Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar kocama yemek hazırlim geliyorum öptümm.meg nereye kayboldun snnle bişi konuşacaktım yaaa

valla birsumcanım ben bu ilaçlardan 75 kilo oldum şiştimde şiştim başta folikasit kan ilacı guatr ilacı klomen derken günde kaç hap içiyodum şimdi hiçbirini içmiyorum temmuz sonuna kadar kilomu toparlamaya çalışıyorum çünki dra gidince bunların hepsine tekrar başlıcam biliyorum şişicem yineyıkıntıları sorma dr kapısından kaçmaya da kalktım yollarda az ağlamadım drdan çıkınca artık sıkıntıdan eli boş dönmekten ama artık alıştım:87::87::87::87::87:

cnm demekki sende kilo aldın bende 7 kilo aldım ilaçlardan iştahımıda çok açtı bu ilaçlar şuan 53 kiloyum

ben çok zayıftım evlendiğimde herkes beni son zamanlarda hamiş sanıyo yok diyorum hadi hadiiii diyolar nee beee diyom olsa keşke ne saklıcam.birsumcanım ya bi soru sorcamda sana sen benden kıdemlisin bu konuda

ben çok zayıftım evlendiğimde herkes beni son zamanlarda hamiş sanıyo yok diyorum hadi hadiiii diyolar nee beee diyom olsa keşke ne saklıcam.birsumcanım ya bi soru sorcamda sana sen benden kıdemlisin bu konuda

sor aşkım utanma..bu yolda herşey mübahhh

bu iğnenin içnden kocaaa bi sayfa yazı çıktı ama ingilizce yazıyo ve ben anlamıyomm:84::84::84::84::84:
resimlede anlatıyo ovitrelle göbekten olmuştum bunu kalçadan olcam sanırsam dr öle dedi gibi hatırlıyom ama nerde yaptırsam geçen ovitrelleyi yaptırdığım eczane bu konuda bilgiliydi gibi geldi bana ama bi klinikte filan mı yaptırsam..bide sonra nasıılll bir ağrım olmuştuuu ayyyy ondan çok korkuyorum yine olcak diye ne oturabildim ne kalkabildim valla ağlıcaktım artık dayanamıyodum:84::84::84::84::84:

selam kızlar ben geldimmm
ne var ne yokk. bugün ablamla alışverişe çıktık yine gittim 2 çift ayakkabı aldım. son 3 haftada bu altıncı çift oldu hala gözüm ayakkıbılardaaa

arkadaşlar meraba ben bu ay aşılama oldum 15.günü kan degerim 365çıktı sizce ikiz midir öle dio kimileri yüksek mi bu deger :S

tatlım selamm
sen bu klomeni ve iğneleri kafana göremi yaptırıyosun dr. kontrolünde değilmisin:?

cnm ben iğneyi hep tedavi gördüğüm hastanede vurdurdum.bi kezde sağlık ocağında yaptırdım.sağlık ocağı daha bilgili bu konuda bence.birde doktoruna sorda yaptır cnm.çünkü ben 2 doktora gittim biri karnımdan vurduruyordu diğeri kolan.karından daha çabuk emiyormuş vücut ilacı..şuanki doktorum koldan vurduruyor.valla cnm bende ağrı olmadı ne vurdurduğum yerde nede kasıklarda..aa iğneyi vurdurmadığım aylarda çatlarken çok ağrım oluyor.misal dün gece ve bugün öldüm yani.sanki adet olacakmışım gibiydim..doktora gittim çatlamış yumurtan dedi..

sivatan hangi iğneden bahsediyorsun ? arka sayafaları okuyamadım..eğer söylersen eşime sorabilirim.eşim farmakoloji dr .u...

selam kızlar ben geldimmm
ne var ne yokk. bugün ablamla alışverişe çıktık yine gittim 2 çift ayakkabı aldım. son 3 haftada bu altıncı çift oldu hala gözüm ayakkıbılardaaa

bende aynı senin gibiyim Ama allahtan ayaklarım büyük öle zırt diye alamıyom her gördüğümü

sivatan hangi iğneden bahsediyorsun ? arka sayafaları okuyamadım..eğer söylersen eşime sorabilirim.eşim farmakoloji dr .u...

sağol canım benim yaaa
geçen ay ovitrelleyi göbişten oldum şimdi pregnyl aldım sabah onu olcam drum kalçadan dedi gibi hatırlıyorum da o kadar stres yapıyorum ki adamı dinlerken sona unutuyom işte ne dedi diye

sağol canım benim yaaa
geçen ay ovitrelleyi göbişten oldum şimdi pregnyl aldım sabah onu olcam drum kalçadan dedi gibi hatırlıyorum da o kadar stres yapıyorum ki adamı dinlerken sona unutuyom işte ne dedi diye

bide ovitrelleyi herkes kendi yapıyo ama ben yapamam içim kaldırmaz diye eczanede vurulmuştum.eczanedeki karı koca gayet bilgili geldi bana

alyacım hoşgeldin
olurmu kafaya göre tabisi dr kontrolünde dr bana gerekeni anlatıyo ama benim pimpirikliğim bu işte neden sordun ki anlamadım da

şundan sordum canım şimdi bu iğneyi dr.un kendi muayanehanesinde yapmıyorlarmı..? dr.un hemşiresi falan ? o yüzden öyle sandım. bende şimdi yaptırıcamya dışardamı yaptırıcaz bu iğneyi?

bende aynı senin gibiyim Ama allahtan ayaklarım büyük öle zırt diye alamıyom her gördüğümü

ay benimde 38 39 numara ama buluyorum hep. ince bide ayaklarım o yüzden zorlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…