benim de 24 aralıktı, e şimdi görünmesi gerekmiyor muu artık, bi de niye alttan baktı
canımmmmm sağlıkla gelsin meleğin pıt pıtlarınıda duy inşallah
çok güzel sonucun canım..tebrik ederim tekrar...
canım ben sana demiştim gebesin diye topikteeee ateşin çok iyiydi çünkü kaçıncı ayındı
tebrik ederim cnmallah tamamıma erdirsin inşallah...
kızlaaaar hamileyim. ateş değerim hep yüksekti veee test yaptım bugün. sonuç ikinci çizgiyi gördüm. çok mutluyum. Allah isteyen herkese versin.
ayy eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. 14 şubatta çok uzak bir tarih. acaba oyalasamda hediye olarak testimi versem. ayyy siz olsanıız napardınız.
huzurmm naslsn cnm bnmmMerhaba hatunlar
Gündüz ancak okuyabiliyorum ara ara
Ama yazamiyorum
Hilal canim cok heyecanlandik
Ama her zaman heyecanlanacagiz
Cunku surekli umut var
Ve sen ne hissediyorsan
Biz de onu hissediyoruz
Çıkmayınca birlikte üzüleceğiz
Çıkınca da birlikte sevineceğiz
Dejavu çıbık gel buraya
megim canım yok girmedim öylr ilk anda kötü oldum çünkü baya ümitlenmiştim vardır her işte bi hayır ben bu ay geç yumurtladım belkide geç döllenmedir bakalım bekliycem bikaç gün daha
göçmen kuşlarr tebrklerrr cnmm
azracımmm çok sevndmm cnm bnmm sonuc tam da tahmn ettgmiz gibi kanda da guzel bi deger çıkcak inşşşkıyamam ben senn kollarına hırpalamşlar bzim guzel gebişimizi
insalah cnmmmmm ay hemde birde nasil oldu bitanem ya sisdi ignenin girdigi yerler leblebi gibi oldu elimin üstüne sislik
hayırlısıyla inşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin canım
şeyi anlamadım kan sonucu derken başka neyi ölçüyorlar canım:44:
çalıma iznin olmayacak mı sen özelde mi çalışıyorsun canım
aysun cnm geçmişte yazdıklarını okudum benim gebelik testimi görmeyi umut etmişsin bende ettim ama kısmet değilmiş cnm
Oyle canim benim
Yeter ki sen iyi ol
Hayırlısı olsun
En azından boyle guZel bir olayın
Test sonucunu bekliyoruz
huzurmm naslsn cnm bnmm
geç döllnmeeegeç yumrtladın demek o zaman cıkmayablr evtt valla heveslendk ya sana test yap dedk durduk sen üzülnce içime otrdu resmn uzuldm yaaa:26:toparladgına sevndm hilalimm batasıcalarr yokk umutt varrrrr
gözün aydın canımkizlar doktordan simdi geldim
idrar testi yaptilar tekrardan ondan sonra pozitif cikinca kan aldilar
kan sonuclari haftaya cikicakmis
kan alicam derken heryerim oyuldu damarim cok inceymis kan gelmiyor bir türlü
yarinda is yerinin doktoruna gitmem lazimmis anaokulunda calistigim icin cocuklardan belki virus gecebilir dedi doktor onun icin kan tahlili vermen lazim dedi belki calisma iznin olmayacak dedi
sonra hediyeler verdiler bana cocuk biberonu falan kitaplar birde toksoplazma diye birseyden bahsetti kizlar siz yaptirdiniz mi onun testini?
bende haberler böyle isde 2 hafta sonra gel keseyle kalp atisina bakalim dedi ayin 6 sina randevu aldim
gayet iyi canım gözün aydınkızlar sonucum çıktı hcg 553, nasıl sizce
geç yumurtladıysan çıkmaması çok normal canımmegim canım yok girmedim öylr ilk anda kötü oldum çünkü baya ümitlenmiştim vardır her işte bi hayır ben bu ay geç yumurtladım belkide geç döllenmedir bakalım bekliycem bikaç gün daha
tebrik ederimkızlaaaar hamileyim. ateş değerim hep yüksekti veee test yaptım bugün. sonuç ikinci çizgiyi gördüm. çok mutluyum. Allah isteyen herkese versin.
huzurmm naslsn cnm bnmm
geç döllnmeeegeç yumrtladın demek o zaman cıkmayablr evtt valla heveslendk ya sana test yap dedk durduk sen üzülnce içime otrdu resmn uzuldm yaaa:26:toparladgına sevndm hilalimm batasıcalarr yokk umutt varrrrr
hilal sen ne zaman yumurtladın canım test kullanmışmıydın...acaba geç mi yumurtladın...:44:
gözün aydın canım
pozitif olcağını biliyorduk zaten
toksoplazmayı sormuşsun
evet o testi biz de yaptırdık
çiğ etten uzak durman gerek, bir de kedi dışkısından bulaşıyor, yeşillikleri falan da iyice yıkamalısın
damarının ince olmasına üzüldüm, çünkü daha çok kan vermen gerekecek
gayet iyi canım gözün aydın
henüz görünmez, ama 3-5 gün içinde gidebilirsin kese görmeye
daha erken de görünür de garanti olsun diye 3-5dedim
teşekkür ederim canım, dr a cuma günü gidicem, tahlil yaptırdığım yer, dr a gitmeden önce perşembe gel bi tahlil daha yapalım dedi.
evt cnm çok haklısın bakalım inş.
duygucum yapma neden üzüldün bende başkasının öyle ovucanını görsem test yap yap derdim.iyiyim yaa kendimdeyim
teşekkür ederim canım, dr a cuma günü gidicem, tahlil yaptırdığım yer, dr a gitmeden önce perşembe gel bi tahlil daha yapalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?