Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ESENS Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin çooooooooooooooooook sevindim
Bu topik gerçekten uğurlu geldi hamişler artıyor ne güzel

Selam gece Kuşları sizi nabıyosunuz baqim siz bende geldim:) Kocam devirdi dötünü yatıyo tv izliyo halveti bekliyo Zaten bi çocuk olsun 3 ay dokundurmucam

iyilik hoşgeldin sen napıyosun kızım kalksana bu saatten sonra halvetmi olurr uyursun valla halvet esnasındaaa

ya işte bööle diyolar hep gibeğ kalanlar..
biz deliriyoruz gün kaçırmayalım diye,adamlarımızın peşinde koşuyoruz..

bende salıcam yaaa

belki ööle yapınca olur :26:

ne mutlu sana canımmm

kızlarrr ben geldimmmmmm muhabbetiniz bol olsun gece kuşları

hoşgeldin canım

sende hoşgeldin arkadasım bizde bekliyoruzz bakalımmm

hayırlı olsun arkadasım sanadaa allah kucağına almayıda nasip etsin

ya işte bööle diyolar hep gibeğ kalanlar..
biz deliriyoruz gün kaçırmayalım diye,adamlarımızın peşinde koşuyoruz..

bende salıcam yaaa

belki ööle yapınca olur :26:

ne mutlu sana canımmm

olsun megcim olur olur sıra bizede gelir
bakk ben saldım bileeee yarın iğne var bu gece halvet lazım sabaha iş var saat 6:30 da kalkmak var amaaaaa
ben burdayımmmm

Kızlar benim adetime 3 gün var ve gecenin bu saatinde canım patates kızartması çekti hadi o normal diyelim yanındada kiraz yiyorum ikisini beraber düşününce mide bulandırıcı oluyor ama canım istiyor

hoşgeldin aramıza

Selam gece Kuşları sizi nabıyosunuz baqim siz bende geldim:) Kocam devirdi dötünü yatıyo tv izliyo halveti bekliyo Zaten bi çocuk olsun 3 ay dokundurmucam

benimkide bişeyler yedi ve didi kine; benim kolumu kaldırcak halim yok aşkum,değil ki................

ben uyuyim şimdi,sen yatarken beni uyandır halvet içün..:82:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ne güzel bir hamile haberiyle karşılaşmak gelir gelmez
tebrik ederim esens allah tamamına erdirsin tez zamanda bizlerede nasip etsin inşallah

hoşgeldinnn
bizdede yok ama mutluyuz umutluyuzzzz
mutluyuzz umutluyuzzz evett arkıdesım dogru dıosunn :13::13::13::13:

benım kociş de dotunu devırdı ama bızde halvet yokkk ben muayen gunumdeyım her ay dıyorum kı bu ay yumurtlama gunu fılan takıp etmıcem ama o gun geldımı içim durmuo onu bırk kocişide manyak ettim ben hesaplamadıgım zaman o giizlice hesaplamıs olup yanımda bitiveriyo hemenn

iyilik hoşgeldin sen napıyosun kızım kalksana bu saatten sonra halvetmi olurr uyursun valla halvet esnasındaaa

Yok be canım bizim herif uyuturmu hiç beni aç kurt gibi bekliyo Gözlerini açtı bana bakıyo aha böyle Nasıl bir bünyedir anlamadım gitti sabahtandır yolda o şehir bu şehir çalışıyo gecede benle mesai yapıyo yorulmadan

megg kız adamı kurutmaaaa allah canını almasınnn
benimde canım sarma istedi ablamda varmış buzlukta pişirdik bugün bide cola alimm yiyimm bariii

bitanede bende o var o modellerdennn amannn bi gebe kalayımm 2 mt.den fazla yaklaştırmıcam yanımaaa

megg kız adamı kurutmaaaa allah canını almasınnn
benimde canım sarma istedi ablamda varmış buzlukta pişirdik bugün bide cola alimm yiyimm bariii

ay yok uuraşamam her ay her ay bööle yaaa,gün kaçırmayacam bu ay ben :82::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…