Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar bende geldimmm ben şu ovulasyon testlerini sorucaktım nasıl bir şey reçetesiz mi satılıyor kullanımı fln nasıl?teşekkürler şimdiden

selam bat 6 temmuzum hilalcim

listedesin zaten..

henüz bilmiyorum konu hakkında bir bilgi ben..
ama araştırırım..
fakat reçetesiz satıldıklarını düşünüyorum..
gebelik testleri gibi yani..

bilen arkadaşlarım yazabilir mi?

selam kzılar ben geldim
pcim düzelmiş gibi duruyor.inş bi daha cozutmaz
ovulasyon testleri recetesiz satılıyo
ama fiyatları biraz pahalı

tecrübeli arkadaşlar sizden yardım bekliyoruz lütfen bilgisi olanlar yazsın ovulasyon tetsleri hakkında bildilklerini

kkda okumuştum 100 civarı olanlar varmış sanırım
ama netten şimdi baktım 40tl olan da var
kendim hiç almadığım için bi şey diyemeyeceğim
ben ateş ölçme yöntemıne başladım bu ay
bakalım ne olacak

20 ile 40 arasıysa ben de alabılırım
ama kkda 100tllık olanların içinde 30tane test varmış öle diyorlardı
dediğim gibi ben hiç kullanmadığım için tam bi şey diyemiyorum
meg...nasıılsın...yarın test yapacak mısın
bi değişme var mı bakam

kızlar aramızda tedavi olan var mı

beN TAM TEDAVİ SAYILAMZ AMA GİDİYORUM DOKTORA YANİ BEN İKİ BUÇUK AY ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM KÜRTAJ OLDUM BU AY DOKTORA GİTTİM RAHİM FİLMİ İSTEDİ BENDE DÜN ÇEKİNDİM AMA DAHA DOKTORUMA GÖSTERMEDİM AMA ÇEKEN DOKTOR TEMİZ DEDİ BAKALIM GÖSTERİNCE NE DİYCEK

inşallah canım bi şey çıkmaz bende 6 ay önce kütraj olmuştum doktorum bu ay gittiğimde polip oluşmuş dedi korktum başka özel bi doktora daha göründüm polip olduğunu söylemedim muayeneden sonra söyledim bu doktor polip yok dedi anladığım kadarıyla yumurtalığın biraz az çalışıyor dedi tahlil istedi hangisine inananayım bilmiyorum(( yumurtalıkların çalışması için yapabileceğim bi şeyler var bitkisel filan bilgisi olan bana lütfennnnn bilgi versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…