Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a.s cnm hoşgeldin
soda varsa içsene cnmcım o iyi gelir belkim
hoşgeldin gebişim nasılsın benbugün acayip sinirliyim bu hormanlar beni mahvediyor ya
selam kızlaarrrrr

nasılsınız ztar geçmiş olsun cnm allh bi daha göstermesin...

acaip midem yanıyor ölüyorummm

hoşgeldin nasılsın cnm çalışmalar bittimi?

Hayırlısı ildam maruyu akşam vaktim olduğunda izlerim inş.Bende bayıldım bu maruya maşallahhh Ben duşa girip komşuma çay içmeye gidiyorum öpüldünüz hepinizzzz

kedide bebek gibiii zatennn moon bebiş gelince kedişin bilir yatacağı yeriibebişinlee oynar dururlar artıkkk

hoşgeldin gebişim nasılsın benbugün acayip sinirliyim bu hormanlar beni mahvediyor ya

bugün de var ama kuzenim geldi süpriz yapmış bilmiyorum olur mu?
a.s cnmcım hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür seni sormalı kuzum

geçmiş olsun cnmcım yağlı bişeylermi yedinde büle oldu

sağol canım evet dün yağlı yemiştimm

kızlar deli gibi peynir ekmek zeytin yiyorum
ayy şükür bişer yiyebiliyorum ama ekmek çay la hiç bukadar lezzetli gelmemişti tadı

naber kız :)
afiyet olsunnnn

a.s cnmcım hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür seni sormalı kuzum

hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür :)
sanırsam dün yumurtlama oldu .:)

kızlar deli gibi peynir ekmek zeytin yiyorum
ayy şükür bişer yiyebiliyorum ama ekmek çay la hiç bukadar lezzetli gelmemişti tadı

afiyet olsun kuzum. bende yemekden önce peynir zeytin domates salatalık yedim sonra yemeklerden yedim üstüne bi daha peynir zeytin domates salatalık yedim
Ama ben çay içmiyorum artık, bıraktım çayı kolayı falan:26:

Bebekimmm bende 5 aylik oldum ben ruyalara inaniyorum ilk bebektede bundada ruyamda pasta gordum bikac gun sonra hamile oldugumu ogrendimmm arkadasinda 5 aylikmis onunda oglumu olacak ki

hmm demek pasta görmemiz lazım peki neyli görmek lazım muzlu, çikolatalı

dejavu kuzumm görmemişimEe bir test yapsanaa belkide hamiş falan kaldın test yanıltmışta olabilir inşallah hamişsindir canımmmmm[/QUOTE]

ahh nerde benim bu ayın iki haftası kanamayla geçti zaten ara kanama ardın anlam veremediğim bir kanamada daha sonra da pek bişi olmadı öle yani hem olsa ovulasyonda çıkardı öleee koyu çıkmasa da sıfır çizgi çıkmazdı yanii. Regl beklicem ben ama yine de akşam ovulaayın yapcam bir umut daha bugün de yoksa artık yapmanın anlamı yok.

Kızlar ben kan testi yaptırdım pozitif, hcg değerini akşam alıcam

süperr.. Değerde güzeldir inşallah..

Bu arada bugün ayın 23üymüş benim bata 2 gün varmış haberim yok

anam çarşamba büyük gün desene

hamile sayımız 80
bekleyen sayımız 43
haydi herkes gebe listesineeeeee

ahh elimizde olsa hemen geçiş yaparız daa öyle bir imkanımız yok malesef ışınlayın bizi listeye

kanamanın kendiliğinden başlaması iyi canım ağrının olmaması da çabuk olup biteceğini gösterir. Sağlığın önemli şimdi ne kadar iyi atlatırsan o kadar çabuk olur tekrar herşey. Korunacakmışsın galiba İnşallah yine hemen olacak canım fazla beklemeyeceksin. Allah hayırlısını versin canım..

hoşbuldumm cnmcımm

banada oluyo sinir duygusallık gülme hepsi bi arada

dünde sümelanın şifresine gittik çok güzeldi
baya küfürlü ama çok acayip espriler var
keyfim yerine geldıydı
bebişimin ilk sinema keyfi oldu

Merhaba kızlar...bir sorum olacaktı... Şimdi biz iilk sperm testini 14 kasım da yapmıştık.sonra keçi boynuzu polen filan denemeye başladık.15 tatilde test tekrarı yaparz diyodum ama. 3 ay dolmuş olmayacak. erken midir daha. sizce yaptıralım mı yoksaa 1 ay daha bekleyelm mi.3 ay dolsun tam?????

selam kızlaarrrrr

nasılsınız ztar geçmiş olsun cnm allh bi daha göstermesin...

