Merhaba Arkadaşlar ;
Evliliğimde neredeyse 4. seneye giriyorum ilk 3 sene istemedik.Ama özel bir korunmada uygulamadık eşim geri çekilme yöntemini uyguladı ki biz bu yöntemi sağlıklı bir yontem olarak bilirdik.Yaklaşık 7 aydır cocugumuz olsun artık dedik ve hızla çalışmalara başladık.7 ay boyunca olmayınca ben inatla HSG testi yaptırmak istedim.BU forum sayesınde okadar cok bilgi edinmişimki en once bu testin yapılması kanaatindeydim.Ve cumartesi günü testi yaptırdım .Doktorum cok iyiydi.Inanılmaz acı cektım cok zor geçti ama değdi...Meğer benim rahmim bu zamana kadar spermle tanışmamış rahim agzı kapalıymış,doktor sonda deniliyor galiba onu takmaya çalışırken farketti, yapışkanlar birikmiş velhasıl bu test esnasında doktor rahım agzını açtı.Sonra radyolog film çekti çekerken tüplere o sıvının nasıl gittiğini izledik herşey yolundaydı tupler acık cıktı.Tek sorunum rahim agzının kapalı olmasıymış.Ve düşünün bu testi çektirmesem bunu hiç bilemeyecek ve cocugum oolmuyor diye yanıp tutuşacaktım.Hepinize tavs,ye ederim.doktor sonuç olarak korunma ilişkiye gir bu ay hamile kalma şansın cok yuksek dedi.
İçimiz cok rahatladı eşimle artık sıfırdan başlıyoruz bu sürece en önemlisi kafamızın rahtalamasıymış.İşyerinde bugun herkes sana bi guzellik gelmiş bile dedi bana:)
Arkadaşlar sormak istediğiniz ne varsa hazırım...Allah en kısa zamanda bizede tattırsın diyorum......
Eklemek istedikleriniz olursa lütfen yazın...
kocaman bi tekkkkkkkkkkkkkkk çizgiişte ben bunu diyorum daha öncede ovu.böyle çıkıp test böyle olmuştu ne salak bi bünyem var benim yaaaaaaaaa
kizlar sükür aradilar ben gidiyorum doktora dua edin bana
kızlar ben wc ye gidiyorumama daha önce çift çigi gördüm test yanlış çıkmıştı bide bu ay ilaç kullandım ondan da olabilirmiş ben kanda görmeden asla inanmam
kocaman bi tekkkkkkkkkkkkkkk çizgiişte ben bunu diyorum daha öncede ovu.böyle çıkıp test böyle olmuştu ne salak bi bünyem var benim yaaaaaaaaa
buarada hamileyken havuza gitmeyi düşünen sayın arkadaşlarım
gebelikte yüzme tavsiye ediliyor ama kesinlikle havuzda değil denizde
zaten enfeksiyonlara çok açık oluyor bünye
havuzdaki hertürlü mikrobu kapmaya gerek yok
ben normal zamanda bile girmem havuza
hamileyken hayatta girmem
canım daha 5 10 dk olmadıki
bekle bakalım öyle zırt diye çıkmıyo zaten
yok cnm oldu 16.55te yaptım benim bilgisayarın saatine göre doldu yok hiç bişey
kizlar sükür aradilar ben gidiyorum doktora dua edin bana
buarada hamileyken havuza gitmeyi düşünen sayın arkadaşlarım
gebelikte yüzme tavsiye ediliyor ama kesinlikle havuzda değil denizde
zaten enfeksiyonlara çok açık oluyor bünye
havuzdaki hertürlü mikrobu kapmaya gerek yok
ben normal zamanda bile girmem havuza
hamileyken hayatta girmem
Merhaba Arkadaşlar ;
Evliliğimde neredeyse 4. seneye giriyorum ilk 3 sene istemedik.Ama özel bir korunmada uygulamadık eşim geri çekilme yöntemini uyguladı ki biz bu yöntemi sağlıklı bir yontem olarak bilirdik.Yaklaşık 7 aydır cocugumuz olsun artık dedik ve hızla çalışmalara başladık.7 ay boyunca olmayınca ben inatla HSG testi yaptırmak istedim.BU forum sayesınde okadar cok bilgi edinmişimki en once bu testin yapılması kanaatindeydim.Ve cumartesi günü testi yaptırdım .Doktorum cok iyiydi.Inanılmaz acı cektım cok zor geçti ama değdi...Meğer benim rahmim bu zamana kadar spermle tanışmamış rahim agzı kapalıymış,doktor sonda deniliyor galiba onu takmaya çalışırken farketti, yapışkanlar birikmiş velhasıl bu test esnasında doktor rahım agzını açtı.Sonra radyolog film çekti çekerken tüplere o sıvının nasıl gittiğini izledik herşey yolundaydı tupler acık cıktı.Tek sorunum rahim agzının kapalı olmasıymış.Ve düşünün bu testi çektirmesem bunu hiç bilemeyecek ve cocugum oolmuyor diye yanıp tutuşacaktım.Hepinize tavs,ye ederim.doktor sonuç olarak korunma ilişkiye gir bu ay hamile kalma şansın cok yuksek dedi.
İçimiz cok rahatladı eşimle artık sıfırdan başlıyoruz bu sürece en önemlisi kafamızın rahtalamasıymış.İşyerinde bugun herkes sana bi guzellik gelmiş bile dedi bana:)
Arkadaşlar sormak istediğiniz ne varsa hazırım...Allah en kısa zamanda bizede tattırsın diyorum......
Eklemek istedikleriniz olursa lütfen yazın...
:))) kiz zaten bizim bildigimiz ildaysa o once havuzu ovalar sonra suyu kaynatir falan oyle girer oraya bende normalde bile giremem havuzaaa ama yazin basindada dogurcazz denizede giremicez pek bebislerle
valla ne kadar devirdaim olsa da temiz olduğuna inanmıyorum benHadi güzel haberlerle dön canım ama geç. oldu ya akşam ya da yarın öğrenirsin sonucu artık.
bence de kaç kişi giriyor ya gerçi kapalı havuzlar belki sürekli devir daim ile temizleniyordur bilemiyorum ama ben tatilde de hem havuz hem deniz vardı tabii ki denize girdim havuza da hani öğle yemeğine çıkıyorduk denizden tuzlu tuzlu oturmayayım diye bir temiz suya giriyordum kurulanıp yemeğe geçiyordum odaya duşa gitmiyordum çünkü yemekten sonra yeniden denize gireceğimiz için akşamda direk zaten odamda duşa girerdim hele akşam hiç girilmez yani çoluk çocuk aman yanii.
canım ama ovulasyonda bazen daha önce çıkıyor gebelik testinde çıkmıyor ovulasyon bu konuda daha hassas. Ümidini kaybetme bakalım yarında geçsin öbür gün sabah yap tekrar.
kızlar ben çıkıyorumdepresyondayımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?