Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tatlım avm lerde var hep. carreofur da falan. bi baka belki nettede vardır.

ne saçmalık cahiliyete bak ya. ben olsam bende kızardım ne münasebet ya ne demek saklamak. ayıp valla bide dalga geçiyo hee allah herkesin gönlüne göre versin.

miyabaaaa yenidenn

kocam mesaideydi,şimdi yoldaymış geliyo..
bütün gün burdaydım,az evi topliim didimdi..
her an çıkabilirim ama gelcem gene..

sizi seviyorummmm

megim hoşgeldin kuzucummmm geçtinmi evine

Canım işte topuklu giydiğimi söylüyorum ya ben de..aman uzunum topuklu giymeyeyim diye kompleksim yok..sadece 10 cm ve üstü civarı topuklu sevmiyorum..daha da uzun gösterdiğimden değil,giyince yürümekte zorlandığımdan...ayağıma ve zevkime göre bulabilsem hiç kaçırmadan alıcam :)

selam kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben bugün progesteron testi ve prolaktin testi yaptırdım.progesteron 19.6 çıktı şimdi bu ne anlama geliyor.ve prolaktinim 66.22 çıktı doktor dostineks verdi.betahcg yaptı sonuç 0.1 bebek yok dedi ama adetime 1 hafta var kesin sonuçmudur sizce?

aynen aradı az önce bişey istiyonmu diye yoookkkk gel hadi diyom gülüyo yok gelmicem diyo nereye gidicek garibim tabe eve gelcek ama ben sabırsız halime...halvet varrrrr aydeeeeeee

hee bende dedim yorgun morgun deelsin dimi bakkk,oğa göreee

allaaaammmm yımırtamlan birabir kaffam da çatladuuuuu

bu ay boş geçerse,ben şu yımırtlama takibi şaapan testlerden alem bari yaa :26:
aslında bi doktora da görünmemiz lazım sanki..
bööle el yordamıyla nereye kadar dimi :82:

merhaba kızlarr

megim dr için bence 5 ay bekle 6. ayda boş geçerse gidersin dr a
ilk defa bebek isteyenler ilk 6 ay içinde gebe kalabiliyor ben kimi duysam ya birinci ayında yada 5. ayında hamile kalıyor yada bizim gibi hiç kalamıyor

anladımm caaaanımmmm....ama zaten günlük hayatta 10 cmde zor olur cnmcım...arow var polarisinkilerde hem estetik ve çok rahat ben 2sinide rahatlıkla giyiyorum cnm netten bak modellerine beğendiğin olursa gidip denrsin

alllammm alıntı edemiyoruuummmm

evimdeyim alyacanım..
miyaba miyaba herkeslereeeee

ben 27 yaşındayım.. 27 bıççık..

alminaçınarım,doğurganlık yaşı kaça kadar oluyo peki?
yani menapoza kadar yolu var mı bu işin?
ne biliim merak işte..

hayatım ben 38 yaşındayım..
28 gösteriyormuşum..(bunu söylemek hoşuma gidiyor :))

eğer doğal yollarla hamilelik düşünüyorsan menapoza kadar yolu var..herkesin menapoz yaşı farklı..erken menapoz gören de var..50 sinde menapoz gören de...eğer tedaviyle hamilelik düşünüyorsanız,sizden elde edilen embriyo ile menapozda dahi olsanız rahminize transfer edildiğinde hamile kalabiliyorsunuz...

embriyolar dondurulabiliyor..istediğiniz zaman rahminize transfer edilebiliyor...

Son düzenleme:
kıslar benimki geldiiiii
ben kaçar öptüm hepicinizi tek tek
ama çok yorgunnnnmuş yaaaaaa

Son düzenleme:

tşekkürler canımm
e maşallah sana o zaman

hepimisss çıttırııssssss

bu ay boş geçerse,ben şu yımırtlama takibi şaapan testlerden alem bari yaa :26:
aslında bi doktora da görünmemiz lazım sanki..
bööle el yordamıyla nereye kadar dimi :82:

ben 27 yaşındayım.. 27 bıççık..

alminaçınarım,doğurganlık yaşı kaça kadar oluyo peki?
yani menapoza kadar yolu var mı bu işin?
ne biliim merak işte..

bende 28 yaşındayım. ay ne olcak ablam 37 yaşında yeni doğum yaptı. üst kat komşusu 42 yaşında yeni doğurdu oda. menapoza kadar yolu var :)))

Birsum cnm özelinde...

Ya başım ağrıyuu adam gelecek halvete bende baş ağrısı başladı iyi mi :2:

deme şööle yaa bebeeemm pisiiimm
sende doğurucan çatır çatırr gör bak

yumurtlaman kaliteli...değerlerin sanki hamile gibi bir izlenim yaratmış..çünkü hamilelikte progesteron artar..adet gününde testi tekrarla istersen....

bende 28 yaşındayım. ay ne olcak ablam 37 yaşında yeni doğum yaptı. üst kat komşusu 42 yaşında yeni doğurdu oda. menapoza kadar yolu var :)))

ohhh şööleee rahatlayalım yahuuuuu,daha çooookkk zamanımızz vaaarrr olleyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…