acaip midem yanıyor ölüyorummm

selam canim sana da gecmis olsun nen var kuzum

selam kızlar ben geldim nasılsınızzzzz

selam oflum

ahh nerde benim bu ayın iki haftası kanamayla geçti zaten ara kanama ardın anlam veremediğim bir kanamada daha sonra da pek bişi olmadı öle yani hem olsa ovulasyonda çıkardı öleee koyu çıkmasa da sıfır çizgi çıkmazdı yanii. Regl beklicem ben ama yine de akşam ovulaayın yapcam bir umut daha bugün de yoksa artık yapmanın anlamı yok.

süperr.. Değerde güzeldir inşallah..

anam çarşamba büyük gün desene

ahh elimizde olsa hemen geçiş yaparız daa öyle bir imkanımız yok malesef ışınlayın bizi listeye

kanamanın kendiliğinden başlaması iyi canım ağrının olmaması da çabuk olup biteceğini gösterir. Sağlığın önemli şimdi ne kadar iyi atlatırsan o kadar çabuk olur tekrar herşey. Korunacakmışsın galiba İnşallah yine hemen olacak canım fazla beklemeyeceksin. Allah hayırlısını versin canım..[/QUOTE]

gercekten mi dejavum ya insaallah dedigin gibi olur canim benim yaa.. iyi seyler duymaya cok ihtiyacim var.. doktor dedi 3 defa adet gormen lazim diye.. yani 3 ay korunmami soyledi sonra kendini hazir hissedersen baslarsin tekrar dedi .. ama zaten 3 ay bittiginde benim turkiye mevsimim geliyor.. turkiye de ayri bir terapi benim icin.. artik bilmiyorum hayirlisi sonrasinda hic sevmiyorum artik plan yapmayi

bugün de var ama kuzenim geldi süpriz yapmış bilmiyorum olur mu?

sağol canım evet dün yağlı yemiştimm

sen bide sodayı dene cnmcım

afiyet olsunnnn

oo süper cnmcım halvetlere dvm ozaman peşpeşe

Ya benim beslenmeme dikkat etmem lazım düzenli ve öğün atlamadan yemem gerekiyor ve abur cuburla geçiştirmemem lazım ama ben eve gidiyorum mesela evde yemek var ya bir tabağı zor yiyorum ya da evde yemek olmasına rağmen ben kahvaltı hazırlayıp yiyorum canım istemiyor diye ya da başka şeyler alıyorum olmuyor tabii.. Acilen beslenme programı yapmam lazım siz kilo vermeye çalışıyorsunuz bende kilo almaya hiç olmazsa almasam bile düzenli beslenirsem reglimde yine düzene girecektir çünkü çok ilgisi var yumurtlama düzeni ile beslenmenin bende zorlayacağım kendimi çünkü bir daha ki ay aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çalışma olsa da tutmasa tutmadı napıyım derim ama böyle belirsizlik kötü oluyor.

oo süper cnmcım halvetlere dvm ozaman peşpeşe
2 gündür üst üste oluyo bu gece de yaparım
sonra günaşırı devam ederim.
ama dün akıntıyı gördüm belirtilerde vardı bende gece ilişki olsun dedim.
2 saat yattım nerdeyse yatakta

ztarım kanaman başlamış çok şkür kırmızlar geldi diye sevinebiliyoruz bazen işte :)
ALLAHIM BİDAHA YAŞATMASIN İNŞALLAHHH

afiyet olsunnnn

iyim canım hamdolsunn mulantım yok yaa dünya benim oldu

ayy ben çaysız hayatta yapamam sabahları ama çok acık içerim zaten
bide ben hiç kola içmezdim normalde de
günde rahat 2 lt geçer su içerim ,sende dayan suya canımm,dr çok ii dedi sadece su içerek bile bebeği büyütebilirsin dedi okadar faydalıymış gebelikte
hergün 1 hurma 1 kayısı ve keçi boynuzu pekmezi içiyorum çay kaşığı,hepsinde folik asit varmış.ben ilaç içmediğim için doğal yolla alıyorum şimödi vitaminleri canım
ve olabildiğince yeşil yememiz lazımmış.sebze yani

transferimin bugün 5 .günü .ama hiç belirtim yok.acaba belirtisi olan arkadaşlarımız belirtilerini yazabilir mi

masallah bu ne kalabalık böyle herkez burda
bende zamanında gelmısım

elfimm kuzum napıyosun

kuzuuuuuummmmmmmm ne yapayım hazırlanıyodum çıkıyorum hastaneye gidiyoruz bebeğim sonuçlar için kusuruma bakma görmedim pc de depğildim canımıniçi yarına görüşürüz ancak kendine iyi bak olurmu gülüm öpüyorum AEO canım benimmmmmmmmmm

iyi yapmıssın cnmcım inşallah gelicek bebişin sanaa

insallah cnmmm serin tutmaya calisiyorum ama bakalim ne kadar basarili olucam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…