Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bugün kayınvalidemde öle diyor yaa.ortalıkta böle süs müs kalmayacak diyor..sanırım haklıda.görümcemin oğlu geliyor evdeki herşey kalkıyor bizimm.aman olsun yaaa yeterki olsun larda ben razıyım onaaaa

kötü haber tellallığımı yapayım hemen..evet kayınvaliden çok haklı..hele ilk zamanlar ne süsü püsü :)) yüzünü yıkamaya vaktiniz olmayacak..ayakta uyuyacaksınız tabiri caizse...2 saatte bir en az 15 dakika emzirilip beslenmesi ve alt alınması gereken bebişleriniz olunca :) ki anne memesinden ayrılmayan da çok...45 dakka falan emenler var...

Son düzenleme:

sorumlulukları çok fazla biliyorum cnm ama değer yaaa..onun bir gülüşüne herşey değerrr

ev süsünden bahsetmişisn..ben kişisel süs anladım..ikisi de aynı zaten..ikisi de zorlaşıyor bebeiş sonrası...

neyse herkese iyi geceler...

AlminaCinar.. bir derdim var başlığı altında açılan konulara yaptığım yorumları sürekli olarak beğenen çok arkadaş var.Fikirlerimiz aynı sanırım..

Sende bunlardan birisin teşekkür ederim

Diyordum nereden tanıdık geliyor bu nick bana..

Şimdi gördüm online forumdan buraya yazdığını..

Buraya girmiyorum artık.Girmeyede niyetli değildim..

Ama birkaçgün yazmıştım burada sanırım buradan tanışıyoruz..

Herneyse dediğim sebepten dolayı girip sana bir selam vermek istedim..İyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…