Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bende bebek kıyafetı alamamak ıcın cok zor tutuyorum kendımı
zıbınlara tulumlara bakıyorum öyle ınternetten
eşim izin vermıyor almama catlıcam ama

valla canım aklına gelebilecek herşeyini aldım ben
sen de unisex bişeyler alabilirsin bence
insanın çok alası geliyor de mi

kızlar ben dışarı çıkıyorum
yakında yüzme havuzu var kapalı orayı araştırıcam ,normal doğumu kolaylaştırdığı için dr umda tavsiye etti
fiyat falan aliim bakiim nedir durumlar diye

öpüldünüz

slmmmm kızlar nberrrrr gttm arkdasa kahvaltımı ettm geldmm şimdi tezmlk yapcm biraz ama once bi size bakayım dedmmm
hoşgeldin cnm

ben öyle bişey de gördüm adet olduğumu dün gece de pozitif çıktığını gördüm bilmem ki :)

inşalllah benım gibi olarda hamiş kalmıs olursun kuzumm

slmmmm kızlar nberrrrr gttm arkdasa kahvaltımı ettm geldmm şimdi tezmlk yapcm biraz ama once bi size bakayım dedmmm
hoşgeldin cnm

ben öyle bişey de gördüm adet olduğumu dün gece de pozitif çıktığını gördüm bilmem ki :)

inşalllah benım gibi olarda hamiş kalmıs olursun kuzumm

benim eşimde hamile kıyafetleri almamk için zor duruyor. Dur daha millet bi tarafıyla güler diyorum ama nafile
yok benım eşim gayet sakınde ben herseyı almak ıstıyorum
valla canım aklına gelebilecek herşeyini aldım ben
sen de unisex bişeyler alabilirsin bence
insanın çok alası geliyor de mi
evet bıkac parca bısey alayım sarı beyaz turkuaz renklerde dıyorum
yok bekle acele etme dıyor
carsıyada cıkamıyorum bulantıdan cıkabılsem alcam gelcem zaten

ferda senın besık dolap geldı mı?

gule gule cnm süperr bi fikirr cnm bnm fırsatım olsa ben de çok isterm grçi o havuzlar beni korkutuo ii yüzemedgm için

ildam bebek için havuz sakıncalı. Zaten yaza gelicek, yazın bol bol denize girersin havuz düşünme ama zararlı havuz

çok iyi yaparsın ildam aslında bende gitmek istiyorum yuzmeye ama şu havaların azcık duzelmesi lazım
heryer buz burda tek başıma çıkmıyorum hiç
en iyi spor yuzme ve yurume zaten gebelikde

hım çine göre benimkide erkek , denedim ben annem için birde kaynanam için onların cocuklarının cinsiyeti tutu )baktım nasıl yaptılarsa cinsiyetleri tuturuyor sende anneninkine bak bakalım senin cinsiyet tutuyormu, ehe:) ilginç yani hayırlı evlat olsun yavrum.

kızlar bende bebek kıyafetı alamamak ıcın cok zor tutuyorum kendımı
zıbınlara tulumlara bakıyorum öyle ınternetten
eşim izin vermıyor almama catlıcam ama

aslında sen 3 aya yaklaşmışsın 3 ay geçsin yavaş yavaş al tatlımşım.

Geldimmmm hilalll senin yuzunden kalktim ugrastim yaptim yedimmmmmmm :) solememmm ne oldugunu

midemmm cok bulaniyo ha bire cikartiyom ben 5. ayda hala azalmisti bi ara simdi yine basladi bu cocuk neyle beslenecek icimde

vay annenle kaynananın tutuyo he bakalım bizde nolcek cnmcım

aynen öyle hayırlı sağlıklı evlatlar olsun yeter kuzumm

ağzın bal yesin kuşum beklemek çok zor yaa off 0offff

sabır kuzum sabır hadi inşallah be cnm valla çok sevınırım bebişin gelirse

ildam bebek için havuz sakıncalı. Zaten yaza gelicek, yazın bol bol denize girersin havuz düşünme ama zararlı havuz

benim eşimde gayet temiz ve hijyenik bir havuza her hafta yüzümeye gidiyordu, kulağı mantar oldu 1 hafta neler çekti ya mahvoldu adam temizletirken, yani bende pek tavsiye etmem en güzeli yürüyüş ,

utopya ve Mrs.Who sizlerin çin takvimi ne çıktı

Ben her ne kadar bebek onden gidiyo deyip kiz cikartsamda cinliler hakli cikti erkek canimmm dogru bence o takvim bu sene ejderha yiliymis bende ejderha yilinda dogmusum oglumda oyle dogacak bu seneden beklentim coookkk

he yavrum denedim anamın doğum tarihi ni bilyorum kaynanamında çocukların doğum tarihi beli yani çok şaştım tutmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…