Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım haziranda doğacaklar
izmir için değil ama ankara çok da sıcak olmaz
o yüzden çok ince şeyler düşünmüyorum ben
temmuz ağustosta inceltirim
onun için çıtçıtlı badiler ve uzun kollu sweatler var bikaç tane
ama kısa kollular çıkınca onlardan da alıcam bikaç tane

bu arada ilda benim etrafımda hiç kuzey yokk
hatta eşim diyoki çok mu bulunmaz bi isim koyuyoruz ben hiç kuzey diye birini tanımıyorum diyo

Ya ilda baktim bulamadim ebcedle isim koymayi aklima takildi he bu arada sen bebegin battaniyesini kaldirinca ne gordun meraklandim

buyrun size 19+1lik göbeğim
gamze göbeğini ekleme sakın göbeğinin altında ezilmek istemiyorum

Son düzenleme:

Haklisin ankara o kadar sicak olmaz ama bizim burasi kavrulmustu gecen sene bizim buralardada ne alperen var ne kuzey simdi ckraker yedim depikledi velet seninkide kivi istiyo herhalde :)

buyrun size 19+1lik göbeğim
gamze göbeğini ekleme sakın göbeğinin altında ezilmek istemiyorum

Eki Görüntüle 332433

13 haftalıkdı sen eklediğinde hala aynı anam senin göbek maşallah minnacık ama içi dolu turşucuk giib
Benim annemde nerdeyse düz karınlıymış, doğuma gittiğinde hademe refakatçı diye kovmuş annemi

Haklisin ankara o kadar sicak olmaz ama bizim burasi kavrulmustu gecen sene bizim buralardada ne alperen var ne kuzey simdi ckraker yedim depikledi velet seninkide kivi istiyo herhalde :)

alacam ona kivi yediricem kuzuma
dün de pek hareketli değildi nedense
neyse iyisir yaaa endişe etmek istemiyorum

valla kuzum kimse inanmıyor hamile olduğuma
hele 5 aya giricez diyince şok oluyolar
yapı meselesi demekki çıkmadı henüz
ama belki dönüşüm muhteşem olur kocaman olur sonradan

he o karnın içinde iki abimde 4,5 kilo doğmuş. Annemin bendeyken göbeği çıkmış sadece bende 4,250 gr doğmuşum

valla kuzum kimse inanmıyor hamile olduğuma
hele 5 aya giricez diyince şok oluyolar
yapı meselesi demekki çıkmadı henüz
ama belki dönüşüm muhteşem olur kocaman olur sonradan

anammmmmmmmmmm minicik kızz göbüşün Allahım sonuna kadar sağlıklı devam etmeni nasip etsin tatlım ama derlerki karnı küçük olanlar için ki bebek içerde saklı ne kadar doğru bilemiyorum ama sen bol bol vitamin al kuzucum emiii

maşallah valla
ben zaten 3,5tan çok derlerse direk sezeryana girmeyi planlıyorum

annem bide 15 yaşında yapmış doğum 20 den fazla dikişi varmış. ama annemin dediğine göre yaşı küçük olduğu vücut gelişmediği için yırtılmış ama kötü olsaydı peşine 2 tane daha doğurmazdım dedi

amin canım amin
sizlere de nasip etsin yüce Allahım
sanırım karın içi boşluğun çok olmasıyla alakalı
yeri çokmuş falan derler işte ne bileyim
gebelk öncesi dümdüzdü karnım işte ancak çıktı heralde
vitamin hapı da alıyorum canım, ayrıca meyve de yiyorum hergün
sağolasın

ben o kadar cesur değilim

aminnn canımm sağolasın inşl bizlerde yaşarız bir an önce ama benim şimidilik gebe kalmama engelim var bakalım tedavi olsun bakalım sen zayıfmışşın zaten gülüm o yüzden hamilelik daha bir başka yakışır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…