Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım zaten pıhtı olarak gelir bebek. 12 . haftada olsa pek büyük olmuyorum yinede, önce kesenin parçaları düşüyor. Toz gibi telve gibi sonrada minik bir kan parçası. İnşallah bir daha müdaheleye gerek kalmaz. Çarşambaya kadar temizlenmiş olur.:18:
Çok büyük geçmiş olsun canım. Seni büyük tuvalete çıkarıcak şeyler tüket ıkınmayla daha kolaylaşır düşmesi.

maru da kim diyen olabilir
bu kedimiz tam bir deluuuuu , kutu delisi gördüğü her kutuya girmek istiyor.botut farketmez azimli O

[video=youtube;2XID_W4neJo]http://www.youtube.com/watch?v=2XID_W4neJo[/video]

aysunnnn ben bayıldım bunlaraaaa
videolara bak sennn hazır geçmişte dolanırken meydana çıkarayım dedim çok güzelllerr hele maruya bayıldım bennn
benim rüyamda ilginçti bugün 5 ltrelik su şişesinde yaklaşık 1 litre dolusu su vardı onun içinde güvercin ve 2 yavruusu vardı suda doğum yapmışlar biraz daha yaklaşınca beyaz mavi muhabbet kuşu oda doğum yapmış yavrusuda yeşildi yani bidonun içinde 5 tane kuş vardı tek tek çıkarrtıım onları içinden hayırlar olsun sabah onu anlattım lafta lafı açtı işte
ben çatlatma iğnesini göbekten olmuştum canım koldanda yapan var ama arkadaş özellikle göbekten ol deyince ben göbekten olmuştum doktor yapmıştı iğnemi yumurtam 18mmken vurmuştu iğneyi hakkında hayırlısıı canımm
Ztarımm hayırlısıyla bir anönce atlatırsın inşallah insan merak ediyor Trde hemen sonlandırıyorlar orda kanamayı bekletmeleride iyi oldu bir yandan kürtajla falan uğraşmadın çok şükürrrr...Moralini bozmak yok umutlar tükenmez onun bir ayağı içerde gelivercek bebişin kısa zamanda inşallah

saol gulbebekim hayirlisi artik zaten en az 3 ay yasak bana.. Sonra da muhtemelen Turkiyeye gelirim.. kocis beklemek istemiyor ama.. neyse .. sonrasinda da hayirlisi artik gorelim Mevla neyler??

saol canim benim hayirlisi insaallah.. Rabbim isteyen herkese en guzel evlatlari basip etsin hayirlisiyla.. benim icin de en hayirli zaman geldiginde saglikla atlatirim bu sefer ins

ENEM çok tatlı bu kediş yya yerim bennn onu benim kızımda poşet hastası poşetlerin içine girmeyi çok seviyor, yaramazlar ya minnacık kutuya totosu bile girmiyor üstüne oturuyor hay allahım ya

saol gulbebekim hayirlisi artik zaten en az 3 ay yasak bana.. Sonra da muhtemelen Turkiyeye gelirim.. kocis beklemek istemiyor ama.. neyse .. sonrasinda da hayirlisi artik gorelim Mevla neyler??
neylerse güzel eyler ztarımmm sen beklet kocanı 3 ay bir rahim toparlansın sonra rahat rahat gebeliğe hazırlanırısın inşallah...
ENEM çok tatlı bu kediş yya yerim bennn onu benim kızımda poşet hastası poşetlerin içine girmeyi çok seviyor, yaramazlar ya minnacık kutuya totosu bile girmiyor üstüne oturuyor hay allahım ya

maşallah o zamannn ah bu kediciklerr çok tatlı oluyor bunlarr yaa ben izlerken bile mutlu oluyorum yanındayken kimbilir nasıllardır...

evet cnmm
tesekkürler cnmmmm
insallah cnmm hayirlisi olsun

Insaallah canim benim kafani serin tut hersey guzel olur insaallah..
Bi de sunu demek istiyorum yeni gibe arkadaslara bizim topikteki insan sayisina bakinca az olan bu olumsuz olaylari dusunmeyin.. Onlari kendinize vesvese yapmayin.. Bakin ne kadar cok kisi saglikla aliyor bebisini kucagina.. kendinizi rahat hissedin.. gelsin bebisler

rüyan harika canımmm yaklaşıyo bebeişin sana gör bak :112:
yaaa bu maruyu sorma yaa benim pisoma çok benziyo çook ama bu marunun kutu merakı öldürüyo beniii
daha dolu videsu var youtube da maru yazz bak istersen hastasıyımmm kendisinin

ztar geçmiş olsun canımm Allahın izniyle ağrısız sızısız bitecek canım . kendine çok ii bak ii beslen canım
seni seviyoruzzz

azraaaammm kuzummm hamişmisin şimdi seen
ay çok mutlu oldum cnmcımmm
tbrk ederim senıı
geçmişi okuyamadım kuzum testmi yaptın evde
kana gittinmi ne oldu ne bitti anlat hele

selam kızlaarrrrr

nasılsınız ztar geçmiş olsun cnm allh bi daha göstermesin...

acaip midem yanıyor ölüyorummm

bu arada hepinize slm kızlar
azranın gebişliğine sevındım direk ona daldım selamsız sabahsız

ya öyleleler sevgi dolu hayvanlar ya kışları benle yatıyor kedişim koluma kafasını koyuyor bir patisiylede sarılıyor, bir yandan kocam sarılıyor sevgi yumağı oluyoruz bebek olunca oda göbeğimde yatar heralde bende baylıyorum kedilere yaaaa ,

a.s cnm hoşgeldin
soda varsa içsene cnmcım o iyi gelir belkim
hoşgeldin gebişim nasılsın benbugün acayip sinirliyim bu hormanlar beni mahvediyor ya
selam kızlaarrrrr

nasılsınız ztar geçmiş olsun cnm allh bi daha göstermesin...

acaip midem yanıyor ölüyorummm

hoşgeldin nasılsın cnm çalışmalar bittimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…