Saol alyacım. Valla şeffaf değil bariz beyaz ama anlamadım bende.
üşütmüşsündür belki. ama benimde arada sırada oluyor adet sonrasında
Hmm yumurta çatladıktan sonra mı döllenme oluyordu kız valla cahil kaldım hee
Canım oldukça uzun bir hatunum ama şimdiye dek hiç babet giymedim..ayak şeklimi beğenirim normalde ..ama taraklı olunca bulmak çok zor oluyor.. hani şu uvu sivri üçgen gibi ayakkabılar var ya..hiç rahat etmiyorum onlarda..oval burunlular daha rahat oluyor..şimdi alışveriş yappmak da tek başıma pek çıkamadığım için lüks benim için..nette arada bakıyorum ama estetik olarak haa şu diyebileceğim ayakkkabı yok..annemin bekarlığımda aldığı tüm spor,fantazi vs her tür ayakkabıyı sağa sola dağıttım..neymiş efendim giydikçe açılırmış..hiç te açılmıyor..şöyle çok hafif topiklu özel zamanlarda giyebileceğim siyah ayakkabıya ihtiyacım var...eskişehire gittiğimiz bir zaman bulabildiğim ilk numarası uygun ayakkabıyı aldım..aman yarabbi öyle yüksek topuğu var ki..tam rus oldum yani..10 cm den fazla topuğu vardı..çok zorlandım yürürken..eşimi de geçtim tabi
bende çok topuk giyemem boyum 1.75 :)) ama geçenlerde ucu açık fındık topuk ayakkabı aldım iki tane beyaz ve gri sevdim onları hem rahat hem şık
flo nerde canım ?? nette sitesi var mı acep..araştırayım...
benimde eltim 2.ye hamileydi benden saklamışlar ben 4 aylıkken tesadüf birinin ağzından kaçırmasıyla öğrenmiştim
o kadar kızmıştım ki neden saklıyonuz kıskancam da nazarmı değdircem demiştim
bide o eltimin benimle dalga geçtiğini öğrenmiştim hıhhh benim 4 yılda 3.hamileliğim o isytiyo ama olmuyo demiş(onun ilki dışgebelikti)
ama geçti napalım oluyo bunlar istemesekte
miyabaaaa yenidenn
kocam mesaideydi,şimdi yoldaymış geliyo..
bütün gün burdaydım,az evi topliim didimdi..
her an çıkabilirim ama gelcem gene..
sizi seviyorummmm
cnm bnm anneminde taraklı ayakları ama çoğunlukla spor ve babet giyiyor.ancak düğünlerde falan topuklu giyiyor..ama cnm ya kadınıda topuklu gösterir yani.ben bayılıyorum topuklya..kendimde kapalı bir bayanım ama eşim istemiyor topuklu spor seviyor o da..bence hafifte olsa topuklu giyyy
aynen aradı az önce bişey istiyonmu diye yoookkkk gel hadi diyom gülüyo yok gelmicem diyo nereye gidicek garibim tabe eve gelcek ama ben sabırsız halime...halvet varrrrr aydeeeeeee
bu ay boş geçerse,ben şu yımırtlama takibi şaapan testlerden alem bari yaa :26:
aslında bi doktora da görünmemiz lazım sanki..
bööle el yordamıyla nereye kadar dimi :82:
Canım işte topuklu giydiğimi söylüyorum ya ben de..aman uzunum topuklu giymeyeyim diye kompleksim yok..sadece 10 cm ve üstü civarı topuklu sevmiyorum..daha da uzun gösterdiğimden değil,giyince yürümekte zorlandığımdan...ayağıma ve zevkime göre bulabilsem hiç kaçırmadan alıcam :)
ben 27 yaşındayım.. 27 bıççık..
alminaçınarım,doğurganlık yaşı kaça kadar oluyo peki?
yani menapoza kadar yolu var mı bu işin?
ne biliim merak işte..
hayatım ben 38 yaşındayım..
28 gösteriyormuşum..(bunu söylemek hoşuma gidiyor :))
eğer doğal yollarla hamilelik düşünüyorsan menapoza kadar yolu var..herkesin menapoz yaşı farklı..erken menapoz gören de var..50 sinde menapoz gören de...eğer tedaviyle hamilelik düşünüyorsanız,sizden elde edilen embriyo ile menapozda dahi olsanız rahminize transfer edildiğinde hamile kalabiliyorsunuz...
embriyolar dondurulabiliyor..istediğiniz zaman rahminize transfer edilebiliyor...
bu ay boş geçerse,ben şu yımırtlama takibi şaapan testlerden alem bari yaa :26:
aslında bi doktora da görünmemiz lazım sanki..
bööle el yordamıyla nereye kadar dimi :82:
ben 27 yaşındayım.. 27 bıççık..
alminaçınarım,doğurganlık yaşı kaça kadar oluyo peki?
yani menapoza kadar yolu var mı bu işin?
ne biliim merak işte..
merhaba kızlarr
megim dr için bence 5 ay bekle 6. ayda boş geçerse gidersin dr a
ilk defa bebek isteyenler ilk 6 ay içinde gebe kalabiliyor ben kimi duysam ya birinci ayında yada 5. ayında hamile kalıyor yada bizim gibi hiç kalamıyor
selam kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben bugün progesteron testi ve prolaktin testi yaptırdım.progesteron 19.6 çıktı şimdi bu ne anlama geliyor.ve prolaktinim 66.22 çıktı doktor dostineks verdi.betahcg yaptı sonuç 0.1 bebek yok dedi ama adetime 1 hafta var kesin sonuçmudur sizce?
bende 28 yaşındayım. ay ne olcak ablam 37 yaşında yeni doğum yaptı. üst kat komşusu 42 yaşında yeni doğurdu oda. menapoza kadar yolu var :)))
bende 28 yaşındayım. ay ne olcak ablam 37 yaşında yeni doğum yaptı. üst kat komşusu 42 yaşında yeni doğurdu oda. menapoza kadar yolu var :)))
deme şööle yaa bebeeemm pisiiimm
sende doğurucan çatır çatırr gör bak
Birsum cnm özelinde...
Ya başım ağrıyuu adam gelecek halvete bende baş ağrısı başladı iyi mi :2:
kıslar benimki geldiiiii
ben kaçar öptüm hepicinizi tek tek
ama çok yorgunnnnmuş yaaaaaa
öylemi dersinayy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?