Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haklısın dmi başak ilda
bu sene bize deniz zor
ben ankaradayım zaten gidemem biyere
sağlık olsun
allah nasip etsin de seneye bebişlerimizle gideriz çok güzel olur

Ayyy dusunsene giydirmisiz bizimkilere minicik mayolari oy oyyy isiririm bennnn onuuu

Ayyy dusunsene giydirmisiz bizimkilere minicik mayolari oy oyyy isiririm bennnn onuuu

ozamana bizimkiler inşallah 1 yaşını geçmiş olur
paytak paytak da yürürler
off hayali bile harikaa
sağlıklıca doğsunlar da

gamze doktor doğum ne zaman dedi sana
verdi mi bitarih
biz hiç konuşmadık daha

evet canım
sevinsin ve biz de sevinelim diye dedim
çünkü ovucanı çok iyiydi bu kez
ama ben hala ümidimi yitirmedim

evt tabii çok var oyle sonradan çıkan asembin oyleymiş hayın oyleydi kanda ble çıkmıo batasıcalar gelmeden ümit kesmekk yokk ...

haykoliğin de oyle olmştuuuuuuuuuu

benım ilk gebelikde düşük yaptıgımda böyle olmustu
oyuzden hep sabah ilk idrarla yapın dıyorum testleri arkadaşlara
bu seferkinde direk sabah yapmıstım ve çıkmıstı cok şükür
oyuzden akşam yapılanlarda çıkmazsa umıdımı yıtırmıyorum ben cnmcım

Canimmm o kesin tarih 26. haftadan sonra belli oluyodu sanirim ama benim dr erken dogum riskin fazla diyo bizim bebiki erken bekliyo ama bakalim hayirlisi ferda benim parca parca bole bildigin sert gibi sarimtrak akintim var kokuda yok sende de var mi

yaa ben resmen donuyorum ama ya öyle böyle değil. Şal getirdim sardım ağzıma yüzüme. Kütüphane büyük zaten zor ısınıyor bir de ders çalışmaya gelen öğrenciler ta dibine çekiyorlar masaları kaloriferin öyle oturuyorlar hiç ısnmıyor engelliyorlar ısıyı bende donuyorum birşey desem ben suçlu olurum hemen şikayet ediyorlar emir var öğrencilere laf denmeyecekmiş. Üniversite de tepemize çıkarıyorlar bunları ama hazırlıktan kendi fakültelerine gitsinler bak nasıl burunlarından getiriyorlar.

canım benim şu sıralar su gibi akıntım var
ama sarımtıraksa bence bi idrar yolu enfeksyion testi yaptır
illa koku olması gerekmiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…