Kızlar ben kan testi yaptırdım pozitif, hcg değerini akşam alıcam
azra kız sen de hamişmişsin ay ne güzel ya her hamile haberine heleki bizim topikteyse çok çok çokk seviniyorum
maşallah ya allah en kısazamanda 43 arkadaşımızada nasip etsin ,herkes gebe kalsın inşallah.hamile sayımız 80
bekleyen sayımız 43
haydi herkes gebe listesineeeeee
Kizlarrr komik bisey anlatim size dun kocam bi arkadasinin yegeninin kizi olucagini ogrenmis oglana kiz buldum kerttim dedi bende avucunu yala ben sitedeki biriyle coktan kerttim oglumu dedim kimmis neymis o kadar sordu ki dedim adi ilda ben oglumu yabanciya veremem o yuzden kerttim hemde ilda hamile kalmadan once dedim cabukk ac siteyi bakim o yazcam babalara sormadan nasill yaptiniz bu isi dicem diyo o kadin kocasina sordu mu ki diyo sanki o kerterken bana sormus bise diil elin dogmamis kizinin duygulariyla oynadin dedim adam yarildi gulmekten
hamile sayımız 80
bekleyen sayımız 43
kızlaröğlen uykusu uıyumuşum
şimdi acıktım azcık bişiler yiyim gelirim hemen
oo geçmiş olsun deseydin kocişe
biz o işi çoktan hallettik
süperr yaaaaa
sadece bu ay 10 gebemiz var neredeyse maşallahhh
AHAHAH hayaller hayalleerr ne güzell hersey cok güzel olsun canımmmyerim onu ben yerim bitiririm.
Eşim diyoki yok izin istiycek vermiycem bide surat asıcak ben kıyamam dövememde onu diyor
aynen bende o zillilerden istiyoommmbence kızım olmalı benim gamzecim. 4 tane çıtır halası var bide benim 1,5 yaşında kardeşim var. Kız olsunda zilli yapsınlar kızımı
cnm tekrar tebrik ederiz
neyyy23 ü müüüüüüüüü
ohhhh cnm bende bugün geç kalktım uykumu çok güzel aldımm
ya o korku banada geliyo ben bebek bakımı fln hiç bişey bilmiyorum çevremde yakınlarımın yada arkadaşlarımın bebişi yok henüz yeğenim var ama ayrı şehirlerdeyiz bayramdan seyrana görüşüyoruz nasıl yaparım ne yaparım bilmiyorum tek bildiğim allah gücünü verir
hamile sayımız 80
bekleyen sayımız 43
evet cnm saolasin
esteban tekrardan tebrik ederim seni
utopya cnm sende hosgeldinn
merhaba ben bügün catlatma ignesi için doktora gidecegim. fakat bi sorun var doktor 13.günü gel demişti. haftasonu doktor olmuyo bende bubün gidecegim 14. gün yani. bi sorun olurmu acaba yaparmıki igneyi. bide igneyi bana koldan yaptılar. dogrusu göbektenmi olmalı
ildoşş hoşgeldin geçmişi okudunmuu senn:)Biraz geçmişi karıştırdık.Bende hala geçmişte dolanıyorum zambakla ferda hamiş kalmadan seni rüyasında görmüşler dimekkk...Kalp gözü bu olsa gerekk Bende bu gece güvercinler muhabbet kuşlarıyla falan uğraştım hülya ildada güvercin görmüştü dedi bende google amcaya güvercin ildailda yazdım ve rüyanı falan buldum İllaha bir avutucam ya kendimi umarım benim rüyamda hayıra çıkar inşallah....
evet cnm saolasin
esteban tekrardan tebrik ederim seni
utopya cnm sende hosgeldinn
ben ve yeni ticker im geldiiikkk
masallah hamile oldgumu ogrenmek yaramis yemis de yemisim neyse geride kaldi..
nasilsiniz arkadaslar?? varmi yeni haberler?
benden size bir haber kanamam basladi.. Allah'tan cok agrili degil insanlarin dedigi gibi gerci agrisi da olsa yapacak birsey yok herseye hazirlikliydim ben..
hepinizi seviom
rüyan hayırlı olsun tatlımildoşş hoşgeldin geçmişi okudunmuu senn:)Biraz geçmişi karıştırdık.Bende hala geçmişte dolanıyorum zambakla ferda hamiş kalmadan seni rüyasında görmüşler dimekkk...Kalp gözü bu olsa gerekk Bende bu gece güvercinler muhabbet kuşlarıyla falan uğraştım hülya ildada güvercin görmüştü dedi bende google amcaya güvercin ildailda yazdım ve rüyanı falan buldum İllaha bir avutucam ya kendimi umarım benim rüyamda hayıra çıkar inşallah....
benden size bir haber kanamam basladi.. Allah'tan cok agrili degil insanlarin dedigi gibi gerci agrisi da olsa yapacak birsey yok herseye hazirlikliydim ben..
hepinizi seviom
canım hoşgeldin. Kanamanın başlamasına çok sevindim hemencicik de atarsın inşallah. Karnın ağrır sanki tuvaletin varmış gibi sık sık tuvalete git daha kolay olur. Benim 8 haftalık ilk düşüğüm yarım saat içinde başladı ağrılar kanama oldu ve düştü :26: Hastaneye gttiğimizde bebek yoktu yani
hepinizi seviom
rüyan hayırlı olsun tatlım
hoşgeldin cnm , allah ağrı sızı vermesin inşallah, en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?