemmm???kociş yeni geldi bende bi bakem dedim acıcık:82:

miyaba

canımmm sen geldin ama ben az biraz çıkmak zorundayım..
gelcem gene..

öpüom heppiniziiii

bende aynı sıkılmış durumdayım..
bugün hep bunu yazdım zaten..
bööööğ geldi bu zorunlu halvetlerden..
ama son sürat devam işte..

biliyorum bugün hep okudum ama malum iş yerinde pek yazamadım topikte bi kasvet vardı bugün takipteyim yazamasamda hayatımcım olsun sıkma canını yane hepimiz sıkmayalım olcak inşallah ama sen bi kontrole git derim ben öle kendince deneme çok sıkılmadan git yoksa Allah korusun bizim gibi sorunla karşılaşırsan zaten şimdi uğraşıyosun o zaman daha çok sıkılıcan üzülücen bence git bi bak bakalım yumoşlar iyimi çalışıyo yada eşinin minişleri sağlıklımı

bu akşam 10 da vurulursam öbür sabah 10a denk gelmiyomu 36 saat ayyyyy kafam durdu yaaaa
şimdi eşim çalışıyo akşam 10 da gelcek o gelince gitsek 10 buçukta vurdursam nolcak

cnm bn aylarca gördüm o tedaviyi..saat o kadar önemli değil yaa..10da vurdursanda 10:30da girsende bişi olmaz saat sana kalmış.çünkü yumurtan 24 saat dölenmeye açık bacımm..rast gele..ben genelde öğlede vurduruyordum vurdurduğum günde dahil 3 gün üstüste halvetteydim.rastgele cnmmmm

cnm bu arada iğnen ovitrelle mi???

Son düzenleme:

doğru söze dicek bişey yok..
bu ay da boş geçerse,doktor yolu görünür bize sanırım..

gittim şimdii,gelcem muckssssssssssssss

sonuç alamadınmı sen arkadaşım noldu.geçen ben halvet zamanı gezmeye gittim aralıksız çalıştım zaten ama o saatte olamadı halvet eee malum sonuçta negatifti o yüzden bu ay bi dikkat ediyim bakıyım nolcak

doğru söze dicek bişey yok..
bu ay da boş geçerse,doktor yolu görünür bize sanırım..

gittim şimdii,gelcem muckssssssssssssss

senin daha 2. ayın değil mi cnm bu deneme için.ilaç mı kullanıyordun korunmak için..eğer 2.aysa cnm daha erken bence

kızlar bakın bunu bi arkadaşım söledi bana bende araştırdım ve hemmen duayı buldum hazırladım ben 7 gün okuycam arkadaşımda arapça yazıp güzelce muhafaza edip üstümde taşımam için bana hazırlıcak...

Baht açıklığı için okunur.

Yusuf Suresi bir kağıda yazılıp, hamile kadının üzerine konulursa erkek çocuk doğurur.

Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir.

Suçsuz yere hapiste olan; "Felamma dehalu ala Yusufe ava ileyhi" den "el hakim" e kadar olan ayeti; gül suyu, safran ve misk karışımı mürekkeple yazıp, sağ pazusuna bağlar ve ayeti okumaya devam ederse en kısa zamanda kurtuluşa erer.

yok cnm alamadım 4 ay kullandım 2 ayda ilaçlar kiste çevirdiği için doğum kontrol hapı kullandım..ama her insanda olamayacak diye birşey yok cnm..klomen le hamiş kalan çok kadınvar.inşallah sende yarar.yumurtalarım ilaca cevap verdi.ama gebelik olmadığı için doktorum mayıs ayında hsg rahim filmi çekti.şuan 2 ay ilaçsız devam ediyoruz eğer yaz sonuna kadar olmazsa tekrar ilaca döndürecek doktorum ama ben aşılama düşünüyorum..bakalım kısmet cnm.bnm teyzemde rahim filmini çektirdiği ay hamiş kaldı.belki bende onun gibi olurum.senin kaçıncı klomenin bu..

senin daha 2. ayın değil mi cnm bu deneme için.ilaç mı kullanıyordun korunmak için..eğer 2.aysa cnm daha erken bence

ewet ilk geçen ay ovitrelle vuruldum şimdi ise pregnyl vurulcam 3 ay klomen tedavisi oldum ondan önce progestanla adet düzenledik ondan öncede hormon tahlillerim yapıldı guatr çıktı onun tedavisini gördüm.2,5 yıllık evliyim hiç korunmadıkama guatr tedavisini bırakmıştım bide akdeniz anemisi var en düşük seviyede.temmuzda iznim var hastanede geçircem iznimi nasipse guatr tedavimi ve anemi tedavimi tam olcam bu sefer

o zaman başla bugünden canımmm

bende de ilk klomen tedavim kiste çevirdi doğum kotrol kullandım o negüzel bişeydi ya o hapla biliyosun bişey olmıcanı ooohhhhhh kafana göre takılıyosun dertsiz tasasız vallabende bugün drumla iyice konuştum hsg yi en sona saklıyoruz sonada aşılama olur dedi ama belli zaman sonra başlarız şimdi değil dedi

cnm çooook geçmiş olsun.inşallah Rabbim çabamızı boşa çıkartmaz.ve hepimiz gül kokulu evlat sahibi oluruz.üzülme.progestan bende kullandım cnm çok şükür adetim düzenlendi.buaydan umutluyum bnde.ama nasib tabii.Rabbim yazdıysa olur

tatlım ben daha 4 aylık evliydim kendimi doktorlara attım.hormonlarda bir sorun yok şükür..evet d.kontrol hapı banada terapi gibi gelmişti.rahattım.ama ilaçlar yine başlayınca zaten yan etkileride var.maddi manevi insanı zorluyor.birde bakıyorsun elinde birşey yok insan yıkılıyor.ama güçlü olmalıyız.kiminin 1 snde ulaştığına biz yıllar veriyorum.Yüce Rabbimin yazgısı ne yaalım.hayırlısı Rabbimdennn

inşallah hayatım ya dün akşam kandildiya hepimiz için o kadar dua ettim yalvardım ki Rabbime hayırlısı artık o ol derse olur vardır bizim bebişler için de Rabbimin uygun gördüğü bi saat.biz çatlama saati bekliyoruz hep ama Rabbimin saati ne zaman gösterirse o zaman olcak nasipse

eşine keçiboynuzu pekmezini yedir..çatlama saatide hiç stres yapma.bnmkide dün akşam çatladı ilaç kullanmıyorum ama anladım çatlamayı sancıdan öldüm..Rabbimin izniyle er yada geç olacak cnm içini rahat tut..kasmayın kendinizi 10da vuruldusan 11dede girebilirsin 12dede kendinizi şartlamayın cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…