teşekkür ederim kızlar. Ya ilda az önce dedi sen yumurtlamadanmı hamile kaldın dedi de ondan bende garip bişeymi var dediydim
ismi çok güzel ferdam bnm yeğenimin ismide kuzey o da 8 aylık daha
canım o hissettiğimiz kalp atışı sanki bizim kalp atışımız gibi geliyor o yüzden güvenmiyorum ona
oynasın yaa niye oynamıyorrrr
çok normal canım
benim 9 gün kadar önden gidiyor
evet canım regl geçsin bakalım bi
kivi yiyim evet
korkuyorum ya şimdi de oynamazsaaa
Kiz benimki 2 hafta onden gidiyo hemen hemen ilk cikan tahmini dogum tarihi 20 haziran en son cikan 8 haziran takilma sen hep onden gider isallahh kocamannn oluverir de
çok güzellerinşallah kızın da olurda elif koyarsınız canım.
Kız olursa sudenaz erkek olursa çınar olcak, biz daha çıkdığımız dönemlerde bu isimleri koymuştuk.
ben netten baktim simdi 7+1 diyo senin gayet iyi tam gununde
evet şimal gercekten degisik ama kizimmm olmuyo oglummm geliyo alperen ve kuzey arasindayim bende
Hayirrr bizim kalbimiz karnimizdami atiyo kizzz gebelik.orgda okumustum bende elimi koyuyorum atisini hissediyorumm dene sen kivide ye
maşallah yeğenine
ben de seviyorum canım kuzey adını
bikaç alternatif daha vardı aklımda ama eşim beğenmedi
ikimizin ortak beğendiği isim olduğundan kuzeye karar verdik
herkese merhabaaaa
Ferdacım korkma kuzummm uyuyordur paşannn..
Aysunum güle güle gidip hayırlı haberlerle dönün inşallah.Gündaşım testin bozuktur kuzum üzülme tek çizgi bile çıkmamış ki inşallah vardır bebik bozma moralinii...
Duyguş küstün mü bana :26::26:Gece okeye dalmışım deli gibiii
pufym rüyan hayır olsun inşallahhh
Hilalcimm üzülmee sakın ovucanda kaçgündür kıpkırmızı çizgi çıkıyor Ferdanında öyleydi ...Gebelik testinde 2.çizgi çok silik çıkmıştı
ben herşeyini aldım görsen
dolabı doldu yani öyle söyleyim
deli miyim neyim
haziranda doğacaklar ama doğduklarında zaten çok kısa kollu giyebilirler mi bilmiyorum
uzun kollu zıbın aldım yeni doğan tek onu giydiririm
kısa kollu da var gerçi karışık
kısa kollular çıkınca 3 aylık tişörtler alcam oğluşuma
kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım demiştim az önce.1 gün gecikti şmdi test yaptım.2.çizgi çok silik çıktı hamilemiyim ben şimdiii
Eki Görüntüle 330374
Kızlar biz geldik, sıpan kendini kesenin ucuna sıkıştırmışBen göremedim ama doktor kalp atımını gördük. 5+6 çıktık ultrasonda.
yukarda yazıyo canımBen o kadar umutsuzdumki pek dikkat etmedim ama göğüslerim çok acıyo ve şişdi ayrıca uyku hali ve sürekli açlık vardı
İnşallah yaza denk gelcek allah kısmet ederse bol bol yüzerek doğumumu kolaylaştırmak istiyorum
canım pazar günü doktora gittiğimizde 6+5 dik. Karından ultrason yapıldı ve 6+5 çıktı. Bebek daha ilerde gözükürmüş zaten çoğu zaman. Mesela utopyanında öyle ilerdeymiş. Ayrıca benim sat 5 aralıkdı
kaldı sanırım onlarda benim arkadaşlarım galibarüyan çok güzel ildam hayırlara vesile olsun inşallah
ayrıca böyle arkadaşlar varmı hala ya ne güzel
ööle deme bak herkesin Allahın izniyle geliyo bebişleriiiaynene öyle oldu bu yeni yıl herkese bebek getirdi ne güzelbende bu yıl içinde gebe kaldım kaldım yoksa bundan sonra benden hiiiiiiiiç birşey olmaz
ohh süper valla çok sevindim senin adınaKizlarrrr bu arada kocamin isi en gec 1 ay icinde olacakkk galiba cok sevincliyim kurtuluyorummm terminatorlerin hepsinden
Dün doktora gtiim kızlar
bebişimin cinseyiti kız
parmağını emiyodu zilli böcek
4 lü tarama testimizi verdik hftya alıcaz inşllah bir sorun çıkmaz
bana isim bulunnnn nütfeennnnn
umutege test yapmışsın sen de
ama ben testin bozuk olduğunu düşünüyorum
çünkü ilk çizgi hemen çıkmalıydı
bekleyelim bakalım inşallah gelmeyecek
bu arada sivatandan haber yok hala
merakla bekliyorum sivatan seni
kız ne çok kuzey var bu yılbizim oğlumuz sağlıkla doğarsa inşallah ismi kuzey olacak
kız olsaydı elif koyacaktık
ama derin ismini de beğeniyorum
yukarda kaldı yazım canımteşekkür ederim kızlar. Ya ilda az önce dedi sen yumurtlamadanmı hamile kaldın dedi de ondan bende garip bişeymi var dediydim
evet silik çıktıysa büyük ihtimalle... inşallah hamilesindir..resim atamaz mısın testi??
gözün aydın canımkızlar dün adet olmam lazımdı olmadım demiştim az önce.1 gün gecikti şmdi test yaptım.2.çizgi çok silik çıktı hamilemiyim ben şimdiii
acayip sevimli oluyolar yasağol cnm bnm..
ben onu kuzişkooo
kuzi kuzi
diye seviyorum pamuk gibi bir görsen..seninkide öyle olur inşallahhhh
valla hareketlenince de bu dert var
sürekli hissetmek istiyor insan
haklısın canım kuruntu ediyorumdur inşallah
hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?