Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iisn demi cnm arkdasımm

iyiyim canim felaket bir kanama yasiyorum.. arkadaslarla yazisiodum da yerimden bir kalktim hic farketmemisim ama ustum basim batmis.. onlarla ugrastim iste..
saglikla olsun bu is de bende rahatlayim ins.
sen yeni mi katildin topige canim??

kızlar size demiştim 12 de ovulasyon yaparım diye 3 saat tutdum yaptım çooooooooook güzel benim umudum arttı yaaaaaa

iyiyim canim felaket bir kanama yasiyorum.. arkadaslarla yazisiodum da yerimden bir kalktim hic farketmemisim ama ustum basim batmis.. onlarla ugrastim iste..
saglikla olsun bu is de bende rahatlayim ins.
sen yeni mi katildin topige canim??

anagm duygu sensin mi kiss

kizlar ovulasyon testini aldim.diyelimki test pozitif sonra tekrar yapmaya gerek mu test negatifse kac gunde bir yeniden yapcaz biri bana anlatabilirmi prospekdus fransizca anlamadim.

Oflummm sen 91lisin dogdugun sene cin yili 15 subatta baslamis bu yuzden yasina 2 ekliceksin bakarken takvime

pufffyymmm kuzum marttan sonra dogduysan sende 1 ekliceksin oyle bakicaksin

anagm duygu sensin mi kiss

cnm ztarımmm bnmmm geçck bu gunler az kaldı azz drlara kızdım hep senn ama haklymşlar bak geldi kanama geççck gtck allahın izniyle ...ztarr bizim zayflma topgne gelmişsn dur orda emiii çok sevndm seni görnceee

Oflummm sen 91lisin dogdugun sene cin yili 15 subatta baslamis bu yuzden yasina 2 ekliceksin bakarken takvime

pufffyymmm kuzum marttan sonra dogduysan sende 1 ekliceksin oyle bakicaksin

öylemiymişşşş :)
saol canım...
bide şimdi mesela yeni yıla girdik ya yıla göre ben yaşıma girmiş oluyorum
nasıl hesaplıcam mesela

öylemiymişşşş :)
saol canım...
bide şimdi mesela yeni yıla girdik ya yıla göre ben yaşıma girmiş oluyorum
nasıl hesaplıcam mesela

21sin dimi 23 yapican zaten giğbevvv kaldiginda dgununnn olacakkkkkk :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…