tatlım ben daha 4 aylık evliydim kendimi doktorlara attım.hormonlarda bir sorun yok şükür..evet d.kontrol hapı banada terapi gibi gelmişti.rahattım.ama ilaçlar yine başlayınca zaten yan etkileride var.maddi manevi insanı zorluyor.birde bakıyorsun elinde birşey yok insan yıkılıyor.ama güçlü olmalıyız.kiminin 1 snde ulaştığına biz yıllar veriyorum.Yüce Rabbimin yazgısı ne yaalım.hayırlısı Rabbimdennn
çayımı aldım geldim kızlar
neredesiniz??
bi ben burdayım birsumcanım
cnm demekki sende kilo aldın bende 7 kilo aldım ilaçlardan iştahımıda çok açtı bu ilaçlar şuan 53 kiloyum
ben çok zayıftım evlendiğimde herkes beni son zamanlarda hamiş sanıyo yok diyorum hadi hadiiii diyolar nee beee diyom olsa keşke ne saklıcam.birsumcanım ya bi soru sorcamda sana sen benden kıdemlisin bu konuda
bu iğnenin içnden kocaaa bi sayfa yazı çıktı ama ingilizce yazıyo ve ben anlamıyomm:84::84::84::84::84:
resimlede anlatıyo ovitrelle göbekten olmuştum bunu kalçadan olcam sanırsam dr öle dedi gibi hatırlıyom ama nerde yaptırsam geçen ovitrelleyi yaptırdığım eczane bu konuda bilgiliydi gibi geldi bana ama bi klinikte filan mı yaptırsam..bide sonra nasıılll bir ağrım olmuştuuu ayyyy ondan çok korkuyorum yine olcak diye ne oturabildim ne kalkabildim valla ağlıcaktım artık dayanamıyodum:84::84::84::84::84:
tatlım selamm
sen bu klomeni ve iğneleri kafana göremi yaptırıyosun dr. kontrolünde değilmisin:?
bu iğnenin içnden kocaaa bi sayfa yazı çıktı ama ingilizce yazıyo ve ben anlamıyomm:84::84::84::84::84:
resimlede anlatıyo ovitrelle göbekten olmuştum bunu kalçadan olcam sanırsam dr öle dedi gibi hatırlıyom ama nerde yaptırsam geçen ovitrelleyi yaptırdığım eczane bu konuda bilgiliydi gibi geldi bana ama bi klinikte filan mı yaptırsam..bide sonra nasıılll bir ağrım olmuştuuu ayyyy ondan çok korkuyorum yine olcak diye ne oturabildim ne kalkabildim valla ağlıcaktım artık dayanamıyodum:84::84::84::84::84:
alyacım hoşgeldin
olurmu kafaya göre tabisi dr kontrolünde dr bana gerekeni anlatıyo ama benim pimpirikliğim bu işte neden sordun ki anlamadım da
selam kızlar ben geldimmm
ne var ne yokk. bugün ablamla alışverişe çıktık yine gittim 2 çift ayakkabı aldım. son 3 haftada bu altıncı çift oldu hala gözüm ayakkıbılardaaa
sivatan hangi iğneden bahsediyorsun ? arka sayafaları okuyamadım..eğer söylersen eşime sorabilirim.eşim farmakoloji dr .u...
cnm kaç yumoşun gelişmiş bu ay??
sağol canım benim yaaa
geçen ay ovitrelleyi göbişten oldum şimdi pregnyl aldım sabah onu olcam drum kalçadan dedi gibi hatırlıyorum da o kadar stres yapıyorum ki adamı dinlerken sona unutuyom işte ne dedi diye
alyacım hoşgeldin
olurmu kafaya göre tabisi dr kontrolünde dr bana gerekeni anlatıyo ama benim pimpirikliğim bu işte neden sordun ki anlamadım da
bende aynı senin gibiyim Ama allahtan ayaklarım büyük öle zırt diye alamıyom her gördüğümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?