- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
kızlar derslere iyi çalışın bakalım kaytarmak yok
heheyyyyy bence yarın sabaha 1020 lerdeyizz..megim pcim geldi artıkın öğlenleride girebilicimmmm..
kızlarr birileri face msn mi dedi. ay bende eklemek istiorum. konuştuğum kişileri acaip merak ediyorummm banada özelden atarsanız eklerimmm
süper oldu bu birsummm:92::92::92:
kızlarr birileri face msn mi dedi. ay bende eklemek istiorum. konuştuğum kişileri acaip merak ediyorummm banada özelden atarsanız eklerimmm
bencede bebikimmm..dayanamadı aşkkuşum masaüstü şimdilik göbeğime alıyrum onun laptop unu kızıyor masüstü almış o da..bebek olmuyor onda diyorrr
ne yapam idare edicem artıkkk
Alyacım özelinde...
Birsum valla hayatım ya hiç yapasım yok hee off ne zor iş beaa ya erkenden gelse evcazına olcek de geçe kalınca bende pil bitiyiii
Bu arada anam da trakyalıdır hee
valla benimde kapalımı bilmiyoum canım şimdi bakıcam kapalımı atıcam.10 dk sonra :)))canım bende yazarım ama face kapalı aramalara sen atarsın ben eklerim seni
ALYA canım özel mesaj atamadım henüz 10 dk dolmadı çünki
buradan yazayım dedim face yok malesef
hayırlı olsun tatlım güle güle kullan. bende laptop göbişimde takılıyorummm
valla benimde kapalımı bilmiyoum canım şimdi bakıcam kapalımı atıcam.10 dk sonra :)))
aynen bende 10 dk engeline takıldım şimdii :))) tamam canımmm
demet nasıl bi resim var canım bilemedim hangisisin
sağol tatlım...bebişin odasına kurduk bilgisayarı..o gelince ne yapcez acep ama o zamana kadar laptop olur heral yaa...o gelmeden kurulduk odasına garibiminnn
anım kum saati yazar adımın yanında bir de mavili gibi bir tek bayan resmi uzun saçlı olandan hani
Birasum cnm şimdi kalkiiim himen süslenmiim direk ben çıkim karşısına
kikikikiki
:)) aynen benimde bebek odası çalışma odası. hemde misafir yatak odası:))) eşimin pc orda masaüstü ki kendisi hep pc başında olur evde çalışır. evlenmeden önceki genç odası var bide. komodinler yatak şifonyer falan birde benim oyuncak bebeklerim :)) bebek gelince orayı bozucaz artık napimmm gelsinde bozarız salonu bile bozarım vallaaa
ekledim canım :)) bu arada bugün iki takım iç çamşırı aldım bayıldım renklerine biri siyah beyaz pembe biri kırmızı :))) şu regl bitsindeeee denicimm hemennnbu arada biz başladık yine eşref saati geldiii herhalll
eklesenize kızım beni
anım kum saati yazar adımın yanında bir de mavili gibi bir tek bayan resmi uzun saçlı olandan hani
Birasum cnm şimdi kalkiiim himen süslenmiim direk ben çıkim karşısına
kikikikiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?