kızlar bende bebek kıyafetı alamamak ıcın cok zor tutuyorum kendımı
zıbınlara tulumlara bakıyorum öyle ınternetten
eşim izin vermıyor almama catlıcam ama
hoşgeldin cnmslmmmm kızlar nberrrrr gttm arkdasa kahvaltımı ettm geldmm şimdi tezmlk yapcm biraz ama once bi size bakayım dedmmm
ben öyle bişey de gördüm adet olduğumu dün gece de pozitif çıktığını gördüm bilmem ki :)
hoşgeldin cnmslmmmm kızlar nberrrrr gttm arkdasa kahvaltımı ettm geldmm şimdi tezmlk yapcm biraz ama once bi size bakayım dedmmm
ben öyle bişey de gördüm adet olduğumu dün gece de pozitif çıktığını gördüm bilmem ki :)
yok benım eşim gayet sakınde ben herseyı almak ıstıyorumbenim eşimde hamile kıyafetleri almamk için zor duruyor. Dur daha millet bi tarafıyla güler diyorum ama nafile
evet bıkac parca bısey alayım sarı beyaz turkuaz renklerde dıyorumvalla canım aklına gelebilecek herşeyini aldım ben
sen de unisex bişeyler alabilirsin bence
insanın çok alası geliyor de mi
kızlar ben dışarı çıkıyorum
yakında yüzme havuzu var kapalı orayı araştırıcam ,normal doğumu kolaylaştırdığı için dr umda tavsiye etti
fiyat falan aliim bakiim nedir durumlar diye
öpüldünüz
yakında yüzme havuzu var kapalı orayı araştırıcam ,normal doğumu kolaylaştırdığı için dr umda tavsiye etti
öpüldünüz
öpüldünüz
hım çine göre benimkide erkek , denedim ben annem için birde kaynanam için onların cocuklarının cinsiyeti tutu )baktım nasıl yaptılarsa cinsiyetleri tuturuyor sende anneninkine bak bakalım senin cinsiyet tutuyormu, ehe:) ilginç yani hayırlı evlat olsun yavrum.sanırım içen olmadı ama ağustos annelerinde var ilaç içen cnm
bi zararı felen yok zaten
en son kontrole gittiğimde bi hamiş vardı benden 1 hafta ilerdeydi kız
onun baya ağırmıs bulantıları o ilaç kullanıyomus baya iyi geldi felen dedıydı
benım çin takvimi erkek diyo ama bence kız olcek
kızlar bende bebek kıyafetı alamamak ıcın cok zor tutuyorum kendımı
zıbınlara tulumlara bakıyorum öyle ınternetten
eşim izin vermıyor almama catlıcam ama
hoşgeldin cnm
inşalllah benım gibi olarda hamiş kalmıs olursun kuzumm
hoşgeldin cnm
inşalllah benım gibi olarda hamiş kalmıs olursun kuzumm
ildam bebek için havuz sakıncalı. Zaten yaza gelicek, yazın bol bol denize girersin havuz düşünme ama zararlı havuz
hım çine göre benimkide erkek , denedim ben annem için birde kaynanam için onların cocuklarının cinsiyeti tutu )baktım nasıl yaptılarsa cinsiyetleri tuturuyor sende anneninkine bak bakalım senin cinsiyet tutuyormu, ehe:) ilginç yani hayırlı evlat olsun yavrum.
aslında sen 3 aya yaklaşmışsın 3 ay geçsin yavaş yavaş al tatlımşım.
ağzın bal yesin kuşum beklemek çok zor yaa off 0offff
ildam bebek için havuz sakıncalı. Zaten yaza gelicek, yazın bol bol denize girersin havuz düşünme ama zararlı havuz
utopya ve Mrs.Who sizlerin çin takvimi ne çıktı
vay annenle kaynananın tutuyo he bakalım bizde nolcek cnmcım
aynen öyle hayırlı sağlıklı evlatlar olsun yeter kuzumm
sabır kuzum sabır hadi inşallah be cnm valla çok sevınırım bebişin gelirse
gamzemm sensinn demiii nickine bayıldmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?