bebemmm kociş msn yüklüyor yüklesin hemen eklicemm aşkitoommmm
:)) aynen benimde bebek odası çalışma odası. hemde misafir yatak odası:))) eşimin pc orda masaüstü ki kendisi hep pc başında olur evde çalışır. evlenmeden önceki genç odası var bide. komodinler yatak şifonyer falan birde benim oyuncak bebeklerim :)) bebek gelince orayı bozucaz artık napimmm gelsinde bozarız salonu bile bozarım vallaaa
ekledim canım :)) bu arada bugün iki takım iç çamşırı aldım bayıldım renklerine biri siyah beyaz pembe biri kırmızı :))) şu regl bitsindeeee denicimm hemennnbu arada biz başladık yine eşref saati geldiii herhalll
ben seni ekledim,kabul et balumm
bugün kayınvalidemde öle diyor yaa.ortalıkta böle süs müs kalmayacak diyor..sanırım haklıda.görümcemin oğlu geliyor evdeki herşey kalkıyor bizimm.aman olsun yaaa yeterki olsun larda ben razıyım onaaaa
kötü haber tellallığımı yapayım hemen..evet kayınvaliden çok haklı..hele ilk zamanlar ne süsü püsü :)) yüzünü yıkamaya vaktiniz olmayacak..ayakta uyuyacaksınız tabiri caizse...2 saatte bir en az 15 dakika emzirilip beslenmesi ve alt alınması gereken bebişleriniz olunca :)
ben seni ekledim,kabul et balumm
sorumlulukları çok fazla biliyorum cnm ama değer yaaa..onun bir gülüşüne herşey değerrr
neyse herkese iyi geceler...
ben geldim ay ayyy benide ekleyinn benideeee
meg hamileyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?