ne kaldı canım şurda 2 haftacık :)sabır kuzum sabır hadi inşallah be cnm valla çok sevınırım bebişin gelirse
Geldimmmm hilalll senin yuzunden kalktim ugrastim yaptim yedimmmmmmm :) solememmm ne oldugunu
midemmm cok bulaniyo ha bire cikartiyom ben 5. ayda hala azalmisti bi ara simdi yine basladi bu cocuk neyle beslenecek icimde
bulantılarım bı gecsın kendımı salcam dısarıya zatenaslında sen 3 aya yaklaşmışsın 3 ay geçsin yavaş yavaş al tatlımşım.
Geldimmmm hilalll senin yuzunden kalktim ugrastim yaptim yedimmmmmmm :) solememmm ne oldugunu
midemmm cok bulaniyo ha bire cikartiyom ben 5. ayda hala azalmisti bi ara simdi yine basladi bu cocuk neyle beslenecek icimde
benim eşimde gayet temiz ve hijyenik bir havuza her hafta yüzümeye gidiyordu, kulağı mantar oldu 1 hafta neler çekti ya mahvoldu adam temizletirken, yani bende pek tavsiye etmem en güzeli yürüyüş ,
Benimmmm kusummm bende seninkine bayildimmmm susu memnun oldum bende misishu :) cok uyumlu olduk :))
Ben her ne kadar bebek onden gidiyo deyip kiz cikartsamda cinliler hakli cikti erkek canimmm dogru bence o takvim bu sene ejderha yiliymis bende ejderha yilinda dogmusum oglumda oyle dogacak bu seneden beklentim coookkk
anam ejderha yılı ne kız onu hiç bilmiyorm.:26: Çin takvimine baktım benim kız çıktı ama ejderhası ne bilemedim şimdi
slm kızlar nasılsınız allah gibelerimizin bebeklerini korusun en kısa zamanda bızlere de nasıp etsin hayırlısıyla bakın arkadaşıma hediye boyunluk ördüm fikrinizi alayım güzel olmuşmu.....?
slm kızlar nasılsınız allah gibelerimizin bebeklerini korusun en kısa zamanda bızlere de nasıp etsin hayırlısıyla bakın arkadaşıma hediye boyunluk ördüm fikrinizi alayım güzel olmuşmu.....?
kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim
meg adetmi oldu listede tarih 1 şubat diyo 29 ocak değilmiydi:26:
:))) kiz takvimide karisik subattan sonra dogduysan yasina 1 ekle oyle bak :) mesela ben 23um ama 24e bakiyorum oyle ejderha burclari oluyo canim cin burcu yaz cikar kendininkinide ogrenirsin hem
kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim
meg adetmi oldu listede tarih 1 şubat diyo 29 ocak değilmiydi:26:
:))) kiz takvimide karisik subattan sonra dogduysan yasina 1 ekle oyle bak :) mesela ben 23um ama 24e bakiyorum oyle ejderha burclari oluyo canim cin burcu yaz cikar kendininkinide ogrenirsin hem
yok canım bu ay yumurtlama tarihini pek kestiremedi 6 gün çift çizgi çıktı galiba
5 den sonrasını sayamadım daaaondan değiştirdi bat gününü sanırımmm
enee ozaman yuzemiycüüz
yaza denıze gireriz diycem ama ankaradayım[/QUOTE
YÜZME ACUK balım yaza denize girersin güneşlenirsin oh :13::13:
amin cnm çok güzel olmuş eline sağlık.slm kızlar nasılsınız allah gibelerimizin bebeklerini korusun en kısa zamanda bızlere de nasıp etsin hayırlısıyla bakın arkadaşıma hediye boyunluk ördüm fikrinizi alayım güzel olmuşmu.....?
anam ejderha yılı ne kız onu hiç bilmiyorm.:26: Çin takvimine baktım benim kız çıktı ama ejderhası ne bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?