Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teşekkür ederim kızlar. Ya ilda az önce dedi sen yumurtlamadanmı hamile kaldın dedi de ondan bende garip bişeymi var dediydim

Kiz benimki 2 hafta onden gidiyo hemen hemen ilk cikan tahmini dogum tarihi 20 haziran en son cikan 8 haziran takilma sen hep onden gider isallahh kocamannn oluverir de

Hayirrr bizim kalbimiz karnimizdami atiyo kizzz gebelik.orgda okumustum bende elimi koyuyorum atisini hissediyorumm dene sen kivide ye

çok güzeller inşallah kızın da olurda elif koyarsınız canım.

Kız olursa sudenaz erkek olursa çınar olcak, biz daha çıkdığımız dönemlerde bu isimleri koymuştuk.

sağolasın canım
2.yi düşünür müyüm bilmiyorum
allah bunu sağ salim kucağımıza versin de
hem de doğumu bi göreyim bakalım nasılmış
acayip korkuyorum doğumdan :18::18:

sizin isimler de çok hoş canım
sağlıklı olsunlar da isim kolay

herkese merhabaaaa

Ferdacım korkma kuzummm uyuyordur paşannn..
Aysunum güle güle gidip hayırlı haberlerle dönün inşallah.Gündaşım testin bozuktur kuzum üzülme tek çizgi bile çıkmamış ki inşallah vardır bebik bozma moralinii...
Duyguş küstün mü bana :26::26:Gece okeye dalmışım deli gibiii
pufym rüyan hayır olsun inşallahhh

Hilalcimm üzülmee sakın ovucanda kaçgündür kıpkırmızı çizgi çıkıyor Ferdanında öyleydi ...Gebelik testinde 2.çizgi çok silik çıkmıştı

kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım demiştim az önce.1 gün gecikti şmdi test yaptım.2.çizgi çok silik çıktı hamilemiyim ben şimdiii

maşallah yeğenine
ben de seviyorum canım kuzey adını
bikaç alternatif daha vardı aklımda ama eşim beğenmedi
ikimizin ortak beğendiği isim olduğundan kuzeye karar verdik

sağol cnm bnm..
ben onu kuzişkooo

kuzi kuzi

diye seviyorum pamuk gibi bir görsen..seninkide öyle olur inşallahhhh

valla hareketlenince de bu dert var
sürekli hissetmek istiyor insan
haklısın canım kuruntu ediyorumdur inşallah

hoşgeldin bu arada

cok ince almak lazimmis yaz bebekleri icin simdilik bulamadim bahara alicam odasinida tasininca baslicam parca parca alicam takim istemiyorum cunku 6 yasindan sonra degistiririz ben mont aldim kirmizi lacivet karisik en cok onu giyecegi gunu bekliyorummm 1 karis resmennn cok tatli :))

kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım demiştim az önce.1 gün gecikti şmdi test yaptım.2.çizgi çok silik çıktı hamilemiyim ben şimdiii

evet silik çıktıysa büyük ihtimalle... inşallah hamilesindir..resim atamaz mısın testi??

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 330374
Kızlar biz geldik, sıpan kendini kesenin ucuna sıkıştırmış Ben göremedim ama doktor kalp atımını gördük. 5+6 çıktık ultrasonda.

kız işte bundan bahsediyorum .yoksa seni niye korkutayım allahh alahh
aynı gün gittikya dr a benim 6+3 çıkmıştı boyada 6mm
dün bian değiştirince şaşırdım .bak ilda korkuttu demişsin ta hangi sayfalara gittim bunu bulmak için

yukarda yazıyo canım
rüyan çok güzel ildam hayırlara vesile olsun inşallah
ayrıca böyle arkadaşlar varmı hala ya ne güzel
kaldı sanırım onlarda benim arkadaşlarım galiba
süperlerdi ya kocalarından izin alıp toplanıp gelmişler benimkini de yan komşu olan arkadaşına gönderdik temizlik bitene kadar

aynene öyle oldu bu yeni yıl herkese bebek getirdi ne güzel bende bu yıl içinde gebe kaldım kaldım yoksa bundan sonra benden hiiiiiiiiç birşey olmaz
ööle deme bak herkesin Allahın izniyle geliyo bebişleriii
seninkide gelecek inşallahhh
Kizlarrrr bu arada kocamin isi en gec 1 ay icinde olacakkk galiba cok sevincliyim kurtuluyorummm terminatorlerin hepsinden
ohh süper valla çok sevindim senin adına
onlara yakın oturulmaz bee böööğ
bize de izmirden teklif geldi reddettik ama 2 gündür hala konuşuyoruz hata mı ettik diye
dedim konuş yine sen gidersin bende ananeme giderim doğuma kadar diye
bilmiyorum yani ist dan nefret ediyorum burada bebek yetiştirmek yaşamak insan dığasına aykırı valla
hem izmiri çok seviyporuz bizzz

Dün doktora gtiim kızlar
bebişimin cinseyiti kız
parmağını emiyodu zilli böcek
4 lü tarama testimizi verdik hftya alıcaz inşllah bir sorun çıkmaz
bana isim bulunnnn nütfeennnnn
maşallahh kızına
tebrkler canım
bi kadının ilk bebeği kız ise o kadın bereketli denir anadoluda
sağlıklı salih bir bebk olur inşallah

merhaba canım bebişin uyuyordur pan,ik yapma
geçmişe bakamamıştım umutege test mi yaptı ?

bizim oğlumuz sağlıkla doğarsa inşallah ismi kuzey olacak
kız olsaydı elif koyacaktık
ama derin ismini de beğeniyorum
kız ne çok kuzey var bu yıl
çevrem kuzey dolu
ama ebcet hesabınada bakın derim kızlar isimler önemli insan hayatında
özellikle sesli harfle biten isimler konulmalıymış çocuklara haberiniz olsun netten bakabilirsiniz bu konu hakkında çok yazı var
s harfiye başlayan isimleri de pek koymayın derler zor çocuk olurlarmış,daha dolu şey yazıyo ama aklımda değil
teşekkür ederim kızlar. Ya ilda az önce dedi sen yumurtlamadanmı hamile kaldın dedi de ondan bende garip bişeymi var dediydim
yukarda kaldı yazım canım

gözün aydın canım
öyle görünüyorsun
kan tahlili yaptır istersen kesinleşsin

sağol cnm bnm..
ben onu kuzişkooo

kuzi kuzi

diye seviyorum pamuk gibi bir görsen..seninkide öyle olur inşallahhhh
acayip sevimli oluyolar ya
benim de yeğenim var
şimdi amerikadalar çok özledimmm
süper bişey o da yaa

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum çarşı pazar gezicez kızlarla buluşup beni bekliyorlar
öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…