Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ya ilaçlardan olmasın bu çizik daha önce topikte bi arkadaşın sanki öyle olmuştubi fikri olan varmı??????

olabiliyor evet haklısın
ama sen de ümitlisin di mi itiraf et
en azından öğrenelim canım yaa,olumlu ya da olumsuz şu saatten sonra sonuç değişmezki
sabah ilk idrarı beklesen nolcak
yani bence

ben de beklmek yerine test yapmayı terch edermm
aynen bende :))
şimdiye kadar on defa yapmıştım :)

olabiliyor evet haklısın
en azından öğrenelim canım yaa,olumlu ya da olumsuz şu saatten sonra sonuç değişmezki
yani bence

ferdaaam ver gazı hilal soluğu wcde alsın :)

insaallah duygucum yahuuu..
heee ordayim anacim hep beraber hedefe dogru

aynen oyle ztarımmm çok datlu insanlar var orda da eskden durgundu şimdi bi kaç arkdasla bi muhbbet akşmları çok canlandı topk hele bii arkdas çook komk oluoz gulmekten onahedefe gule oynaya gtczz ztarımm anlayacagınnn

canım progesteron yalancı çift çizgi çıkarabilir diye duymuştum
ama ovucanı kızartacanı sanmam
canım çıkmassa da çıkmaz yaa
böyle beklerken de zaten ümitlenmiyor musun?

ya ümitlendim tabi hatta elim ayağıma dolandı ama bende öyle bişey hatırladım gebelikte çıkartıyorsa ovulasyonda da çıkartmaz mı

hangi çizik ovucanda mı yok cnm sanmam ben ...

evt cnm yaaa o geldi aklıma şimdi ya ondansa

mide bulantısı için zencefili öneriyorlar kızlar balla karıştırıp yiyebilirmişiniz yada şekerleri oluyormuş zencefılın onunda faydası oluyormuş

evt cnm bende duymuştum ama miktarı çok önemli çünkü eskiden zencefil çocuk düşürmek için kullanılırmışçok az tüketmek lazımmış yani

olabiliyor evet haklısın
yani bence

zten varsa şimdi de çıkcak o yoksa sabah da çıkmıcak aslnda inşşş daa varrrrrrrrrrrrrr

benim eşimde hamile kıyafetleri almamk için zor duruyor. Dur daha millet bi tarafıyla güler diyorum ama nafile

hep tam tersi olur bayanlar zor durur ama benim eşimde hemen aldırmaz biliyorum bende 6 aya kadar beklerim azcık alırım. Dayanabilirsem tabii çünkü daha birşey yokken vitrinlere yapışıyorum.

kızlar size demiştim 12 de ovulasyon yaparım diye 3 saat tutdum yaptım çooooooooook güzel benim umudum arttı yaaaaaaEki Görüntüle 332045

süper canım ya hadi hemen gebelik yap nolurrr..

canım hayırlı olsun dolapların bebeği bekliyor artık eşyalar.

teşekkür ederim tatlım
hayırlısıyla gelsinler canım inşallah

Hilalcim artık batını bir gün geçmiş ilacın etkisi falan kalmaz o zamana. Mesela çatlatma iğnesi vuruluyor işte ilaçla büyütülüp dr 14 gün sonra test yapın diyor zaten kalmaz yanii..

kızlar ben wc ye gidiyorumama daha önce çift çigi gördüm test yanlış çıkmıştı bide bu ay ilaç kullandım ondan da olabilirmiş ben kanda görmeden asla inanmam

kizlar sükür aradilar ben gidiyorum doktora dua edin bana
hadi bol şans
güzel haberlerle döneceğine eminim ama

kızlar ben wc ye gidiyorumama daha önce çift çigi gördüm test yanlış çıkmıştı bide bu ay ilaç kullandım ondan da olabilirmiş ben kanda görmeden asla inanmam
caım geçen seferkinde o çizgi baya sonra çıkmıştı
ki zaten öyle olunca geçersiz sayılıyor biliyorsun
ilk 5-10 dakikayı dikkate almalıyız

Merhaba Arkadaşlar ;
Evliliğimde neredeyse 4. seneye giriyorum ilk 3 sene istemedik.Ama özel bir korunmada uygulamadık eşim geri çekilme yöntemini uyguladı ki biz bu yöntemi sağlıklı bir yontem olarak bilirdik.Yaklaşık 7 aydır cocugumuz olsun artık dedik ve hızla çalışmalara başladık.7 ay boyunca olmayınca ben inatla HSG testi yaptırmak istedim.BU forum sayesınde okadar cok bilgi edinmişimki en once bu testin yapılması kanaatindeydim.Ve cumartesi günü testi yaptırdım .Doktorum cok iyiydi.Inanılmaz acı cektım cok zor geçti ama değdi...Meğer benim rahmim bu zamana kadar spermle tanışmamış rahim agzı kapalıymış,doktor sonda deniliyor galiba onu takmaya çalışırken farketti, yapışkanlar birikmiş velhasıl bu test esnasında doktor rahım agzını açtı.Sonra radyolog film çekti çekerken tüplere o sıvının nasıl gittiğini izledik herşey yolundaydı tupler acık cıktı.Tek sorunum rahim agzının kapalı olmasıymış.Ve düşünün bu testi çektirmesem bunu hiç bilemeyecek ve cocugum oolmuyor diye yanıp tutuşacaktım.Hepinize tavs,ye ederim.doktor sonuç olarak korunma ilişkiye gir bu ay hamile kalma şansın cok yuksek dedi.
İçimiz cok rahatladı eşimle artık sıfırdan başlıyoruz bu sürece en önemlisi kafamızın rahtalamasıymış.İşyerinde bugun herkes sana bi guzellik gelmiş bile dedi bana:)

Arkadaşlar sormak istediğiniz ne varsa hazırım...Allah en kısa zamanda bizede tattırsın diyorum......

Eklemek istedikleriniz olursa lütfen yazın...

testeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi inşşşşşşşşşşşş ii hberlerlee gel wcdennnnnnnnnnn

buarada hamileyken havuza gitmeyi düşünen sayın arkadaşlarım
gebelikte yüzme tavsiye ediliyor ama kesinlikle havuzda değil denizde
zaten enfeksiyonlara çok açık oluyor bünye
havuzdaki hertürlü mikrobu kapmaya gerek yok
ben normal zamanda bile girmem havuza
hamileyken hayatta girmem

biri bana yardımcı ollrmi

Canimmm soyle olalim esinin yasi buyukmus benimde oyle ben 23 esim 38 yasinda sirf o sebeble istemistim bastan neyse sukur gebeyim sen once hikayeni anlat bizlere bizde yardimci oluruz bildigimiz kadariyla

bnm de eşim sokmuo havuza yüzmek çokkk ii ama tabii havuz evt haklsnz aslnda riskli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…