Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

azracım son regl tarihin kaçtı, ultrasonla bakmadı mı hiç

tekrar tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğinnnnn

Merhaba hatunlar
Gündüz ancak okuyabiliyorum ara ara
Ama yazamiyorum

Hilal canim cok heyecanlandik
Ama her zaman heyecanlanacagiz
Cunku surekli umut var
Ve sen ne hissediyorsan
Biz de onu hissediyoruz
Çıkmayınca birlikte üzüleceğiz
Çıkınca da birlikte sevineceğiz

Dejavu çıbık gel buraya

megim canım yok girmedim öylr ilk anda kötü oldum çünkü baya ümitlenmiştim vardır her işte bi hayır ben bu ay geç yumurtladım belkide geç döllenmedir bakalım bekliycem bikaç gün daha

cnm sorma ya bende heyecanlanmıştım.çıkmadık candan umut kezilmez bekliycez görcez

kızlaaaar hamileyim. ateş değerim hep yüksekti veee test yaptım bugün. sonuç ikinci çizgiyi gördüm. çok mutluyum. Allah isteyen herkese versin.

canımmmmm sağlıkla gelsin meleğin pıt pıtlarınıda duy inşallah
kızlar sonucum çıktı hcg 553, nasıl sizce
çok güzel sonucun canım..tebrik ederim tekrar...
kızlaaaar hamileyim. ateş değerim hep yüksekti veee test yaptım bugün. sonuç ikinci çizgiyi gördüm. çok mutluyum. Allah isteyen herkese versin.

canım ben sana demiştim gebesin diye topikteeee ateşin çok iyiydi çünkü kaçıncı ayındı
tebrik ederim cnm allah tamamıma erdirsin inşallah...

ayy eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. 14 şubatta çok uzak bir tarih. acaba oyalasamda hediye olarak testimi versem. ayyy siz olsanıız napardınız.

hayırlısıyla inşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin canım
şeyi anlamadım kan sonucu derken başka neyi ölçüyorlar canım:44:
çalıma iznin olmayacak mı sen özelde mi çalışıyorsun canım

aysun cnm geçmişte yazdıklarını okudum benim gebelik testimi görmeyi umut etmişsin bende ettim ama kısmet değilmiş cnm

göçmen kuşlarr tebrklerrr cnmm
azracımmm çok sevndmm cnm bnmm sonuc tam da tahmn ettgmiz gibi kanda da guzel bi deger çıkcak inşşş kıyamam ben senn kollarına hırpalamşlar bzim guzel gebişimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…