Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kocaman bi tekkkkkkkkkkkkkkk çizgiişte ben bunu diyorum daha öncede ovu.böyle çıkıp test böyle olmuştu ne salak bi bünyem var benim yaaaaaaaaa

Merhaba canimmmm gercekten sansli insanlariz forum sayesinde isallah bu ay bebegine kavusursun

kizlar sükür aradilar ben gidiyorum doktora dua edin bana

dularım seninle cnm benım hadi çabuk git gel kuzumm hayırlı hbrlerle inşallahhh
kızlar ben wc ye gidiyorumama daha önce çift çigi gördüm test yanlış çıkmıştı bide bu ay ilaç kullandım ondan da olabilirmiş ben kanda görmeden asla inanmam

eneeem çok heyecanlı cnmcımm
çıkarsa kana gidersin zaten kuzumm

kocaman bi tekkkkkkkkkkkkkkk çizgiişte ben bunu diyorum daha öncede ovu.böyle çıkıp test böyle olmuştu ne salak bi bünyem var benim yaaaaaaaaa

üzülme sakın güzelim bu ne demek oluyor. Ovucanı yumurtlama zamanı dışında yapmanın bir anlamı yok demekkii. Sende bir daha bat günü ovucan değil gebelik testi yap.
Önümüzdeki ay güzel olucak senin için

:))) kiz zaten bizim bildigimiz ildaysa o once havuzu ovalar sonra suyu kaynatir falan oyle girer oraya bende normalde bile giremem havuzaaa ama yazin basindada dogurcazz denizede giremicez pek bebislerle

kizlar sükür aradilar ben gidiyorum doktora dua edin bana

Hadi güzel haberlerle dön canım ama geç. oldu ya akşam ya da yarın öğrenirsin sonucu artık.

bence de kaç kişi giriyor ya gerçi kapalı havuzlar belki sürekli devir daim ile temizleniyordur bilemiyorum ama ben tatilde de hem havuz hem deniz vardı tabii ki denize girdim havuza da hani öğle yemeğine çıkıyorduk denizden tuzlu tuzlu oturmayayım diye bir temiz suya giriyordum kurulanıp yemeğe geçiyordum odaya duşa gitmiyordum çünkü yemekten sonra yeniden denize gireceğimiz için akşamda direk zaten odamda duşa girerdim hele akşam hiç girilmez yani çoluk çocuk aman yanii.

canım ama ovulasyonda bazen daha önce çıkıyor gebelik testinde çıkmıyor ovulasyon bu konuda daha hassas. Ümidini kaybetme bakalım yarında geçsin öbür gün sabah yap tekrar.

mrb cnm hoşgeldn inşallah bebişin cabucak gelir
dediğin gibi hsg den sonra kolay hamiş kalınabılıyomus inşallah sende hemencık kalırsın

cnm bir iki gun sonra bide sabah ilk idrarla yapsan
belkım daha erken oldugu ıcın cıkmadı

:))) kiz zaten bizim bildigimiz ildaysa o once havuzu ovalar sonra suyu kaynatir falan oyle girer oraya bende normalde bile giremem havuzaaa ama yazin basindada dogurcazz denizede giremicez pek bebislerle

haklısın dmi başak ilda
bu sene bize deniz zor
ben ankaradayım zaten gidemem biyere
sağlık olsun
allah nasip etsin de seneye bebişlerimizle gideriz çok güzel olur

Ovucanı yaptım iknci çizgi çook silik daha başlamamış yumrtlama

Son düzenleme:
valla ne kadar devirdaim olsa da temiz olduğuna inanmıyorum ben
ki ben hayatımda iltihap nedir bilmezdim
hamileyken bünye hassaslaşıyor
2dir idrar yolları enfeksiyonu diyor doktor
bide havuza girsem nolurum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…