Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sabır kuzum sabır hadi inşallah be cnm valla çok sevınırım bebişin gelirse
ne kaldı canım şurda 2 haftacık :)
sabırrr sabırrrrrrrrrr

Geldimmmm hilalll senin yuzunden kalktim ugrastim yaptim yedimmmmmmm :) solememmm ne oldugunu

midemmm cok bulaniyo ha bire cikartiyom ben 5. ayda hala azalmisti bi ara simdi yine basladi bu cocuk neyle beslenecek icimde

hg gamzem nasılsın kız :)

aslında sen 3 aya yaklaşmışsın 3 ay geçsin yavaş yavaş al tatlımşım.
bulantılarım bı gecsın kendımı salcam dısarıya zaten
alıp gelırsem eşimde heveslenır belki
napayım dayanamıyorum artık okadar bekledık eskıden bebek magazalarının önunden gecerken yuzumu çevirirdim uzulmeyeyım dıye şimdi artık alayım bari

Geldimmmm hilalll senin yuzunden kalktim ugrastim yaptim yedimmmmmmm :) solememmm ne oldugunu

midemmm cok bulaniyo ha bire cikartiyom ben 5. ayda hala azalmisti bi ara simdi yine basladi bu cocuk neyle beslenecek icimde

kıyamam sana
bende senın gıbı olcam gamzem hıc gecmeyecek benımde bulantım
sen ılac kulllandınmı bulantı ıcın
suan aclıktan öluyorum cıkarırım dıye yıyemıyorum

benim eşimde gayet temiz ve hijyenik bir havuza her hafta yüzümeye gidiyordu, kulağı mantar oldu 1 hafta neler çekti ya mahvoldu adam temizletirken, yani bende pek tavsiye etmem en güzeli yürüyüş ,

enee ozaman yuzemiycüüz
yaza denıze gireriz diycem ama ankaradayım

Ben her ne kadar bebek onden gidiyo deyip kiz cikartsamda cinliler hakli cikti erkek canimmm dogru bence o takvim bu sene ejderha yiliymis bende ejderha yilinda dogmusum oglumda oyle dogacak bu seneden beklentim coookkk

anam ejderha yılı ne kız onu hiç bilmiyorm.:26: Çin takvimine baktım benim kız çıktı ama ejderhası ne bilemedim şimdi

slm kızlar nasılsınız allah gibelerimizin bebeklerini korusun en kısa zamanda bızlere de nasıp etsin hayırlısıyla bakın arkadaşıma hediye boyunluk ördüm fikrinizi alayım güzel olmuşmu.....?

Eklentiler

• $Görüntü293.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 14
kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim
meg adetmi oldu listede tarih 1 şubat diyo 29 ocak değilmiydi:26:

Son düzenleme:
anam ejderha yılı ne kız onu hiç bilmiyorm.:26: Çin takvimine baktım benim kız çıktı ama ejderhası ne bilemedim şimdi

:))) kiz takvimide karisik subattan sonra dogduysan yasina 1 ekle oyle bak :) mesela ben 23um ama 24e bakiyorum oyle ejderha burclari oluyo canim cin burcu yaz cikar kendininkinide ogrenirsin hem

slm kızlar nasılsınız allah gibelerimizin bebeklerini korusun en kısa zamanda bızlere de nasıp etsin hayırlısıyla bakın arkadaşıma hediye boyunluk ördüm fikrinizi alayım güzel olmuşmu.....?

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ÇOK ŞEKER DURUYO BUUU YAAAA

a.s cnm hoşgeldin amiiiiiiiiiiin cnmcım
çok güzel olmus maşallah ne marifetlisin kuzum

Ben cok begendim canim gule gule kullansin

yok canım bu ay yumurtlama tarihini pek kestiremedi 6 gün çift çizgi çıktı galiba
5 den sonrasını sayamadım daaaondan değiştirdi bat gününü sanırımmm

:))) kiz takvimide karisik subattan sonra dogduysan yasina 1 ekle oyle bak :) mesela ben 23um ama 24e bakiyorum oyle ejderha burclari oluyo canim cin burcu yaz cikar kendininkinide ogrenirsin hem

kız ben 8 şubat doğumluyum 1 mi eklicem 2 mi mesela _?

yumurtlama 6 gün sürünce o yüzden düzeltmiştir canım

anam bilemedim kafam karıştı

yok canım bu ay yumurtlama tarihini pek kestiremedi 6 gün çift çizgi çıktı galiba
5 den sonrasını sayamadım daaaondan değiştirdi bat gününü sanırımmm

sonu hayırlara çıksn bu çizgilerin inşşşş
megggg bnm şu duygucaayı suesue yaparmsn datlum grnce topge ben yne hatrlatrm sana

kızlar slm

kısa özet geçicem
kasım 201o da 2,5 aylık düşük yaptım sonrasında her ayın 30 unda adet oldum
temmuz 2011 de 1,5 ay adet görmedim doktora gittim 1 adet kist oluşmuştu ama kontrolun ertesi gunu adet gördüm kistde kayboldu :)
şimdiyse en son 30 kasımda regl olmam lazımdı 7 aralıkda oldum sonrası boş hala bekliyorum bu ay daha olmadım gittim
kan tahlili yaptırdım 0-5 aralığına göre 1,20 çıktı negatif demekmiş midem bulanıyor zaman zaman aşırı açlık hissediyorum tuhafım
doktor önlü arkalı dıştan 2 adet miyom var demişti artık kist olmasını istemiyorum çok uğraştım onlarla çook kaç sene acaba yinemi
kist yoksa başka şeymi neden hala regl olmadım doktoruma gidicem muayene olmaya ama haftaya gelecek başkasınada gitmek istemiyorum of yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…