Selam gece Kuşları sizi nabıyosunuz baqim siz bende geldim:)Kocam devirdi dötünü yatıyo tv izliyo halveti bekliyo Zaten bi çocuk olsun 3 ay dokundurmucam
esenscim canım tebriklerrrr
Allah kucağına almayı nasip etsin hayatımcım
allah razı olsun canım bi belirtim olmadı sadece adete 3 gün kala çok uykum geldi bu ay beklemiyordum yumurtlama falan kaçırdım adetten 8 gün sonra oldu nasipmiş işte çok şükür allahım bu evladımı kucagıma alıp büyütmeyi nasip etsin
kızlarrr ben geldimmmmmm muhabbetiniz bol olsun gece kuşları
napıosunuz gecenın bi vakti burdaa bende gordum topik bana uygun daldım hemen kendımı tanıtayım yaş 25 ıkı yıllık evlı 1.5 yıldır cocuk ıstıyo esınde sorun yok kendınde de oyle elle tutulut bı sorun yok ama bebık de yok
allah razı olsun canım bi belirtim olmadı sadece adete 3 gün kala çok uykum geldi bu ay beklemiyordum yumurtlama falan kaçırdım adetten 8 gün sonra oldu nasipmiş işte çok şükür allahım bu evladımı kucagıma alıp büyütmeyi nasip etsin
arkadaşlar benallaha çok şükür isteyen herkeze nasip etsin rabbim
ya işte bööle diyolar hep gibeğ kalanlar..
biz deliriyoruz gün kaçırmayalım diye,adamlarımızın peşinde koşuyoruz..
bende salıcam yaaa
belki ööle yapınca olur :26:
ne mutlu sana canımmm
napıosunuz gecenın bi vakti burdaa bende gordum topik bana uygun daldım hemen kendımı tanıtayım yaş 25 ıkı yıllık evlı 1.5 yıldır cocuk ıstıyo esınde sorun yok kendınde de oyle elle tutulut bı sorun yok ama bebık de yok
Selam gece Kuşları sizi nabıyosunuz baqim siz bende geldim:)Kocam devirdi dötünü yatıyo tv izliyo halveti bekliyo Zaten bi çocuk olsun 3 ay dokundurmucam
esens cnm hayırlısı olsun bebişinnnnnn tebriklerrrr
darısı bizim başımıza
mutluyuzz umutluyuzzz evett arkıdesım dogru dıosunn :13::13::13::13:hoşgeldinnn
bizdede yok ama mutluyuz umutluyuzzzz
iyi geceler kızlar ne güzel bir hamile haberiyle karşılaşmak gelir gelmez
tebrik ederim esens allah tamamına erdirsin tez zamanda bizlerede nasip etsin inşallah
iyilik hoşgeldin sen napıyosun kızım kalksana bu saatten sonra halvetmi olurr uyursun valla halvet esnasındaaa
sağol canım amin isteyen herkeze nasip etsin allahım
Yok be canım bizim herif uyuturmu hiç beni aç kurt gibi bekliyo Gözlerini açtı bana bakıyo aha böyle Nasıl bir bünyedir anlamadım gitti sabahtandır yolda o şehir bu şehir çalışıyo gecede benle mesai yapıyo yorulmadan
megg kız adamı kurutmaaaa allah canını almasınnn
benimde canım sarma istedi ablamda varmış buzlukta pişirdik bugün bide cola alimm yiyimm bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?