hoşgeldin gebişim nasılsın benbugün acayip sinirliyim bu hormanlar beni mahvediyor yaa.s cnm hoşgeldin
soda varsa içsene cnmcım o iyi gelir belkim
selam kızlaarrrrr
nasılsınız ztar geçmiş olsun cnm allh bi daha göstermesin...
acaip midem yanıyor ölüyorummm
selam kızlar ben geldim nasılsınızzzzz
valla kola içtim de tık demedi
Hayırlısı ildam maruyu akşam vaktim olduğunda izlerim inş.Bende bayıldım bu maruya maşallahhhrüyan harika canımmmyaklaşıyo bebeişin sana gör bak :112:
yaaa bu maruyu sorma yaa benim pisoma çok benziyo çook ama bu marunun kutu merakı öldürüyo beniii
daha dolu videsu var youtube da maru yazz bak istersen hastasıyımmm kendisinin
ztar geçmiş olsun canımm Allahın izniyle ağrısız sızısız bitecek canım .kendine çok ii bak ii beslen canım
seni seviyoruzzz
ya öyleleler sevgi dolu hayvanlar ya kışları benle yatıyor kedişim koluma kafasını koyuyor bir patisiylede sarılıyor, bir yandan kocam sarılıyor sevgi yumağı oluyoruz bebek olunca oda göbeğimde yatar heraldebende baylıyorum kedilere yaaaa ,
bugün de var ama kuzenim geldi süpriz yapmış bilmiyorum olur mu?hoşgeldin gebişim nasılsın benbugün acayip sinirliyim bu hormanlar beni mahvediyor ya
hoşgeldin nasılsın cnm çalışmalar bittimi?
a.s cnmcım hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür seni sormalı kuzum
geçmiş olsun cnmcım yağlı bişeylermi yedinde büle oldu
naber kız :)kızlar deli gibi peynir ekmek zeytin yiyorum
ayy şükür bişer yiyebiliyorum ama ekmek çay la hiç bukadar lezzetli gelmemişti tadı
a.s cnmcım hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür seni sormalı kuzum
kızlar deli gibi peynir ekmek zeytin yiyorum
ayy şükür bişer yiyebiliyorum ama ekmek çay la hiç bukadar lezzetli gelmemişti tadı
Bebekimmm bende 5 aylik oldum ben ruyalara inaniyorum ilk bebektede bundada ruyamda pasta gordum bikac gun sonra hamile oldugumu ogrendimmm arkadasinda 5 aylikmis onunda oglumu olacak ki
bende yazdı canım gebelik testi yapmadım daha anca yumurtlama olcaktı ama regl gelecek dedim ara kanamadan sonraki kanama reglim değilmiş son olduğumun üzerine sayıyorum artık regl olacağıma göre dedim ovuda silik bile çıkmadı dedim ama sen görmemişsin..
Kızlar ben kan testi yaptırdım pozitif, hcg değerini akşam alıcam
Bu arada bugün ayın 23üymüş benim bata 2 gün varmış haberim yok
hamile sayımız 80
bekleyen sayımız 43
haydi herkes gebe listesineeeeee
ben ve yeni ticker im geldiiikkk
masallah hamile oldgumu ogrenmek yaramis yemis de yemisim neyse geride kaldi..
nasilsiniz arkadaslar?? varmi yeni haberler?
benden size bir haber kanamam basladi.. Allah'tan cok agrili degil insanlarin dedigi gibi gerci agrisi da olsa yapacak birsey yok herseye hazirlikliydim ben..
hepinizi seviom
hoşgeldin gebişim nasılsın benbugün acayip sinirliyim bu hormanlar beni mahvediyor ya
hoşgeldin nasılsın cnm çalışmalar bittimi?
selam kızlaarrrrr
nasılsınız ztar geçmiş olsun cnm allh bi daha göstermesin...
acaip midem yanıyor ölüyorummm
selam kızlar ben geldim nasılsınızzzzz
hmm demek pasta görmemiz lazım peki neyli görmek lazım muzlu, çikolatalı
dejavu kuzumm görmemişimEe bir test yapsanaa belkide hamiş falan kaldın test yanıltmışta olabilir inşallah hamişsindir canımmmmm
bugün de var ama kuzenim geldi süpriz yapmış bilmiyorum olur mu?
sağol canım evet dün yağlı yemiştimm
naber kız :)
afiyet olsunnnn
hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür :)
sanırsam dün yumurtlama oldu .:)
2 gündür üst üste oluyo bu gece de yaparımoo süper cnmcım halvetlere dvm ozaman peşpeşe
ztarım kanaman başlamış çok şkür kırmızlar geldi diye sevinebiliyoruz bazen işte :)selam oflum
iyim canım hamdolsunnnaber kız :)
afiyet olsunnnn
hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür :)
sanırsam dün yumurtlama oldu .:)
afiyet olsun kuzum. bende yemekden önce peynir zeytin domates salatalık yedim sonra yemeklerden yedim üstüne bi daha peynir zeytin domates salatalık yedim
Ama ben çay içmiyorum artık, bıraktım çayı kolayı falan:26:
elfimm kuzum napıyosun
2 gündür üst üste oluyo bu gece de yaparım
sonra günaşırı devam ederim.
ama dün akıntıyı gördüm belirtilerde vardı bende gece ilişki olsun dedim.
2 saat yattım nerdeyse yatakta
ztarım kanaman başlamış çok şkür kırmızlar geldi diye sevinebiliyoruz bazen işte :)
ALLAHIM BİDAHA YAŞATMASIN İNŞALLAHHH
Insaallah canim benim kafani serin tut hersey guzel olur insaallah..
Bi de sunu demek istiyorum yeni gibe arkadaslara bizim topikteki insan sayisina bakinca az olan bu olumsuz olaylari dusunmeyin.. Onlari kendinize vesvese yapmayin.. Bakin ne kadar cok kisi saglikla aliyor bebisini kucagina.. kendinizi rahat hissedin.. gelsin bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?